~נוסטלגיה~

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifcant sleep

מחר בגרות בבוקר. כאן נמצא הפלייליסט של כללללללללללל השירים על המחשב שלי, להגנתי יאמר שיש שם חלקים שהם של היצוראח בלבד(כמו רייג' איכס אני מתעבת את המוזיקה של רייג' אגינסט דה מאשינס) חלק מהאלבומים בסוף קיימים אצלנו בדיסקים מקוריים אבל עברו למחשב, והשאר נו השאר אחלה^^. את הדברים שאני שומעת יותר פירטתי בהודעה למעלה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif נרא לי שהקובץ הזה גודל מדי

ולכן מסרב לעלות אני אנסה לחלק את זה לכמה חלקים

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

624. Britney Spears - Toxic (3:18)

Kouryuu

New member
פיתוח שרשור-

הבה נהפוך זאת לשרשור מפלצתי משהו! מה כרגע בהורדה אצליכם. אצלי- (הורדות פעילות-) U2, Saves the day (וואי, זה אומו), Propagandhi, ובחיפושים אחריי Box car racer (פרוייקט הצד של חברי בלינק 182, שבאים למחות נגד היותם להקת פאנקפופאמטיוי, ויצרו פה מעיין שירי פאנקרוק קלילים משהו). כל השאר בהמתנה. תמותו, משתמשי סולסיק לא מחוברים (גמאתה, נדב.
). :-\

thebaby

New member
save... חמודים../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

ויש לי את הדיסק של BOX...

אמ../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

אני אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר ריקוד האלים - המכשפות Fat sun - Pink Floyd עוד נגיעה - החברים של נטאשה אני לא רוקד כשעצוב - החברים של נטאשה יש זמן - החברים של נטאשה מונסון - ברי סחרוף America - סיימון וגרפונקל וזייהו. [לא פלא שהקאזה שלי איטית כל כך O__o]

אני אחזור ואמליץ על חווה אלברשטיין.

ובמיוחד על "פגישה לאין קץ" ועל "את חרותי" ו"אני אשתגע". וגם על "אישה באבטיח" (שיר מצחיק!). ואוסיף את מתי כספי (במיוחד "ימי בנימינה" ו"הנה הנה". אך, אהוד מנור. כל כך עצוב
).

I Love Paige

New member
האמ.

אמרו לי שזה שיר שממש חרוש ברדיו, אבל אני לא שומע רדיו בכלמקרה.
Damien Rice - The Blower's Daughter שיר נהדר. Skunk Anansie - Weak As I Am Shinedown - 45 האמ. זה מהשירים הפחות מוכרים שיש לי בפלייליסט הנוכחית [31 שירים
]. אגב, פחות מוכרים אומר שאני לא הכרתי אותם לפני ששלחו לי ולא שמעתי שנייה מהם בחיי. לא מכיר את הסביבה.
יש עוד, אי שם במחשב, אבל אני לא אזכר עכשיו.

Kouryuu

New member
הוו,

סקאנק אנאסי איכות, במיוחד האלבום- Post orgasmatic chill, אם כך כותבים זאת.

למעלה