נופר

../images/Emo160.gifאה ואיך הגבת לי זה מכובד?

לא זוכרת אם זו היית את אבל השתמשת במילים כאלה לא בוגרות ומגעילות כך שתפסיקי עם הצביעות..ילדה קטנה:-\

noname79

New member
זה לא משנה-בכלליות או ספציפי או מה שלא יהיה

תסלח לי יקירי, אבל להסתכל על בחורה ולומר "פאק מה היא חשבה" זה דבר דוחה, מי אתה שתגיד מה היא חשבה? למה אתה יותר טוב? יש 1001 דברים שאפשר להגיד עליך, עוד לפני שמסתכלים עליה בכלל. למה אתה שופט? מעבר לזה שהדעה שלך לא מקצועית ואתה סתם רוצה לשפוט, אז בסדר, אבל יש דרך להגיד דברים! אתה היית פעם במקום הזה שאתה פגיע? שאתה שואל את דעתך במקום שכל אחד מתבטא בצורה כזאת? אני מניחה שלא, ושאתה לא יודע איך זה להיות פגיע. אבל קצת התחשבות, אלה בנות שמעיזות לעשות מה שאתה (עד כמה שידוע לי) לא עשית, אז לפחות קצת כבוד והתחשבות. קצת, מינימלי. ולכל בת יש חוש לאופנה, אבל לאופנה אחרת. לטעם אחר. כל אחת רואה משהו אחר בתור דבר יפה- אני אוהבת ירוק, ומישהי אחרת שונאת ירוק, מי הלא אופנתית בינינו? הא? אין דבר כזה בכלל! חוש לאופנה זה דבר אישי, לכל אחת יש חוש לאופנה שמתבטא בדרך אחרת. "אל תסתרי בכלל את מה שאמרתי....אני רואה לפעמים דברים כל כך הזויים שאין להם 2 פנים! " מה אתה אומר...לא, כי אני עוצמת עיניים ולא רואה כלום. נו באמת! אז מה! זה שאתה תופס דברים כמוזרים לא אומר שהם באמת כאלה! לכל מטבע יש שני צדדים, זה שאתה לא רואה אותם זה בעיה אחרת, אבל מכאן ועד לשפוט בנות בצורה מגעילה? תתבגר, תביע את הדעות שלך בצורה אחרת, לא כמו ילד בן 12 שמחפש תשומת לב! ועוד ציטוט שלך- "אני דיברתי על כביכול חוקים מסויימים שכשאני רואה בחורה שעוברת עליהם זה מעצבן אותי..." וציטוט מנגד- "אפאחד לא בעל טעם שניראה לכל אחד יפה...." אתה חוזר פה על מה שאמרתי בשביל לצאת צודק או שאתה מתבלבל עם עצמך? זה סותר. אין חוקים באופנה! אין!! נכון, יש דברים שיותר אנשים הולכים איתם עכשיו ויש דברים שאנשים לא הולכים איתם בכלל, אבל זה החלטה אישית של כל אחד. אין חוקים, יש כמות- הולכים עם זה יותר, או שהולכים עם זה פחות, זה מה שנקרא אופנתי. "אגב מה שאמרת על שיער בלונדיני וריסים ארוכות ממש מטומטם... כי אם את נוטה לחשוב אפילו לשניה שיש לי משיכה מסויימת לצבע הזה את טועה..." אני אמרתי דבר מטומטם? אתה אפילו לא הבנתי שנתתי את זה כדוגמא, ואפילו הבאתי דבר כ"כ מופרח כמו ריסים כדי שתבין שזה דוגמא- ולא קלטת את זה, ואני אמרתי דבר מטומטם? זה לרגע הצחיק אותי עד שנזכרתי כמה שזה עצוב. לא אמרתי שאני מכירה אותך, ואני אבוא בטענות כמה שאני רוצה- כי זו זכותי. זה פורום- מקום שכל אחד יכול להגיד מה שבא לו כל עוד הוא אומר את זה בצורה נאותה, שזה מה שאני עושה. ככה שכרגע אתה זה שצריך לא להגיב, אלא אם כן זה בצורה יפה. ומה הקשר לל"לקק לאנשים בשביל פידבק"? כאילו, אתה באמת לא מבין מה שאני מנסה להגיד או שאתה מעמיד פנים? וזו הייתה שאלה רצינית.

עמי1986

New member
תיראי

לפי אךי שאני מסתכל על זה...יש חוקים מסויימים שלא ניתן לעבור עליהם... תשאלי כל סטייליסט מתחיל..... אני דיברתי פה לפני כמה שבועות בדיוק על זה... אני לא אלך לבחורה שבחרה ללכת עם ירוק ואגיד לה 'פאאק ירוק זה כל כך 2008' בחיים אני לא אעשה את זה...נכון כל חבורה והטעם שלה...דיברתי על דברים אחרים לגמרי... אין לי פשוט כח להיכנס לכל הדברים שאמרת פשוט כי אני רואה בזה ביזבוז זמן....את יודעת למה?? כי חוק מספר אחד בגלישה באינטרנט שלמדתי בשבועות האחרונים.... 'אל תיכנס לוויכוחים בפורומים כאלה או אחרים' זה פשוט ביזבוז זמן מטורף!

noname79

New member
רואה-

ראיתי, ולא. אין חוקים באופנה. כמובן שיש דברים שיותר אנשים הולכים איתם ויש דברים שפחות, זה מה שנקרא אופנה. לבוא ולהגיד למישהי "וואו כ"כ לא הרבה אנשים קונים את זה" זה אפילו לא הגיוני, תחשוב על זה. ואין לי מה לשאול כל סטייליסט מתחיל, זה לא מעניין אותי, ועד כמה שזכור לי אתה לא סטייליסיט ואין לך אפילו דעה מקצועית, שלא לומר נורמלית- אפילו טאקט אין לך- אתה נכנס באנשים כאילו שאתה מושלם\מבין\יודע. ואתה לא. וגם אני לא, שלא תחשוב שאני מתנשאת, אבל עדיין זו לא צורה להתנהג לאנשים ככה ולדבר בצורה כזו. ואתה יודע? יש לי הרגשה של 99% שאם היית צודק היית ממשיך להתווכח. אף אחד לא מושלם, לא צריך לקנא. אף אחד לא מת מפרגון.

זה ממש היה מגעיל להגיד את המילה ''זוועה''

אתה יכול להיות יותר נחמד..לא חשבת אולי שהיא צופה בתגובות? יכולת למתן את התגובה כמו שלדעתך האודם והצבע שיער לא מחמיא לה ושלדעתך כדאי לה לשנות.. מזה זוועה?ערסית? =\

עמי1986

New member
לא רציתי למתן את זה ליאת

שוב אני חוזר על עצמי... יש לך בעיה עם התגובות שלי?? אל תקראי אותן... בואי אני אגיד לך ככה.... יחסית לאיך שאנשים לפעמים מתבטאים בעולם הזה... אני מתנסח בצורה די נחמדה! אז שוב...לא מתאים לך?? אל תקראי! לא עברתי על שום חוק בפורום...

tzury

New member
ממש לא לעניין צורת הביטוי הזו

אני כבר מזמן מעיר על העובדה שבפורום לפעמים מתבטאים בבוטות יתר. היה ניתן להגיד את הדברים, את הדעה שלך בנושא בצורה אחרת. אגב דעתי האישית היא שאין שום רע ב"ערסיות" , לא שהמצולמת כאן אפילו קרובה להגדרה הזו.

עמי דבר אחד ישלי להגיד לך

תרגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הפורום לךא של אבא שלך מזה לא העלת את התמונה באלו מה הבעיה שלך? והיא לפי דעתי יפה ושאלה לי אלייך מי אתה שתגיד לה שהיא צריכה להוריד את האודם ולצבוע את השיער!? סוכן דוגמניות באל.אי באמת

עמי1986

New member
חחח

טוב אני באמת לא מבין מה את רוצה... אבל אני כבר הספקתי להכיר אותך קצת אולגה... אז אני לא מתרגש ממך... תגידי מה שבאלך חומד..

משו אחד להגיד לך

אתה כולכך לא מכיררררררררר אותי ואפילו לא טיפה ולא קצת ולא אלוהים יודע מה! וחומד תקרא לחברים שלך

עמי1986

New member
אגב

שאלתי אותו למה הוא העלה את התמונה כדי לדעת בדיוק איזה ח"ד הוא רוצה.....על הצילום או על הדוגמנית... כי מישהי פה אמרה שהוא לא רוצה ח"ד על הצילום עצמו.... אז חבל כפרה תבררי לפני שאת פותחת את הפה.....

צלמIנע

New member
לעמי

בא לי גם להצטרף :) תגיד, אפשר לראות איזו תמונה טובה שלך...? סתם, מעניין אותי..

רונה771994

New member
תפסיקו

היא יפה וזו אולי התמונה הפחות טובה שלה ועם תיכנסו לעבודות שלו תיראו שהיא יפה והאודם כן מחמיא .

kimi d

New member
התמונה הזו ספציפית

לא מוציאה את המודל הכי טוב שיש , וחלק מהמיומנות של צלם היא להוציא את המודל הכי טוב שאפשר, אבל ביקרתי בגלריה שלך, ונופר באמת יפייפיה, ויש שם תמונות הרבה יותר טובות !! גם ממה שהתרשמתי אתה צלם טוב מאוד

crazyilana

New member
דעתי --->

הבחורה המצולמת חמודה בתמונה הספציפית הזו היא לא יצאה הכי טוב אוהד בגלריה יש לך תמונות הרבה יותר יפות אתה צלם מוכשר כל הכבוד!

למעלה