נועלי רצועה הפלסטיקים שווים משהו, או ששווה להשקיע בברזליים?
P PleZer New member 27/12/06 #4 תלוי כמה הגיטרה כבדה היה לי בלס פול את הנועלים מפלסטיק והם כל הזמן קפצו, אבל על הגיטרה הראשונה שלי הם לא נפלו אפילו פעם אחת.
תלוי כמה הגיטרה כבדה היה לי בלס פול את הנועלים מפלסטיק והם כל הזמן קפצו, אבל על הגיטרה הראשונה שלי הם לא נפלו אפילו פעם אחת.
O Octavarium New member 27/12/06 #5 לא יודע אני אישית לא מוכן להסתכן בזה שהפלסטיק יישבר... אני שמתי את המתכתיים
R RoieL New member 27/12/06 #14 קראתם לי? טוב אני מתחיל לפחד.. נראה לי שאני אוציא את השמונים שקל האלה..
U Ultra Spidey New member 27/12/06 #6 נצל"ש נועלי רצועה הם מונעים מהרצועה לצאת, נכון? נשמע לי תמוה כי אצלי צריך הרבה כוח כדי להכניס ולהוציא את הרצועה
נצל"ש נועלי רצועה הם מונעים מהרצועה לצאת, נכון? נשמע לי תמוה כי אצלי צריך הרבה כוח כדי להכניס ולהוציא את הרצועה
E eran377 New member 27/12/06 #9 תלוי ברצועה ובגיטרה../images/Emo13.gif לפני שנתיים שלא היו לי הנועלים האלה, הרצועה השתחררה לי לא פעם בחזרות... היה לי מזל והצלחתי לתפוס אותה בכל הפעמים.
תלוי ברצועה ובגיטרה../images/Emo13.gif לפני שנתיים שלא היו לי הנועלים האלה, הרצועה השתחררה לי לא פעם בחזרות... היה לי מזל והצלחתי לתפוס אותה בכל הפעמים.
M matanbu New member 27/12/06 #12 אני בלי, לא לוקחת סיכון שהבורג יצא, במקום הרצועה.... בינתיים, לא קרה לי שהשתחרר לי באמצע משהו...
R RoieL New member 27/12/06 #13 הממ לידיד שלי יש סדק בגב של האפיפון שלו בדיוק מהסיבה הזו, והגיטרה שלי קצת יותר יקרה אז אני לא לוקח סיכונים מיותרים. חוץ מזה, זה הרבה הברגה, יש יותר סיכוי שהגיטרה תיפול בלעדיהם מאשר איתם..
הממ לידיד שלי יש סדק בגב של האפיפון שלו בדיוק מהסיבה הזו, והגיטרה שלי קצת יותר יקרה אז אני לא לוקח סיכונים מיותרים. חוץ מזה, זה הרבה הברגה, יש יותר סיכוי שהגיטרה תיפול בלעדיהם מאשר איתם..
R RoieL New member 27/12/06 #15 ואגב- הנה משהו מצחיק ראיתי בהייד פארק וחיפשתי על המשתמש שמוכר את הגיטרה- הבנאדם מוכר בננות במכירות בלי מחיר שמור- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250064638543#description
ואגב- הנה משהו מצחיק ראיתי בהייד פארק וחיפשתי על המשתמש שמוכר את הגיטרה- הבנאדם מוכר בננות במכירות בלי מחיר שמור- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250064638543#description