נוסטלגיה:

נוסטלגיה:

דיון:מה הקטע/סצינה שהכי אהבתם? לי 4: 1.הקטעים שנייתן עושה צרות בגלל היילי בעונה השנייה פשוט אהבתי שלכמה פרקים הוא חזר להיות נייתן הרע 2.שבעונה השלישית פייטון נוסעת לסוואנה לג'ייק זה היה מרגש! 3.בעונה השניה של הפרק של ליל תעוזה ומאות' שר קריוקי זה היה קורעע 4.בעונה השניה גם ליל תעוזה וטים ונייתן הן צופות שמוכרות עוגיות בחצאיות מיני נפלתי לרצפה חח ועליכן אשמח שתגיבו!

batibam10

New member
אני אהבתי....

אני אהבתי ת'קטע שדן ירה בלי רחמים על החמוד הזה.. שכחתי איך קוראים לו (אח שלו) :/ אז הלב שלי דפק ששמעתי כזה.."בווום.." והתחלתי לבכוות.. זה היה קטע ממש יפה.. וגם שכוולם היו בני ערובה בכיתה.. והשמן הזה סיפר למה הוא ככה.. ובלה בלה.. קיצור.. פרק יפה וגם הפרק האחרון היה אחד היפים ואת העונות הקודמות לא ראיתי... אף פעם לא חשבתי שזה סדרה יפה.. עד שפתאום לפני כמה חודשים אמרתי לעצמי.."וואי איזה שעמום..אין מה לראות בטלוויזיה.. טוב.. בואי נראה מגרש ביתי.. נראה איך זה.." ואז כוווליייי התלהבתי התחרטתי שלא ראיתי מההתחלה :/ שטויות.. =]] וואי כמה אני מדברת..

../images/Emo62.gifקית../images/Emo70.gif אני האמת באותו רגע,

קיללתי אותו כ"כ חזק שאמא שלי נבהלה
הוא ירה אני כזה: ההההההההההההההההה
*מכניסה אוויר דרך הפה* *מוציאה אותו בקללות"

batibam10

New member
חחחחח

חחח אני אפילו לא קיללתי מרוב שהייתי עם הפה פתוח ניסיתי לעקל את מה שקורה.. בןן זונה שכמותו.. חח נזכר להיות לי טוב בסוף הפרק.. חח איזה חמוד.. איך הוא בכה בקבר של אחיו

m i c k e y 15

New member
לא יודעת ולא זוכרת בדיוק חח+ שאלה

מה המס' של הפרק של ליל תעוזה ומאות' שר קריוקי ?? בעונה השניה...

רבההה

New member
כן אחד הפרקים היפים הפרק של

הליל תעוזה.. והפרק שדן ירה בקית'.. אני לא הפסקתי לבכות.. וראיתי ת'פרק 10000 פעמים וכל פעם שראיתי ירדו לי דמעות :[:[:[ ואהבתי את הקטע בפרק האחרון שדב סיפרה לדן שהיא ניסתה לרצוח אותו ולא קית'. וכשלוקאס חיפש תחפושת למסיבת תחפושות או מה שזה לא היה. וממ.. אהבתי המון אני לא זוכרת ממש ואם אני אזכר אז אני אחפור פה שעות חחחחח =]

../images/Emo26.gifהסצנה הכי אהובה עלי זאת../images/Emo36.gif

הסצנה בסוף הפרק שלוקס אומר לברוק שהוא סולח לה על ששכבה עם כריס. קטע מרגש. וגם השילוב של השיר סיום.

ענבררר

New member
../images/Emo26.gif הסצנות הכי אהובה עליי ../images/Emo36.gif

הסצנה הכי אהובה עליי היא מהפרק האחרון (כמה צפוי? חח) שברוק צועקת על פייטון בחדר ואז היא מביאה לה סטירה. סצנה חזקה, ממש עשתה לי צביטה בלב משחק נהדר של סופיה.
וגם אני אוהבת את הקטע שניית'ן שופך ורוד על הציור של היילי (אחרי שהיא הלכה עם כריס בעונה הראשונה) ואז הוא אומר "Haley hates pink" אני מה זה הולכת להוסיף את זה לחתימה שלי =]
וגם הסצנה שניית'ן נותן להיילי את הצמיד "Don't say I never gave you anything" ואת זה =]
ואת הסצנה שניית'ן נתקע בקיר בעונה השנייה עם האוטו במסלול מירוץ (או איך שלא קוראים לזה) יש הרבה בקיצור =]

למעלה