נוסעים לקנדה :)

אז אם ככה לא צריך מקסיקו ולא ויזה

לארה"ב. באים, מסורבים, חותמת שחורה בדרכון, שלום שלום ותודה.

dannyk27

New member
עדיין יש לקחת בחשבון

שקיימת גם האופציה לגירוש לארץ האם לאחר אירוח של אי אילו לילות בתאי הimmigration.

uzipikar

New member
אנסה לכסות....

קודם כל תבדוק אם אתה עדיין אקטואלי עבורה, מי יודע.... אתה יכול להיות פה ששה חודשים בלי בעייה רק על תנסה לחפש הרפתקאות כמו איזזה עבודה על "עגלות" בקניונים. אם תתחתנו, תוכל לחזור לארץ ולהגיש בקשת הגירה כנשוי לאזרח קנדי, זו הדרך המהירה או שתגיש את הבקשה בקנדה וזה יכול לקחת עד שנה וחצי. בהצלחה.

redduck

New member
אני אמנם חדשה פה אבל

אני עברתי את זה בדיוק לפני חודשיים. התחתנו אחרי מספר חודשים שהיינו כזוג בגלל שהוא באמצע הלימודים פה ולא יכול לבוא לישראל. במעבר גבול תיחקרו אותי ב 3 פעמים שונות שאני לא מתכוונת לעבוד בקנדה בגלל הגיל שלי אז אני ממליצה לך בביקורת דרכונים לומר שאתה פה כדי להתחתן.. אה וגם אם אתה יוצא למדינה אחרת (ועשיתי את זה גם בקובה וגם בניו יורק) הם לא נתנו לי הארכה נוספת בדרכון אלא השאירו את החותמת הראשונית שבדר"כ תקפה לחצישנה בפעםהאחרונה שנכנסתי לקנדה היה לי כרטיס פתוח לשנה ותאריך חזרה לאחר חודש אז הם חתמו לי בדרכון שהייה עד חודש- קח את זה בחשבון!!! אז ביקשתי הארכה שעולה כ 170$ כולל שכר טירחה לעורך דין (יותר זול ממקסיקו :) לאחר החתונה עושים בקשה לסופנסרשיפ ותוך 4-9 חודשים מקבלים תושב קבע.. אני עדין מחכה.. אז בהצלחה ואם יש למישהו שאלות ..בבקשה
טל

ran162

New member
לא הבנתי אותך

כמה זמן היית בקנדה לפני שעשו לך בעיות בכניסה? ואנחנו חושבים על חתונה אבל אנחנו רוצים לעשות את הכול בזמנים שלו ולא בשביל שאני אוכל להשאר בקנדה או שהיא תוכל להשאר בארץ כי גם לה יש אותה הבעיה היא יכולה להשאר עד שלושה חודשים בארץ. ואם אפשר לשאול מהו גילך?

redduck

New member
עשו לי בעיות בכניסה הראשונה

אני הגעתי לקנדה באוקטובר שעבר בפעם הראשונה ואחרי חקירה של 10 דקות וקצת פלירטוטים של חברה שלי עם הפקיד הוא נתן לי לעבור. אגב אני בת 21. באותה תקופה הכרתי את בעלי והחלטנו אחרי כמה חודשים שהדרך היחידה שנוכל להיות ביחד זו חתונה- כמובן שהייתי צריכה להשאיר מאחורי את כל מה שהיה לי בארץ . חתונה או לא- ההחלטה בידך, אני שמחה עם ההחלטה שלי. חזרתי לארץ לכמה חודשים לאסוף חפצים וביולי הגעתי שוב והפעם עיכבו אותי 50 דקות אבל לא אמרתי שבכוונתי להתחתן חשבתי שזה יעשה לי יותר גרוע -טעות!!! בקיצור היה ממש לא נעים הם עשו טלפונים הצלבות מידע ספרו לי את הכסף שטר אחרי שטר!! לא-נעים. בסוף יצאתי משם עם חותמת בדרכון רק לחודש מה שעורך דין ו170 דולר יכולים לסדר וקיבלתי הארכה לחצי שנה כמו שזה אמור להיות..

ran162

New member
עכשיו הבנתי :)

אז את ממליצה לי להגיד שלא באתי בתור תייר והגעתי בשביל להתחתן?

redduck

New member
בגדול כן

זה לפחות מה שהעורך דין שלי אמר. הקושי הוא לספר להורים..

ran162

New member
את מכירה עוד אנשים?

עם אותו הסיפור או דומה. שאמרו שהם באים להתחתן ולא עשו להם בעיות בכניסה? עשו לי בעיות בכניסה לארצות הברית עכשיו אני מפחד כל פעם שאני טס לחול.

למעלה