נופר לא סתם בוכה

ofery2211

New member
נופר לא סתם בוכה

היא מבינה שהיא התהפכה כמו זיקית, היא יודעת שיצא ממנה כל הערסיות הכבדה, היא יודעת שהתנהגה כצבועה גדולה, היא הודתה בכל זה. לרוע מזלה יש לה את דנה בעלת יצר הרע שמצליחה להוליך אותה שולל.......אם נופר עפה זה רק בגלל דנה. גם ליאם עפה בגללה, רק שלדנה יש מזל שיש לה יחצן שמצליח עדיין להשאיר אותה בפרונט למרות שהכל הולך נגדה, עוד 3 שבועות לכל היותר היא עפה למרות היחצנות הכבדה.

Beer Money

New member
נוםר בכתה כי יודעת שיוציאו את פרידה מסכנה

במשדר המרכזי כי ההפקה בעדה אבל זה בסדר נופר ודנה בגמר

eli copter

New member
כל מי שנגוּע בדנה הבובה המנופחת-עף הביתה

הבובה הריקה והחלולה הבטיחה שתלך אחרי ליאם יש לנו סבלנות אנחנו מחכים..............

נוי710

New member
דנה כבר לא הפיבוריטית שלי

היא השתנתה ביותר בגלל החיבור אם נופר ואני לא אוהבת את ההתנהגות שלה עכשיו היא מאד השתנתה לרעה

GILA42

New member
חח לשם שינוי העונה אנחנו תמימי דעים ../images/Emo13.gif

נוי710

New member
אה ממש אבל ממש לא

לידיעתך דנה היתה פיבוריטית שלי אבל בזמן האחרון היא מאד השתנתה לרעה היא נהיתה סנובית ולמרות שאני לא אוהבת את פרידה ובאמת מתה שתעוף כבר דנה לא צריכה לרדת לרמה שלה נראה שפרידה די מבודדת בבית ונופר ודנה לא מפסיקות ללכלך עליה לא שאני אומרת שפרידה יותר טובה אבל לא חשבתי שדנה תרד לרמה שלה וזאת האמת

Beer Money

New member
מה את מזיינת את השכל

פרידה מבודדת ? רק היו יומיים שהיא לקחה מרחק והכל זה הצגות בשביל להיות מסכנה בדיוק כמו שנופר אומרת ובזמן הזה החבורה שלה בראשות ליעוז וליהיא הצבועים פעלו קשה כדי לנסות להשפיע על מטומטמים כמו סיוון וזה הצליח להם עכשיו פתאום פרידה חזרה לעצמה נופר ודנה מלכלכות ? את מפגרת ? פרידה לא הפסיקה להרעיל את מירב מאז שנכנסה לבית והיא מנסה לעשות את זה עם כל אחד ואותו דבר ליהיא שמרכלת על כל מי שהיא שונאת ברוע ושנאה בלתי פוסקים מה קשור שדנה סנובית היא כזאתי מהתחלה לכל אחד יש תכונות רעות אף בנאדם הוא לא מושלם וגם לדנה יש פאקים אבל לעומת פרידה היא זהב ואותו דבר נופר שהיא זהב לעומת ליהיא אין לך שום פייבוריט את בדיוק כמו סיוון הגעתי למסקנה אין לך דיעה משל עצמך וכל יומיים את מתהפכת כמו חביתה וקונה הצגות של אנשים

נוי710

New member
אה סליחה לידיעתך הבית כן עושה עליה חרם!

כמעט כל הבית נגדה וזה אבסורד להגיד שדנה ונופר לא מרכלות על פרידה מהבוקר עד הלילה היום נופר בכתה ודנה אמרה כל מיני דברים מכוערים על פרידה בתור מישהי שאוהבת את דנה לא ציפיתי שתרד להתנהגות הזאת!

נוי710

New member
וזכותי לשנות את דעתי כמה שאני רוצה

את דנה אהבתי אבל בזמן האחרון היא מאד השתנתה ומה לעשות שההשתנות שלה בזמן האחרון לרעה לא מקובלת עליי

רועיקו65

New member
נוי באמת כמו סיון משתנה כל יום ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מקרה עצוב.

למעלה