נועם..מצטערת מראש

אתושקה

New member
נועם..מצטערת מראש

נועם, אני מצטערת מראש שאני לא משרשרת את ההודעה הזו, אבל אני רואה שאת פה מגיבה לכולם בעה האחרונה ואני רוצה כמה מילות עידוד, או החזרתי למציאות... מחר בדיקת בטא אחרי שאיבה + החזרה (לפני 14 יום) לא יודעת אם קראת בימים האחרונים את ההודעות שלי אבל עברתי תאונת דרכים לא פשוטה ביום שלישי....ובדיקת ההריון (9 ימים אחרי ההחזרה) הייתה שלילית (בידקת שתן) אתמול התחילו להופיע באופן לא סדיר כתמים כהים...לא נראה כמו וסת...טיפה אדמדם... אני כבר יוצאת מדעתי לא יודעת איך אני אעבור את הלילה עד מחר בצהריים בבקשה...ספרי לי קצת על סיכויים, מה יכולים להיות הכתמים...כמי משמעותית הבדיקה מיום שלישי....הצילו!!! אתי

נועם@בת

New member
אתי חמודה- הסיכויים הם עדיין אותם

סיכויים כמו ביום ההחזרה
תאונה לא אמורה להקטין אותם, ובדיקת שתן אחרי 9 ימים לא יכולה להראות שום דבר חוץ משרידי כוריגון במקרים רבים. אין ספק שהכתמים יכולים להטריף את הדעת, אבל יש בפורום הריון והורים כמה אמהות שההריון שלהם התחיל בכתמים. אני אישית סיגלתי לי את הגישה של הפוך על הפוך. כל סימן הוא בהגדרה סימן הריון
הבטן כואבת? זה בטוח הריון. יש סימני דימום- זה השרשה אלא מה... מתחילה הקריזה של לפני וסת? ברור שזה הריון, לא?
לא שנכנסתי מהסימנים האלה להריון, אבל עד שלא מגיעה המכשפה (והנביילה הזאת מגיעה תמיד בדיוק בזמן
) אני לא מוכנה לקבל את העובדה שזה נכשל. יום אחד אני גם אצא צודקת
אתיל´ה, תחזיקי מעמד עוד שלושה ימים והלואי שתבשרי לנו בשורות טובות אביב בפתח והחסידות ממש מצטופפות ומחפשות למי להביא תינוק. שבוע טוב ומלא שמחה נועם

אתושקה

New member
נועם....

תודה...תודה... העלת חיוך על פני ובדיקת הבטא היא מחר!!! בבקשה תחממי את הגרון לכבודי טוב?? אתי

אתושקה

New member
../images/Emo5.gifאמנם עוד לא רשמי אבל....

אמנם עדיין לא קיבלתי את התשובה הרשמית, והתייצבתי היום כמו ילדה טובה לעשות את בדיקת הבטא המפורסמת. אבל התשובה כבר ברורה לי מראש...התעוררתי הבוקר כשהמכשפה הרעה ניצבת לה לצידי ברורה מחוייכת ומפלצתית. דווקא היום?? לא יכלה לבוא לפני שבוע, לקצר את ההמתנה הנוראית?? דווקא היום?? כשתיכננתי להיות כל כך חגיגית לקראת התשובה... אמנם תשובה רק בצהריים...אבל כבר עצוב לי כל כך...
אתי

כל - כך מצטערת בשבילך ../images/Emo10.gif

מקווה בשבילך שהכל יראה אחרת, שהכל בעצם לא נכון, שום מכשפה, והתשובה תהייה טובה. לפחות מקווה, בינתיים ממני
גדול. ד.

נטאשה

New member
אתי - כל כך מקוה שיש עוד סיכוי לנס

כמו שכתבתי לך במסר, מחכה איתך ומחזיקה לך אצבעות תהיי חזקה דלית

שרילי

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo10.gif

למרות שעדיין יש סיכוי, אי אפשר לדעת... קחי חיבוק|, שירלי

תוליק

New member
צר לי אתי

אני מכירה את נפילת המתח הזו, מהציפיה המתוחה לעמקי הצער. אני איתך.

אתושקה../images/Emo7.gif

מצטערת נורא ומקווה קצת שאולי בכל זאת...... את יודעת משלשום התחילו לי סמנים ואני עדיין מנסה לשכנע את עצמי שאולי זה לא המכשפה (למרות שברור לי שכן) אז תמיד יש את התקווה הקטנה עד השלילי ובמידה ולא אנחנו כאן ביחד לעוד חודש מקווה שהאחרון.... שלך שחר

אתושקה

New member
זהו.....

זהו..... "אנחנו מתנצלים אבל התשובה שלילית". נגמר לו הIVF הראשון....

דנית26

New member
../images/Emo10.gifאתושקה...

יכולה לשלוח לך רק
את חייבת לדעת שאת בדרך הנכונה..ובסוף ההריון המיוחל יגיע גם. גם אני התבשרתי בשלילי החודש, אספתי את עצמי מחדש, לפעם הבאה.

נטאשה

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

ועוד
ועוד המון
דלית

אתושקה

New member
נו....? דלית?

נו כבר...דלית.... גם את אמורה לקבל תשובה היום!!! אני מקווה שתשובתך תהיה מחוייכת!!!! אתי

נטאשה

New member
לצערי התשובה לא מחויכת בכלל |!

אבל אני עם הפנים קדימה |
ושיהיה לכולנו חג שמח בכל מקרה
דלית

למעלה