~נוסטלגיה~

Kouryuu

New member
איק,

את רוב האימו פה אני לא ממש מחבבת\ חוץ מת'רייס וטאקינג באק סאנדיי, וגם ד'ה ג'וליאנה ת'יאורי ופורט'ר סימס פוראבר חמודים משהו. הסולן של AFI נשמע כמו חתול פצוע, הופספול מציקים משהו והשאר יותרמידי חדגוני שכזה, לרוב. ואטריו הם מטאלקור שכזה. עברה תקופת המטאלקור שלי מזמן, למרות שלנצח אשמור חסד נעורים (
), לפרום אוטמן טו אשס. ^-^"

thebaby

New member
היה נהדר לקרוא...../images/Emo101.gif

אני בטח אוריד כמעט את כל מה שהזכרת שאין לי אם לא את הכל

thebaby

New member
אה כן, הקאבר באמת מעולה ../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

של אלינור...

Knotted String

New member
אני חושבת שהורדתי אותו../images/Emo129.gif

בגלל שאתה או מישהו המלצתם עליו פעם.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifמיאו

כן, הנה כמה דברים pink floyd אז כן זה מוכר לאללה, אבל חזרתי לשמוע אותם המון בזמן האחרון, הכל אצלם פשוט נפלא ומתואם ונהדר, החל מהליריקה ועד ללחנים והסולואים הנהדרים הארוכים, אני נורא אוהבת
, במיוחד את האלבומים הפחות מוכרים שלהם : wish you were here,more animals זה גם נורא מצחיק שזה ממש השפיעה על הפרויקט שלי באומנות ואפילו נכנס לתוכו בציטוטים. קרח תשע-אסף אמדורסקי שיר משעשע שהגיע אלי בדיסק עם טונה שירים לא קשורים, הוא מגניב הוא נהדר והוא סתם כייפי. david bowi למה לא בעצם? הוא מגניב, הוא לובש שמלות והוא עושה מוזיקה טובה,אני מכירה רק 2 אלבומים שלו כראוי, האנקי דורי וזיגי סטאר דאסט ובשניהם אני מאוהבת לחלוטין frank black הסולן לשעבר של הפיקסיז, הוא שמן ומצחיק וחוצמזה יש לו אחלה מוזיקה, שירים כמו :pie in the sky ,big red שהם נחמדים
רונה קינן שאת מכירה ואפשר לומר שבזכותך אני נורא אוהבת אותה היום, יש לה מוזיקה מקסימה ללא ספק. sex pistols פאנק בתחילת דרכו , חוצמזה שהם היו בין מוזיקאי הרוק שלקחו אביזרי סאדו מאזו והכניסו אותם כתרבות רוק לכל דבר ( כמו ניטים ,מחוכים ושאר דברים שנחשבים לפריקוניים למדי ושחלק מבנות ובני הפורום הזה נהנים ללבוש) /M\ blackfield אביב גפן וסטיב מה שמו , בהרכב מנצח, אפפעם לא אהבתי את אביב גפן יותר מדי, הקול שלו נשמע כמו צפרדע וזה מזעזע משו, אבל בתור משורר הוא טוב, ביחד עם הסטיב הזה שהוא מנגן ושר איתו הם נשמעים כמו להקה(?..) ראויה לשמה, אפילו יש להם ביצוע ל"עכשיו מעונן" בצורה מקסימה למדי ובאנגלית. כן כן זה אחלה. זהו בלבנתיים למרות שאני יכולה להמשיך לכתוב את הרשימה הזו לנצח.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהא וכמובן

זה בתור דברים שאני שומעת בזמן האחרון יותר מאשר חושבת שיקלע לטעם שלך, אבל את מוזמנת לנסות אם את לא מכירה את כולם.

Gizmo16

New member
ממ...../images/Emo28.gif

שוב אני עם רגשות הנחיתות שלי..
אני לא חושבת שאני מצליחה ממש "לקלוע" לטעם שלך כשאני מספרת על שירים שאני אוהבת... חשה קצת מיותרת.. אבל אני אנסה שוב בכל זאת, סתם להגיד את הדברים שאהבתי בזמן האחרון.. הפרויקט של עידן רייכל- נכון, השירים שלו נמאסים אחרי כמה זמן, אבל ממש כיף לשמוע אותם ואם מחפשים בשירים הלא מוכרים שלו מגלים דברים ממש יפים. אלבום: ממעמקים. דניאל סולומון- אני לא ממש הולכת על אלבומים, בד"כ מכירה שיר מפה ושיר משם.. חוץ מהשיר "אהבה" שלו שהוא מאוד (יותר מדי) מוכר..גם השיר "רבות הדרכים" הוא מדהים.. מומלץ להקשיב.
מקווה שתרמתי לשרשור...
בהצלחה בהרחבת האופקים..

Gizmo16

New member
ביטלס../images/Emo45.gif מגבה...../images/Emo28.gif

הם מפתיעים לפעמים

הם הלהקה האהובה עלי.../images/Emo23.gif../images/Emo72.gif

השירים המוקדמים שלהם חמודים וחד גוניים כאלה, אבל מריבולבר [שהוא, אגב, האלבום הכי טוב שלהם לדעתי
] יש להם פשוט השתפרות עצומה וכל שיר שלהם לגמרי לגמרי שונה מהאחרים.

Kouryuu

New member
הפלייליסט שלי-

אין פה כמעט דברים מעניינים/מגוונים במיוחד, המחשב פורמט לפני איזה חודש+ (אכן, אני מהירה). כרגע, כמו שאפשר לראות, אני בקטע של רוק נשי.

Kuroi Tenshi

New member
או, גאד...

באתי לומר שלושה שמות שהייתי בטוח שאף אחד לא יזכיר. רק שאת טורי איימוס ואיימי מאן כבר יש אצלך, אז נשאר לי רק אליוט. אליוט סמית'. הייתי ממליץ על Miss Misery (מתוך וויל האנטינג), אבל אז זה אומר שלא הייתי ממליץ על Thirteen (חידוש), The Biggest Lie, Son of Sam או Some Song. כל הדיסקוגרפיה שלו מומלצת בטירוף (5 דיסקים+ אחד שיצא השנה עם חומרים שלא יצאו לאור עד ההתאבדות שלו ב-2003). אם כבר שירים בודדים ו/או דברים שלא הוזכרו כאן, Sobakasu של Judy & Mary הוא מהמקפיצים ההם שאני מת עליהם (וגם שיר הפתיחה הראשון של קנשין- הקטעים האינסטרומנטליים מתוך הסדרה הם מומלצים באותה מידה ואפילו יותר). ואם כבר יפנית, אני חייב להמליץ על Ikari No Jyuushin של Yumi Hiroki, ו-GO של FLOW. If של Bread הוא חמוד ביותר גם אם קיטשי בטירוף. כנ"ל Daydream Believer בכל ביצוע שאפשר למצוא אותו (ה-Monkees היו המקוריים, לדעתי). אממ... Time Warp, מרוקי הורור. כי קשה להשאיר אותי בפה פעור, וזה הסרט הראשון שאני זוכר שעשה זאת לכל אורכו. California Love של טופאק וד"ר דרה לראפ-פריקס שבינינו (שזה... אממ, רוניבץ?) להקות/זמרים, ולא שירים בודדים: לאונרד כהן, הביטלס, הקיור, הסמית'ס, משינה, ארקדי/נטאשה, ג'יי זי, ג'וני קאש, ג'וני מיטשל, קרלוס סנטנה, Snow Patrol (להקה שחיפשתי רק כי השוו אותם בעיתון כלשהו לקיור, והדיסק שלהם נמצא בדיסקמן שלי המווון בזמן האחרון), האיגלס, איימי מאן, טורי איימוס. וברי ועברי, למה לא.

thebaby

New member
גם אצלי יש את איימי וטורי../images/Emo101.gif

לא הזכרתי אותם כי דיי הנחתי שיש לה כבר
.

As I Am

New member
חיח, ../images/Emo103.gif

איימי וטורי הן כבר סליבריטיז מוכרות בפורום שלנו. :>

Kouryuu

New member
הו מיי,

טורי ואיימי נפוצות פה להחריד. ואגב, בנוגע לאיימי- תודה ללינה.
ואת אליוט היה לי בפלייליסט לפני שפירמטתי, אבל קצת נמאס לי, האמת, אני מחבבת רק את From a basemant on a hill (וודאי ישלי טעות באיות. :X). מה, קליפורניה לאב איכות, יעני, גדלתי עלזה (לא להאמין שזה מה שיצא ממני), וכמובן, השיר האלמותי שהוא בערך ההמנון של רוב האנשים בכיתתי- Changes, שהוא בהחלט חמוד, אך מעט עדין שכזה, ביחס לטופאק (הוא יצא אחריי רציחתו, הלא כן?), אפילו מבחינת ליריקס, נראלי, אבל אני לא מכירה כ"כ הרבה חומרים שלו, אני רק יודעת שיצאו לו גם דיסקים אחריי מותו.

thebaby

New member
רצחו אותו ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

לא היה לי שמץ...

Kouryuu

New member
אכן.

אם אני זוכרת נכון, הייתה שם מעיין מלחמת ראפרים קשוחים- הוא רצח את נוטוריוס ב.י.ג וכבר דאגו לחסל איתו את החשבון.

Kuroi Tenshi

New member
לא ממש...

טופאק נרצח ב-13 לספטמבר 1996, וביגי ב-9 למרץ 1997, ככה שאם כבר זה היה להפך. הרוצח של טופאק מעולם לא התגלה אבל השמועה הייתה שביגי או מישהו אחר מהמזרח דאג שיחסלו אותו לאחר שיצא מקרב של מייק טייסון בלאס וגאס. עם זאת, ראפרים אחרים האמינו שמלחמת מזרח-מערב הייתה הרבה יותר הייפ מאשר אמת, והמשטרה מעולם לא קישרה בין ביגי לרצח. המקרה דומה אצל ביגי, שנרצח בירי מתוך מכונית (Drive-by shooting) כשיצא ממסיבה: רוצחיו מעולם לא נתפסו, ככה שאם היה קשר בין המקרים ואם הם באמת היו חלק ממלחמת החוף המזרחי בחוף המערבי, לעולם לא נדע.

Kouryuu

New member
אני מניחה שזה אכן כך. ../images/Emo13.gif

אתה הוא חובב הראפ מבין שנינו, אחריי הכל.

למעלה