נועם..מצטערת מראש

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דלית ../images/Emo23.gif

יום של שליליים היום? נראה שהתחיל כאן שבוע של דמעות, נקווה שיסתיים גם בכמה חיוכים. אני שמחה לשמוע על שהפנים שלך כבר מופנים קדימה. תתכרבלי עם נטאשה שלך, ותלחשי לה באוזן שבקרוב בכל זאת יהיה תינוק בבית- שתתרגל
חיבוק גדול לילדה אמיצה שכמותך
נועם

נטאשה

New member
נועם - כרגיל את נהדרת

יכול להיות שככל שעובר הזמן מקבלים את השליליים יותר בקלות? זה לא שלא בכיתי, אבל מיד התאוששתי כי הכנתי את עצמי טוב לאפשרות הזאת כמו לאפשרות השניה בקיצור אני מאוד אופטימית במיוחד לאחר טיפול שהיה מוצלח מאוד מתוך 4 זקיקים נשאבו 4 ביציות ונוצרו 4 עוברים באיכות הגבוהה ביותר אז מה נשאר לנו? כן....רק שמשהו יקלט כבר סוף סוף אז נכון שיש תקוה גדולה ויש לי במה להאחז? אגב, אני לא בטוחה עד כמה נטאשה תשמח שיהיו לה עוד מתחרים בבית מספיק לה החתולות שמנז´סות לה מדי פעם ומקבלות תשומת לב "על חשבונה".... נועם - שוב תודה וחג שמח והלוואי שיצליח לנו כבר דלית

טלי2

New member
אתושקה

כל כך מצער וכואב, כל כך התכוננת ורצית.... אני רק מקווה שהביקור של המכשפה האדמומית, הוא ביקור פרידה לפני נתק של 9 חודשים. שולחת לך
והרבה כוח להמשך .

סיגל 01

New member
תנסי להתעודד, זו רק הפריה ראשונה

וכמו שהרופא שלי ארמ לי אחרי ההחזרה, תתייחסי להפריה הזו כאל רולטה, את בסה"כ נכנסת לתוך נתונים סטטיסיטטים וזה לא בהכרח מעיד על חומרת המצב. נטאשה, מה גם את קיבלת תשובה שלילית? מקוה שאת מרגישה בסדר כמו שאת נשמעת (פרחים, חיוכים, נהדר!). אם השבוע התחיל כך, נמתין לשבוע הבא עם בשורות טובות יותר , בהצלחה לשתיכן בטיפול הבא.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אתושקה ../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif

כואב לקבל שלילי. והשלילי הראשון תמיד כואב ומאיים לחנוק בכובד שלו. בחוץ מעונן, והכי טוב שאפשר לעשות זה להכניס את הראש מתחת לשמיכה ולבכות לכרית או לבעל. לא להתאמץ לחייך לאף אחד, אולי אפילו לנצל את ההזדמנות ולעשות פרוצפים מגעילים למי שמזמן רצית לעשות להם
זה כואב אתושקה, אפילו שזה רק טיפול ראשון, או אולי דוקא בגלל שזה טיפול ראשון. כמה שלא נכין את עצמנו- כולנו מקוים שעכשיו אחרי שעלינו כתה לIVF נפתור את הבעיה בצ´יק- וזהו. אבל המציאות נושכת, ואנחנו חשופות כל כך, כי קיווינו כל כך. קבלי חיבוק ענק אתושקה, אחרי שתגמרי לבכות יגמר גם הגשם בחוץ. שוב יחזור האביב, ואיתו הפריחה, התקוה והחסידות
מוכרחים להמשיך לחתור אחותי, מוכרחים
נועם

רומי 007

New member
נזכרתי אתי

שעשינו פעם סקר כאן איזה שלילי כואב יותר. הראשון? השני? האחרון? ואח"כ סיכמנו בינינו שאין אומדן אמיתי ואין "מחירון" לכאב. זה פעם ככה ופעם ככה. מצטערת שאת חוברת אלינו עכשיו לידיעה המטרידה הזו. מקווה שהאביב הקרוב יביא את ההריון החמוד שלך

dandushx

New member
ממש מצטערת בשבילך ../images/Emo24.gif

חבל , מקווה שזו האכזבה האחרונה ושלהבא יהיו רק בשורות טובות

אתושקה

New member
יומן מסע...(זא ארוך..תתכוננו!!)

אז ככה,רוצה לשתף אתכן ביום ש"אחרי", התחיל עם "ים" של דמעות, תחושה שסוף העולם הגיע בכבודו ובעצמו, ואפילו המתקפה הצפויה על עיראק נראתה לי שולית... המשך היום היה מלודי לחלוטין, קיבלתי הבעה של מסכנה....ואבודה...ואז גם המילים החלו לזרום להן יחד עם הדמעות על הדף והנה יצא לי שיר קטן משלי סוף היום היה בסימן החלטיות!!! משהו טוב היה חייב לצאת מהיום הזה ויהי מה!!! אז התייצבתי לי במרפאתו של דר´ חרמון..."דקרתי" לי את שתי האוזניים במחטים והחלטתי שאם הריון לא יצא מהיום הזה אז לפחות דיאטה תצא!!!! אז כך עברתי לי יום של תהפוכות....ובעיקר לקחתי נשימה עמוקה להמשך המסע...

רומי 007

New member
כל הכבוד על הנחישות

יופי שאת מטפלת בעצמך, זו הדרך הנכונה בעיני! תעשי לך גם משהו שהו לגמרי כיף, בלי מטרה מיוחדת, סתם משהו שמשמח אותך עד כמה שאפשר. למה התכוונת שכתבת "ארוך"? לא הבחנתי בזנב....

דנית26

New member
כל בכבוד לך../images/Emo24.gif

אתושקה כל הכבוד
זו הגישה שלי לגבי כל דבר, לנסות להפיק את המקסימום מהכל והכל, הרי אף פעם חיינו לא יהיו מושלמים ותמיד משהו יהיה חסר, אפילו כשיהיה לנו תינוק רצוי ברבים
נרגיש שמשהו עוד לא שלם...וכו´... טוב בכל מקרה, תחשבי על הגיזרה החדשה שתהיה לך לכבוד הקיץ, תראי כמה שהמצב רוח שלך ישתפר בעקבות זה, מבחינה נפשית זה כ"כ עוזר...יעזור לך להמשיך הלאה... שולחת לך
והמון
ושמחחר תראי רק

למעלה