גולשת תמיד בשמחה
Well-known member
אם נהוג לחשוב שרק הישראלים מתפרעים בטיסה, תראו את זאת.
אכן נוסעת מהגהנום.אם נהוג לחשוב שרק הישראלים מתפרעים בטיסה, תראו את זאת.
קשה לי להבין את נפש האדם, אולי היא סובלת מפחד טיסה וההתנהגות האגרסבית משכיחה את פחד הטיסה.אכן נוסעת מהגהנום.
בלונדה החושבת שהכול מגיע לה
ממש אין מקום להשוואהקשה לי להבין את נפש האדם, אולי היא סובלת מפחד טיסה וההתנהגות האגרסבית משכיחה את פחד הטיסה.
לך תדע, אולי גם מתנפלי טיסת השוקולד פחדו מטיסה ועל כן התנהגו כפי שהתנהגו.
התהוות נביזיתאכן נוסעת מהגהנום.
בלונדה החושבת שהכול מגיע לה
דומה לליהי גרונר, אם לא עיוותתי את שמה, הן במראה והן בהתנהגות הברוטלית.אם נהוג לחשוב שרק הישראלים מתפרעים בטיסה, תראו את זאת.
נשים אלימות, זה הכל.דומה לליהי גרונר, אם לא עיוותתי את שמה, הן במראה והן בהתנהגות הברוטלית.![]()
אכן...דומה לליהי גרונר, אם לא עיוותתי את שמה, הן במראה והן בהתנהגות הברוטלית.![]()
אם נהוג לחשוב שרק הישראלים מתפרעים בטיסה, תראו את זאת.
לדעתי זה משהו שרק ישראלים חושבים או מפרסמים. בכל עם יש כאלה. אבל כנראה שרק בישראל נוהגים לייחס את כל תחלואי העולם רק לעצמםאם נהוג לחשוב שרק הישראלים מתפרעים בטיסה
מדוע הנחרצות הזאת שלך? אמרתי "נהוג לחשוב".לדעתי זה משהו שרק ישראלים חושבים או מפרסמים. בכל עם יש כאלה. אבל כנראה שרק בישראל נוהגים לייחס את כל תחלואי העולם רק לעצמם.
לא דיברתי בכלל עלייך.מדוע הנחרצות הזאת שלך? אמרתי "נהוג לחשוב".
אבל דבריך נאמרו בתגובה לדברים שלי.לא דיברתי בכלל עלייך.
בהחלט. כך נוצר ומתפתח דיון בדרך כלל.אבל דבריך נאמרו בתגובה לדברים שלי.![]()
מזה הדבר הזה? לא נשי בכלל.אם נהוג לחשוב שרק הישראלים מתפרעים בטיסה, תראו את זאת.
לא אמרנו שיש שוויון בין נשים לגבריםלא נשי בכלל.
גברים אדיבים.לא אמרנו שיש שוויון בין נשים לגברים?
שמלה, את כנראה תתפלאי, אבל יש גברים שמתים לאחת כזאת שדורכת להם על הראש עד שהם הופכים לרכיכה.מזה הדבר הזה? לא נשי בכלל.
שוקולד מרתיח את הדם.למה לא נתנו לה שוקולד?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.