נופר

עמי1986

New member
זוועה

מה זאת הערסיות הזאת? מזה האודם הזה? מה זה הצבע הזה בשיער? שתצבע את השיער ותוריד את האודם..... הצילום עצמו נחמד.....

ואו.

אני קוראת סמויה פה, אך כשראיתי את התגובה שלך לאישה הזאת עלה בי חשק עצום להגיב. אני חושבת שבתגובה הזאת שלך עברת כל גבול, כל דבר אפשר להגיד יפה ולא צריך להשתמש באגרסיביות שכזאת ולהגיב בצורה כזאת, בעיקר כי זאת דעה שלך ולא משהו מקצועי. אמרת את דעתך כעובדה, "שתצבע את השיער ותוריד את האודם", היה חסר לי כאן את המילה 'לדעתי' וגם שתגיד שהדעה שלך היא לא מקצועית בכלל. לדעתי למשל התמונה הייתה מאוד יפה, הופה השתמשתי במילה "לדעתי" כי זאת בסה"כ רק דעה שלי, והופה גם אמרתי אותה יפה. והופה, אני גם אומרת שאני ממש לא מקצועית. בכל מקרה לא התכוונתי לתקוף או משהו פשוט התגובה שלך הייתה נראית לי טיפה לא יפה, הכל נאמר בחיוך
.

עמי1986

New member
אז איך תסבירי לי איך?

אם את קוראת סמויה פה כניראה שאת לא עוקבת אחרי ההודעות שלי... זאת תגובה יחסית מרוסנת שלי... ברור שזאת דעתי....אז של מי הדעה? של ג'יאורג'יו ארמני? חוץ מזה שלפעמים אני רואה דברים כל כך מעצבנים... כאילו ראבק! את אישה! טיפה חוש לאופנה אמור להיות לך נכון? סטנדרטי למין היפה... אז תסבירי לי בדיוק מה את לובשת? הדעה שנתתי עכשיו היא יחסית מרוסנת...אל תיקחי קשה... לפעמים צריך לבעוט בעגלה כדי שהיא תתחיל להיתגלגל.... אה ועוד טיפ קטן וחלילה אל תיראי בזה שום היתנשאות מצידי.... כשאת מסתכלת על תמונה תשימי לב לרמזים וסימנים נוספים... את התמונה העלה ככל הניראה צלם שצילם את הבחורה... וגם בעצם העובדה שהוא הישתמש בשם של הדוגמנית- זאת אומרת שהוא בא להציד אותה, את העבודה שלה... כמובן שאם הייתי חושב שהבחורה היא זאת שפירסמה את התמונה שלה עצמה הייתי מגיב אחרת... אני בחור רגיש אל תיראי אותי ככה :)

noname79

New member
מה איך?

גם אני קוראת סמויה פה, שכן 'עוקבת' אחרי ההודעות שלך, ואין לזה שום קשר. "כאילו ראבק! את אישה! טיפה חוש לאופנה אמור להיות לך נכון? סטנדרטי למין היפה..." אז מה אם היא אישה? זה אומר שמה? שהיא חייבת להיות יפה, עם חוש טעם בול כמו שלך? עם שיער בלונדיני מתנפנף וריסים ארוכות? WTF? היא אישה, זה אומר שהיא לא גבר. לגבי ה'חוש לאופנה' אין דבר כזה, מה שיפה בעיני לא יפה בעיניך, אוקיי? ככה שאם אתה חושב שזה 'אופנתי' בעיני זה לא, ככה שעל זה בכלל אין מה להתווכח. מה גם שאם לדעתה היא יפה- אז היא יפה. אם לדעתך לא - אז לא. וחבל. ומה הקשר למה שהיא לובשת? זה משנה אם היא לובשת עכשיו שמלת כלה מהודרת או טרנינג? ואתה לא חושב שאם הצלם צילם אותה גם הוא חושב משהו טוב עליה? כי אם הוא היה רוצה לבדוק את איך הוא מצלם הוא היה שואל בפורום אחר, אני בטוחה שהוא לא טיפש. אפשר להגיד כל דעה בדרך יפה- "אני לא אוהב את השיער הזה\האודם\החולצה" אני הייתי משנה את זה לככה וככה. אותו מסר יתקבל, אני בטוחה.

ohadrphoto

New member
תודה ../images/Emo13.gif -->

לא צריך להתרגש. במדיה האינטרנטית (במיוחד) הרבה אנשים אומרים את הדעות שלהם, בכל מיני צורות, וזה בסדר. צריך לסנן ולדעת לקחת את מה שרלוונטי. ככה לומדים
תודה בכל אופן !! לדעתי הבחורה מדהימה, גם אם אולי בתמונה לא משהו :) אוהד

עמי1986

New member
אוהד ושאלה כנה אליך

למה בדיוק פירסמת את התמונה פה בפורום?

עמי1986

New member
דיברתי בכלליות

על מצבים שאני מסתכל על בחורה ואומר לעצמי 'פאאק מה היא חשבה!' וכן! רצוי שלכל בחורה יהיה חוש טעם לאופנה! וחמודה שלי אם את חושבת אחרת אז מה את עושה פה? ומזתומרת אין מה להיתווכח?? אל תסתרי בכלל את מה שאמרתי....אני רואה לפעמים דברים כל כך הזויים שאין להם 2 פנים! את מדברת על הטעם שלי באופנה...זה נכון שלכל אחד יש טעם שונה... אני דיברתי על כביכול חוקים מסויימים שכשאני רואה בחורה שעוברת עליהם זה מעצבן אותי... אפאחד לא מושלם ואפאחד לא בעל טעם שניראה לכל אחד יפה.... אני דיברתי על מה שאני חושב... ואגב הצלם נכנס כדי לקבל דעות על התמונה.... אני לא בדיוק שואל אותך מה להגיד ואיך... מה שאני אמרתי רלוונטי לפי ראות עיניי.... לא טוב לך? אל תקראי הודעות שלי.... אין לי כח להתחיל עכשיו להיכנס איתך לוויכוחים... ואגב מה שאמרת על שיער בלונדיני וריסים ארוכות ממש מטומטם... כי אם את נוטה לחשוב אפילו לשניה שיש לי משיכה מסויימת לצבע הזה את טועה... זה רק מוכיח עד כמה את לא מכירה אותי.. אז להבא אל תבואי אלי בטענות כאלה מגוחכות על איך שאני מדבר על איך שאני מתבטא... לא טוב לך?? דפדפי הלאה..... אני לא מתכוון להתחיל ללקק פה לאנשים רק כי זה ממש נחמד לקבל פידבקים...

עמי1986

New member
ובקשר לצילום עצמו

כבר אמרתי מלא פעמים שאני לא אוהב להגיב על איכות הצילום ע"פ תמונה אחת... בגלל זה בין היתר הגבתי בעיקר על דברים אחרים כמו הצבע שלה בשיער והאודם... אם אוהד היה מעלה עוד תמונות הייתי מתייחס בעיקר לצילום שלו...

התגובות שלך לא נאמרות באופן בוגר,

לכן לצערי אין לי טעם להגיב לך יותר, אתה לא פותח ראש ומנסה להבין, אלא רק עסוק בהתקפה. ושוב חבל שלא כתבת בתגובה שלך שהגבת לתמונה שאתה לא מקצועי, אפילו שלדעתי האודם והשיער לא מכוער ואפילו יכול להיות מחמיא. שבוע טוב שיהיה לך.

עמי1986

New member
.......

את חושבת שכל מי שתוקף אפשר לקרוא לו ילדותי ולהיפטר מזה?? לא תקפתי! אמרתי את דעתי ולפעמים היא קצת בוטה אין מה לעשות! אני בנאדם ביקורתי!!! אני לא מתכוון לכתוב על כל תגובה שלי שאני לא איש מקצוע!!!!!!!!! בשביל זה בדיוק מסתובבים מה אדומים!!! אפשר להיתנסח בצורה יותר נחמדה ולכתוב שזאת לא דעתי ואני לא איש מקצוע! זה יהיה יותר נחמד! לא רציתי לעשות את זה הפעם! זהו! סוף סיפור! אין פה מה להיסחף! כתבתי את דעתי....היא אומנם לא מקצועית אבל אני לא מרגיש צורך להדגיש את זה בכל תגובה שאני כותב...בשביל זה אני אומר שוב...יש אדומים... שבוע טוב

למה בעצבים?

כל כך הרבה סימני קריאה כל כך הרבה סימני שאלה, נראה שאתה ממש עצבני, קח נשימה. מה שאני בסה"כ חושבת שרצו להגיד לך שבנות שמחליטות ללכת על זה ולשים תמונות (גם אם זה הצלם) הן באות ממקום פגיע, מקום שלך מאחורי המסך הרבה יותר קל לפגוע, אז למה בעצם? למה אתה לא יכול לתת תגובה לעניין בלי להגיד "ערסית" "זוועה", אפשר להגיד הכל בצורה יפה, כי אני חושבת שאם אתה היית במצב הפוך שבו אתה היית צריך חוות דעת על משהו, בין חיצוני או סתם עבודה והיו עונים לך בכזה זלזול וגועל- זה היה פוגע. אני אישית מניחה שלה ספציפית לא אכפת לה מה "עמי" חושב, אבל בכללי אני לא חושבת שתגובות כאלה ראויות. בעיקר בגלל שאתה נמצא ב"עמדת כוח" כרגע עליה, כי היא נתונה לדעה שלך, ככה שאפשר להיות מתחשב ולדבר טיפה יותר נעים. אנושיות.

יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא

היא לא אומרת לך לתת פידבקים,היא אומרת שלגטימי לחלוטין שכל אחד יחשוב משהו שונה. היא מדברת על צורת ההתבטאות שלך,האגרסיביות,הטון המזלזל על מישהי שאתה לא יכול לקבוע כלום לגביה מתמונה אחת. היא מדברת על זה שאתה לא מוסיף דברים חיוניים כמו "לדעתי" "הדיעה שלי היא לא מקצועית" ,היא מדברת על זה שאתה לא רך בתגובות שלך. תחשוב לרגע- אומנם הצלם העלה את התמונה- אבל מה יהיה אם היא תבוא לבקר פה ולראות מה הגיבו על התמונה שלה??? אז זה שהיית מגיב אחרת אם היא הייתה מעלה את התמונה זה כבר דבר שגוי. אתה צריך להגיב לכולם כאיו הם המצולמים. מעבר לזה- כשאתה מגיב לצלם אתה יותר צריך להגיב לו על הצילום מאשר על המודל.אין לו מה ללמוד להבא מזה שהוא צילם ערסית. לדעת גם צבע כהה יותר ואיפור טבעי יעשו לה נפלאות=אבל ככה היא אוהבת את עצמה ואין לנו מה לעשות בנידון יש בך משהו מאוד ממורמר,אתה שולל את כולם. גם אתמול ראיתי ששללת את מתן היפיוף עם העיניים הכחולות. הרבה אנשים יפרשו את זה כתסכול של קנאה בהם...

עמי1986

New member
את מצחיקה

אני פשוט אומר את האמת... את חיה בסרט אם את חושבת שאני מקנא בהם... ובקשר למתן אני אמרתי את האמת... את מה שאני חושב והוספתי גם מה שצריך... אני אתבטא איך שאני רוצה באיזה טונים שאני רוצה... לא טוב לך?? אל תקראי!

אני מצחיקה ואתה אדיוט

אין לך חוש ולו מעט טאקט בצורת הדיבור שלך לאנשים. אנשים מבקשים דיעה- אפשר להיות ביקורתיים גם מבלי לצאת מפלצת. אתה מבקר אנשים כאילו אתה איזה צלם מפורסם וחשוב או אחד שעוסק בתחום מזה שנים רבות-ואתה לא. אתה סתם ממורמר שמוציא את התסכול שלו על אנשים שלו עשו לו כלום. עובדה שיש אנשים שמסכימים איתי, ואין אף אחד שמסכים איתך. העולם דפוק ואתה גאון?

עמי1986

New member
לא אני התחלתי את הוויכוח הזה....

אתם נסחפתם פה... וזאת ההודעה האחרונה מכאן והילך תכתבי מה שאת רוצה..... נמאס לי לבזבז את הזמן שלי על ילדים

למעלה