זה לא משנה-בכלליות או ספציפי או מה שלא יהיה
תסלח לי יקירי, אבל להסתכל על בחורה ולומר "פאק מה היא חשבה" זה דבר דוחה, מי אתה שתגיד מה היא חשבה? למה אתה יותר טוב? יש 1001 דברים שאפשר להגיד עליך, עוד לפני שמסתכלים עליה בכלל. למה אתה שופט? מעבר לזה שהדעה שלך לא מקצועית ואתה סתם רוצה לשפוט, אז בסדר, אבל יש דרך להגיד דברים! אתה היית פעם במקום הזה שאתה פגיע? שאתה שואל את דעתך במקום שכל אחד מתבטא בצורה כזאת? אני מניחה שלא, ושאתה לא יודע איך זה להיות פגיע. אבל קצת התחשבות, אלה בנות שמעיזות לעשות מה שאתה (עד כמה שידוע לי) לא עשית, אז לפחות קצת כבוד והתחשבות. קצת, מינימלי. ולכל בת יש חוש לאופנה, אבל לאופנה אחרת. לטעם אחר. כל אחת רואה משהו אחר בתור דבר יפה- אני אוהבת ירוק, ומישהי אחרת שונאת ירוק, מי הלא אופנתית בינינו? הא? אין דבר כזה בכלל! חוש לאופנה זה דבר אישי, לכל אחת יש חוש לאופנה שמתבטא בדרך אחרת. "אל תסתרי בכלל את מה שאמרתי....אני רואה לפעמים דברים כל כך הזויים שאין להם 2 פנים! " מה אתה אומר...לא, כי אני עוצמת עיניים ולא רואה כלום. נו באמת! אז מה! זה שאתה תופס דברים כמוזרים לא אומר שהם באמת כאלה! לכל מטבע יש שני צדדים, זה שאתה לא רואה אותם זה בעיה אחרת, אבל מכאן ועד לשפוט בנות בצורה מגעילה? תתבגר, תביע את הדעות שלך בצורה אחרת, לא כמו ילד בן 12 שמחפש תשומת לב! ועוד ציטוט שלך- "אני דיברתי על כביכול חוקים מסויימים שכשאני רואה בחורה שעוברת עליהם זה מעצבן אותי..." וציטוט מנגד- "אפאחד לא בעל טעם שניראה לכל אחד יפה...." אתה חוזר פה על מה שאמרתי בשביל לצאת צודק או שאתה מתבלבל עם עצמך? זה סותר. אין חוקים באופנה! אין!! נכון, יש דברים שיותר אנשים הולכים איתם עכשיו ויש דברים שאנשים לא הולכים איתם בכלל, אבל זה החלטה אישית של כל אחד. אין חוקים, יש כמות- הולכים עם זה יותר, או שהולכים עם זה פחות, זה מה שנקרא אופנתי. "אגב מה שאמרת על שיער בלונדיני וריסים ארוכות ממש מטומטם... כי אם את נוטה לחשוב אפילו לשניה שיש לי משיכה מסויימת לצבע הזה את טועה..." אני אמרתי דבר מטומטם? אתה אפילו לא הבנתי שנתתי את זה כדוגמא, ואפילו הבאתי דבר כ"כ מופרח כמו ריסים כדי שתבין שזה דוגמא- ולא קלטת את זה, ואני אמרתי דבר מטומטם? זה לרגע הצחיק אותי עד שנזכרתי כמה שזה עצוב. לא אמרתי שאני מכירה אותך, ואני אבוא בטענות כמה שאני רוצה- כי זו זכותי. זה פורום- מקום שכל אחד יכול להגיד מה שבא לו כל עוד הוא אומר את זה בצורה נאותה, שזה מה שאני עושה. ככה שכרגע אתה זה שצריך לא להגיב, אלא אם כן זה בצורה יפה. ומה הקשר לל"לקק לאנשים בשביל פידבק"? כאילו, אתה באמת לא מבין מה שאני מנסה להגיד או שאתה מעמיד פנים? וזו הייתה שאלה רצינית.