נוסטרדמוס-ההונאה

נוסטרדמוס-ההונאה

האי מייל עם נבואת נוסטרדמוס מסתובב כבר כמה ימים ברשת מאז האסון הנורא בארה"ב,אבל שימו לב לכתבה הבאה שהתפרסמה בחדשות הCBS ועל פיה מומחים לכתבי נוסטרדמוס טוענים שמדובר בצרוף של כל מיני שורות מנבואות שונות של נוסטרדמוס כך שהן יתאימו לארוע האמור ...להלן הכתבה...אגב יצא לאחרונה ספר שלם שמערער את כל היסודות של הנבואות הללו ומראה כיצד ניתן לפרש אותן בכל מיני דרכים ובהקשר של אינספור ארועים לאורך ההיסטוריה: ?SAN FRANCISCO (CBS.MW) -- "In the year of the new century and nine months, from the sky will come a great King of Terror. ... The sky will burn at forty-five degrees. Fire approaches the great new city. ..." So begin the lines of one e-mail version flying across the Internet claiming the 16th-century soothsayer Michel de Nostredame, or Nostradamus as he has come to be known, predicted Tuesday´s terrorist attacks in the United States. But experts say that it isn´t quite so: The lines being sent in many e-mails don´t come from one consecutive quatrain, or four-line section of verse, written by Nostradamus. Rather, they are pulled from different writings by the predictor. "It´s a collage of different quatrains," said Victor Baines, an author and the director of the Nostradamus Society of America. An interpretation on Baines´ Web site said the quatrain being referred to in the e-mails should read: "In the year 1999, in the seventh month, from the sky will come the Great King of Terror, bringing back to life the great king of the Mongols. Before and after, Mars to reign by good fortune." While some experts say the lines circulating in the e-mails have no meaning when put together, Baines said he "absolutely" believes Nostradamus predicted the attacks. "When you put them all together," he says of the different lines, "you get the real picture." Others caution that some e-mails contain lines that were never written by Nostradamus or are incorrect translations of his writings. Some say the lines put together are nothing but a hoax. "There are a number of spurious and bogus prophecies of Nostradamus surfacing concerning ´York´s´ destruction, etc.," said the Web site of John Hogue, author of numerous books, including "Nostradamus: The Complete Prophecies." "These frauds are mixing lines out of context from several authentic Nostradamus quatrains with phrases that are complete fabrications. Do not believe them." The web site www.nostradamus-repository.org rebuts the e-mails being circulated and says the following quatrain, contained in some emails, is a hoax and was not written by Nostradamus: "In the City of God there will be a great thunder, two brothers torn apart by chaos, while the fortress endures, the great leader will succumb. The third big war will begin when the big city is burning." Writings by Nostradamus are believed by some to have predicted numerous world events, including the rise and fall of Napoleon, Nazi Germany and the atomic bombings of Hiroshima and Nagasaki. Amid the ensuing confusion following the bombings of the World Trade Center and the Pentagon, many Americans turned to e-mail to get in touch with friends and family and to rally fellow Americans. Outside the Nostradamus notes, e-mails are being sent proclaiming Friday "Flags Across America" day, asking all Americans to display the American flag either in their homes or on cars. "Let´s keep the meaning of UNITED in United States," e-mail read. Another e-mail asks American to light a candle Friday evening. "We will show the world that Americans are strong and united together against terrorism." Nicole Maestri is a reporter for CBS.MarketWatch.com in San Francisco. Do you want a reprint of this article? Click here for options!

אלדר

New member
זה ממש שטויות!

מישהו שאני מכיר מהכיתה שלי קנה את הספר שלו..... ראיתי את זה...... זה ממש שטויות!!!!!! לא שווה להסתכל על זה בכלל שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
בודאי שמותר../images/Emo9.gif חולם בלילה

תודה על העדכון בנושא של ´הנבואה´. מי שתפסו טרמפ על נבואות נוסטרדמוס, תרמו רבות להתגברות וחיזוק ´שלטון הפחד´ והפטליות. נוסטרדמוס, אכן היה אסטרולוג. א ב ל ´נבואותיו אינן אסטרולוגיות ונבעו מיכלתו ´לראות´ "CLIAR VOUIANCE" בעזרת התבוננות בכערה מלאת חול . נוסטרדמוס חיי בתקופה שבה הייתה פעילה מאד האינקוויציה וקל היה להדביק לכל אדם תוית של כופר בדת (הנוצרית כמובן). על ´נבואותיו הוצפנו כשירים וחמשירים ועל כן הן משתמעות לכמה וכמה פנים.
L&L TALYA

אלדר

New member
תראי טליה....משהו.....

אני לפני חצי שנה קראית על נוסטרדמוס כמה ספרים לא על הנבואות שלו בכלל לא עליו מה הוא היה לפני שהיה נביא מה הביא אותו לזה.... והרבה חורמ עליו...... ואני אומר ככה שזה שטויות הספרים עם ה"נבואות" שלו.... פשוט זה לא נכון.... הוא לא היה עושה את זה ככה אבל לא משנה שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
אם כך ../images/Emo63.gif אלדר,../images/Emo63.gif ../images/Emo63.gif ../images/Emo5.gif

אולי תשתף אותנו פעם במה שקראת ולא רק תספר לנו שקראת את זה, או את ההוא? זהו דפוס שחוזר אצלך כל הזמן. אינני יודעת אם אתה מבחין בכך או לאו, אבל, אנשים שואלים שאלות. כמו למשל על טבעת אטלנטיס. (שלי,לדוגמה אין שום מושג לגביה) ואז, אתה מתפרץ, כן, כן, קראתי. מה קראת?!? איפה קראת?!? מה זה אומר?!?!
ממממממממממממממממממממממממממממממ.........עוצמתי! ?????????????????????????????????????????????? הבינות?!? גם אנחנו לא. האם אתה מיד שוכח כל מה שאתה קורא?!? אם כך, מה הטעם לקרוא?! L&L TALYA

אלדר

New member
ואת טליה באה מתוך ידיעה...

שאני יודע על זה ממש....... אז טליה זה שאמרתי ששמעתי עליה וקראתי אליה אין זה אומר שאני יודע עליה משהו נוסף..... למרות הזכרון הנחמד שיש לי דברים מידי פעם יוצאים מימנו ונשכחים פשוט קראתי איפה? לא זוכר... עברו עלי הרבה מאז כיתה ח´ ממש הרבה...2 שנים בשבילי זה מספיק הרבה וקרו בהם הרבה מאוד משברים כאבים ועוד הרבה מאוד דברים טליה..... אז הרבה משנתיים אלו אני לא זוכר.......... אז את אומרת שאני זוכר? איך? אני לא מצליח להזכר....בכלל....ביותר מזה...... אמרתי מה שאני אישית יודע....... אני לא לא יכתוב רק כדי שלא ידעו על זה משהו כי אני יודע אפ זה משהו שלא כל כך עוזר....את זה אני צריך לחשוב עליו? לא! ולא ממש משנה טליה....... וגם ככה אני בקושי בפורום הזה.....יבש פה מספיק ויש לי כאבי ראש חזקים וכאבי לב חזקים.... והרבה מאוד דברים לעשות שאין לי זמן לפורום הזה כבר...... וגם אם יש אין לי ממש כוח לענות כאן......תביני....... שלך אלדרו´ש....

Tal_Ya_Tal

New member
אני רק מקווה אלדרו´ש ../images/Emo8.gif שאתה לא

שוב נעלב לי (עם הירח שלך הזה בסרטן) כן, וגם מרקורי ומארס. (אתה רואה, אני זוכרת). בכל אופן, אין לי בעיה אם אין לך כח לענות ו... אתה צודק. אתה באמת הרוח החייה כאן. א ב ל , כאשר אני מציינת את הדפוס הזה שלך, זה מפני ששמתי לב לזה כבר מספר פעמים. זהו דפוס שחוזר על עצמו. ואינני אומרת זאת על מנת להקניט, אלא על מנת שתשים לב לכך. כי אולי זה משהו שאינך מודע שאתה עושה, א ב ל יוצר תסכול רב אצל מי שקורא את תגובתך. הא, הוא קרא. אבל אינו מוכן לשתף. או לא חשוב לו מספיק לשתף או הוא לא רוצה להתאמץ להזכר.. כשעושים עבודה של מודעות רוחנית, הדבר החשוב ביותר הוא למקד דברים ולשקפם ובכלל, להיות המראה´ של הזולת. כך שכאשר אני אומרת זאת, אני מסבה את תשומת לבך לכך. אך אני בודקת גם היכן זה קיים (אם בכלל) אצלי. OK? ואם אין לך זמן אלינו, אז אנחנו סולחים לך. בטח יש לך המון דברים חשובים לעשות ולהסתובב בפורומים ´יותר רטובים´ . (כי כאן יבש)
ו....שתהייה לך אלדרו´ש, שנה הרבה יותר ברוכה והרבה יותר טובה מהשנה שעברה. L&L TALYA

אלדר

New member
טליו´ש....למה להפגע?

אולי זה יכול היה.. אבל זה לא פגע כנראה.... ושנה טובה לי? אולי תהיה יותר טובה אולי לא..... הבנתי מה אמרת ברוב ההודעה למרות שלא את הכל ממש...... אבל אין לי ממש יותר חשוב לעשות אבל יש הרבה שיעורי בית וזה מעצבן ואני רוצה לעשות רושם טופ למורים שלי בתחילת השנה..אחרת שלוש שנים יהיה רע איתם או קשה יותר.......
..... אבל תראי כשיהיה לי זמן אני יחזור הנה אליך בטוח גם שא בקושי כאן ויותר נמצאת במקומות אחרים....... אבל רק להגיד לך משהו אחד אם אותה אחת שהיה לי איתה בעיה נגמר.....זה לא קיים........ ואני לא רוצה לפרט לך....איך.... אבל זה נגמר לתמיד ולא יחזור כבר........ מבינו´ש? שלך אלדרו´ש....

Ever ~After

New member
השאלה היא בעצם...

האם יש אלוהים? או שכל מי שהיה בתקופת התנ"ך בעצם היה על אקסטה?

Tal_Ya_Tal

New member
התשובה לשאלתךEver ~After, ../images/Emo42.gif

יכולה לבוא רק מבפנים. השאלה היא גם מהי התפישה שלך לגבי אלהים. האם אלהים נתפש אצלך כישות חיצונית עם זקן ארוך ולבן היושב על כס המלכות ו´עושה נו...נו...נו...´ לכל מי שממרה את פיו? או שאלהים נתפש בעיניך כישות אינסופית המאחדת בתוכה את כל הקיים ביקום, שאין דבר הקיים בנפרד ממנו.אנרגיה המבטאת אחדות מוחלטת. אפשר לנסות לשבת בישיבה נינוחה, לעצום עיניים, להתבונן פנימה, אל תוך מרכז הלב ולשאול את עצמך: "האם יש אלוהים??????????????" ולחכות לתשובה שתבוא מבפנים. והיא תבוא. התשובה. אם התרגיל יבוצע כהלכה. נשמח להיות מיודעים על כך
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אלדרו´ש, אתה יודע איפה אמירו´ש? ../images/Emo4.gif

אני פשוט מחפשת אותו נואשות. אבד לי מס´ הטלפון שלו ואני צריכה לדבר אתו. אז אם אתה מדבר אתו ב ICQ, תבקש ממנו להתקשר אלי. יש לי הודעה למסור לו ונראה לי שזה לא עבר ב EMAIL אבל אני אנסה שוב. ואני שמחה שיש לך יותר מוטיבציה לביה"ס וגם שהחלטת לסיים את מה שגרם לך סבל. באהבה רבה L&L TALYA

אלדר

New member
אמיר? האי סי שלו?

דיברתי איתו לפני מספר ימים באי סי קיו... ואין לו ממש זמן כבר לנט עצמו..... או שהוא לא ממש רוצה..... אני לא יודע....... יש לי את שני מספרי הטלפון שלו ואת האי סי קיו שלו..... מה את רוצה??? ואני יגיד לו להתקשר אליך עכשיו ממש שלך אלדרו´ש.... נ.ב. תודה

הנה אני

טליה קיבלתי את האימייל והשארתי לך הודעה בפלפון אני גם צריך לדבר איתך ולהתעדכן במה נשמע איתך.. אהבה רבה ושנה טובה אמיר

Tal_Ya_Tal

New member
תודה אלדר ../images/Emo9.gif שהעברת את המסר.

מצאתי אותו
חן, חן אלדרו´ש L&L TALYA

למעלה