נופים

ריקי די

New member
נופים

ירדתי אל עומקה של שנתך חלומות מרצדים בתוכי מטפסת אטית יוצרת אותי מחדש. נושרת שנים ופחד. נופים יצוקים לחש לי בשרך וטעם מתוק בחן הכסוף. כמהתי לרוץ בחדוה מחודשת במעלה מחשבות שניצתו. לצרוח גלויה לחיים

עולם יפה.

יש עולם יפה. אולי הוא נסתר מעבר לציפיות שאינם יודעות להתגלות, אולי הוא מוצנע מעבר להרהורים שנכלמים בהיותם נחשפים, ואולי הוא מתרצה למיסתורין. יש עולם יפה, אולי הוא נפער מתשוקות מתפצחות הכלואות בחיק דממה, אולי הוא טמון באפלות עיקשות שמסרבות להאיר, ואולי הוא מבקש לברוח ממבטי העוברים ושבים. אם נאות להתהוות בו, נראה עד כמה יפה הוא.

shkedud

New member
יש עולם יפה

והבוקר השכם השכם ליטפה הרוח הקלילה את פני נוגעת לא נוגעת מגע לחיי באצבעותי נעם ענני הנוצה שוב צרו לי צורות גופי אהב את הצינה עץ הדקל נע קלות ולבי עימו ניסיתי לחייך והצלחתי

מה זה שווה?

אני שואל אותה: "מה זה שווה?" והיא עונה: "זה שווה את ציוצה של החוחית שעמדה בבוקר על צמרת האורן" ושוב אני שואל אותה: "מה זה שווה?" והיא עונה: "זה שווה את החיוך של הילדה ששיחקה בחצר השכנים אתמול, בטרם ירד הערב" וכשאני חוזר ושואל "מה זה שווה?" היא עונה, זה שווה את הצבע האדום שבכותרת הנורית. ואז אני יודע, שיש הרבה דברים שווים, ורוצה לעטוף אותה בכל הרטטים שנרעדים בי.

מולוקו

New member
מפתח

לצרוח גלויה לחיים ... משל היו החיים בסוגר והצרחה הייתה מפתח לפישפש, לא כך ?

shkedud

New member
לצרוח את הכאב

משל היתה נשמתי הדואבה כלואה בכלוב גופי הקישח חובטת את עצמה לדעת מפרפרת מדממת לצרוח עד ככלות הקול לצרוח הכל

shkedud

New member
עם מות האהבה

עם מות האהבה כשהלב דואב, כה קשה לנשמה לשאת את הסבל, משהו בפנים נשבר, מתפרק, מת - אפילו הרגש ריקנות וצינה כגוש קרח ענק חלל פעור קדרות של מצולות הים כשהכאב כה גדול ועצום הוא מכניע אפילו את היכולת לבכות, שקט מתפרץ וגועש לתוך הריקנות מטביע וחונק את השריד האחרון של העצמיות וכל שנותר הוא הטעם החמוץ-מתוק של זכרונות העבר

odo13z

New member
הכאב.

הכאב יש לו קיום משלו אינו שואל. לא מבקש רשות.... פורץ לו דרך.....בלי התחשב בזמן או במקום. חונק את הגרון..... מציף את העיניים.... מהדהד לו בתוך גופי כתוף המתגלגל.... אני שותק. אילם. אך הכאב בי יום ולייל משתולל.... טרם נואשתי....עוד אייחל.... אם לא.....מה הטעם ל.....

למעלה