נופר

עמי1986

New member
../images/Emo41.gif חבר'ה בואו נרגע שניה../images/Emo41.gif

אני מנסה להבין על מה כולכם היתפרצתם פה... את חלקכם אני מצדיק את חלקכם אני לא... אני מסכים לגמרי שהיתבטאתי בצורה חריפה וקשה..... אני לא מסכים עם העובדה שיש לי במה לקנא... לחסוך לכם את הטענה הזאת, תאמינו לי שאני שלם עם עצמי ב101 האחוזים... עכשיו רק בשביל לסכם את כל מה שאמרתי לתגובה אחת וחבל שלא עשיתי זאת לפני שטרחתי להגיב לכל אחד ואחת..... מה שאמרתי בתגובתי הראשונה הוא מה שחשבתי.... אני מודה שאני טיפוס ביקורתי, אין מה לעשות, כזה אני.... אני גם יוצא למועדונים וזורק כל מיני הערות לחברים שלי על אנשים אחרים... כזה אני...טיפוס ביקורתי... אני לא מבין..אתם באים לשנות אותי?? כי במציאות אין לכם סיכוי....ובטח שלא פה על גבי הפורום... אתם יכולים לחשוב עלי מה שאתם רוצים 'אי דונט גיב א דאם'...אני באמת לא... אני לא מחפש חום ואהבה ובטח שלא חברים וברור מכל וכל שאני לא מחפש תשומת לב.... אני פשוט מתבטא בנושא שאני אוהב..... אני לא עובר על שום חוק בפורום הזה..... אם הייתי עובר על חוק כלשהו הייתי מודה באשמה.... אני אמרתי את דעתי...וכמו שהסברתי כבר אני לא מחוייב להוסיף לכל הודעה שלי שזאת דעתי בלבד ואני לא איש מקצוע... בדיוק בשביל זה מסמנים אנשים בתור אדומים פה בפורום... וכמו ששמתם לב אני לא אדום.... אני גם לא מתכוון להוסיף שזאת דעתי כי מן הסתם אם כתבתי אותה זאת הדעה שלי בלבד..... לגבי התגובה עצמה... אני הגבתי תחילה על הבחורה....אמרתי את דעתי....גם אם היא קוראת פה שתיקח את זה לצד הטוב אין לה מה להיעלב...היא בחורה מאוד יפה...ובטח שלא הייתי צריך להוסיף את זה אני מניח שהיא יודעת לבד... בנוגע לצילום כבר אמרתי מה שחשבתי בקצרה...כי אני לא אוהב להרחיב על תמונה אחת.... כולכם פה באים לי בתלונות כאילו אני מנהל הפורום פה.... חמודים שלי אני חבר מן המניין בפורום כבר 4 שנים או יותר אני לא צריך להתחיל להיתנסח אחרת...אני לא דוגמא לאף אחד.... מה שכן.... אני יכול להיות נחמד.... כרגע לא בא לי.... רציתי להגיב בצורה כזאת... ואף אחד מכם לא יגרום לי להגיב אחרת... תחסכו לעצמכם את הביקורת עלי כי זה מיותר...היתווכחויות על גבי פורומים הם ביזבוז זמן ואני מקווה שאני לא אגרר לזה יותר... כמובן שמותר לכם להגיב על מה שאני אומר... אפשר להגיד שאני אפילו מכבד את זה... זה נחמד מאוד שיש כזאת היתייחסות למה שאני אומר... שוב אין לי בעיה שאתם ככה באים וקוטלים אותי כל אחד ומה שהוא חושב... מה שכן אני לא אסכים שתקראו לי קנאי ואחד שמחפש תשומת לב..פשוט כי זה לא נכון... ותאמינו לי שאם זה היה נכון הייתי מודה בזה... אז שיהיה לכולכם שבוע טוב ואני מקווה שזאת התגובה האחרונה לשירשור שסתם נשרך פה.....

שמע עמי איזה חפירה!! לא בטוחה שלמישהו יש כח

לקרוא את כל זה... אם אתה חושב שאתה צודק וכל השאר לא גם אם תרשום כפול מזה זה לא יעזור כי אתם לא מסכימים..אז למה לא להיות יותר בוגר ופשוט לא להגיב? למשל כמוני שכן יש לי דיעה בכל הויכוח שנוצר פה אבל העדפתי לשתוק כי פה זה לא ויכוח בריא אלא האשמות ונסיון להוכיח אחד לשני...אז עדיף להימנע מזה וזהו.

עמי1986

New member
מצטער

ממש לא רציתי שזה יגרר ככה... פתאום כל העכברים יצאו מהחורים... אנשים לקחו את זה קשה מדי... אני את שלי עשיתי כתבתי הסבר... מי שלא רוצה שלא יקרא...

prezik

New member
../images/Emo205.gif איזה חפרן וואי..

תוריד קצת פרופיל... זה הכל, כל פעם שכותבים פה מילה טיפה מעליבה כולכם קופצים גם,ומתחילים להיות עורכי דין. זה פורום וכל אחד כותב את הדעה שלו, וואלה זה דעתו-זכותו אפילו שלא התבטא בצורה שאתם רגילים.. קיצור דיי לחפש גם ריבים עמי, כי כמה אפשר כבר?

עמי1986

New member
יאנה

אני לא מאלה שאם יורדים עליהם הם ישר נעלמים כדי לא ליצור וויכוח.... אין לי בעיה להיכנס לוויכוחים...אני רק משתדל שלא יגלשו יותר מדי... ואני לא מחפש ריבים :)

noname79

New member
--

אני יכול להיות נחמד.... כרגע לא בא לי.... אז אתה מצפה שאנחנו נאכל את זה ונשתוק לפי המצבי רוח שלך? אתה לא פה לבד, גם לאנשים מהצד השני יש רגשות. לא בא לך להיות נחמד? קום מהמחשב, תעשה סיבוב, ותחזור אח"כ אל תתפלא שכולם מתפרצים עליך כשאתה מגיב בצורה כזו כמו שטושי אמרה- מה שאתה מבשל זה מה שתאכל.

noname79

New member
וד"א

אני לא באתי בשביל לקטול אותך, אלא בשביל שלא יקרה מצד שמישהי תקח הערה שלך ללב- זה פורום של אנשים שלוקחים רציני את מה שחושבים על החיצוניות שלהם, והתבטאויות חריפות כאלה לא לעניין.

למעלה