נועם -

נועם -

הורדתי את התוכנה עם הסקריפטים למחשב שלי ואני לומדת אותה היא נראית לי נהדרת אבל כשניסיתי להתקינה בביס -לא עבד אין לי שם אינטרנט אז אין לי דרך להתייעץ בפורום. אז אני שואלת על סמך זיכרון ומהבית מה יכולה להיות הבעיה? הקבצים נפרסים לי לתיקיה אך 2 קבצים הוא לא זיהה-אחד קלאס והשני משהו אחר לא זוכרת מה. והתוכנה לא עובדת מה לעשות? אגב מערכת ההפעלה שם היא וינדוס 98 יכול להיות שזו הסיבה? אולי חסר איזה פלאג?

noam778

New member
את מבלבלת בין כמה דברים...

1. נייתן להביא את התוכנה על שני דיסקים לכל מחשב שהוא בדיסק אחד להעתיק את התוכנה עצמה (HEBMASTER.EXE), ובדיסק שני אצת ההרחבה (HEBM.EXE) ואת שני הדיסקים האלה להביא לבית הספר ולהתקין שם, מניסיוני אין עם זה בכלל בעיה. 2. כתבת ואני מצטט: "הקבצים נפרסים לי לתיקיה אך 2 קבצים הוא לא זיהה-אחד קלאס והשני משהו אחר לא זוכרת מה" עד כמה שאני מבין, את בנית משהו עם התוכנה והכנת משחק ורצית להעביר לבית הספר את מה שהכנת ושם בבית הספר זה לא עבד.. תקראי טוב טוב את ההוראות בהכנת כל משחק ומשחק, באופן כללי הכול צריך להיות באותה הספריה, קובץ CLASS כמו שכתבת הוא קובץ שיש להעתיק אותו לספריה, כתוב שם בדיוק.. תקראי את ההוראות, אם היית כותבת לי איזה משחק רצית לבנות הייתי מסביר לך יותר מדויק, אבל גשי למשחק שבנית וקראי שוב את ההוראות ותראי שהכול יהיה בסדר, בהצלחה

לא בניתי עם התוכנה דבר

ניסיתי להתקין אותה ולא הצלחתי בבית אתמול כן הצלחתי להתקינה ואף שיחקתי איתה יש בה את כל הסקריפטים והכל בסדר הבעיה היא במחשב(הרצפה עקומה.....) אם אני מבינה נכון אני אמורה לפרוש את הסקריפטים לתוך התוכנה בכל אופן ניסיתי להתקין גם את כל אחת מהתוכנות בנפרד ולא הצלחתי אגב-לא בדיסקט הבאתי אותן אלא צרובות

noam778

New member
אם כך יכול להיות שיש פיתרון

כאשר את צורבת תוכנות ומעתיקה למחשב אחר הם עוברות אליו במצב של קריאה בלבד ואז יש בעיהה עם זה את צריכה לשחרר את זה ע"י 1. העתקת הקובץ מהדיסקט הצרוב לדיסק הקשיח של במחשב החדש 2. ללחוץ על הקובץ שהועתק עם כפתור ימני ללחוץ מאפיינים ולבטל את הסימון לקריאה בלבד וזהו

או קי אני ארים רק ביום א אהיה בביס

חוץ מזה צרבתי את התוכנה עם התיקייה מהמחשב שלי והבאתי אותה על סי די והפעלתי אותה שם(??????????)מוזר אבל זה עבד.

זה עובד רק מה סי די בלי שאתקין

את התוכנה פשוט העתקתי את כל התיקייה מהמחשב שלי והרצתי את התוכנה מהסידי. מוזר קצת לא?

שלומי

New member
זה בכלל לא מוזר

אצלי במחשב ישנם בסביבות 600 (!!!) תוכנות, מהן "נמצאות" ב - program file - רק 37 בדיוק! מה את אומרת על זה???

אצלי לעומת זאת יש כ-600 מהן בסביבות

37 אני משתמשת....... שלך ,אגב,מועמדת רצינית לסקטור השימושי.....

שלומי

New member
למען האמת זה דורש הרבה נסיון

ואי אפשר ללמד דרך האינטרנט כי השיטה אינה וירטואלית. צריך להבין איך תוכנות עובדות ואיזה קבצים היא שותלת במערכת ההפעלה ואיך לאתר אותם.צריך להראות את זה פרונטאלית. יש כאן משחק עם מערכת ההפעלה ועם מערכת הרישום - הרג´יסטרי שמאוד מאוד מסוכן להתעסק אתו כי אם טועים במערכת הרישום משלמים לפעמים מחיר כבד ביותר.המחשב מת (בעצם מערכת ההפעלה הולכת ל.....)ויש צורך בעזרת טכנאי(למי שלא יודע לסדר לבד). אולי אני אדבר על זה באחד המפגשים שיהיו. בינתיים אני לא ממליץ להתקין תוכנות בצורה פראית אלא רק מה שצריך.

אהה הרגיסטרי הטוב והישן.....היו לי

כמה מפגשים מהסוג השלישי איתו.... ולמעשה היה אפילו פעם טכנאי שהפליא עשות ובמהלך ניקוי וירוסים גם הצליח להפוך מחצית מהקבצים במחשב שלי ללא זמינים.ואי אפשר לעשות לזה אנדו.

שלומי

New member
לכן צריך משנה זהירות אתו

אני משתעשע אתו הרבה ואני מודע ל"כוחו".

למעלה