ניאה. טוף.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif
אלו הדברים שאני נוטה לחבב בזמן האחרון, להקות, ואם יש שירים מיוחדים, אז שירים. אני מניחה שאת חלקם הגדול תכירי, אבל ניחא. ;^^. חלק מהאמנים יהיו כאלה שמופיעים ברשימה של נדב.
ונתחיל באופן רנדומלי וכלל לא אלפבתי: Led Zeppelin - Baby I'm Gonna Leave You אני מחבבת את רוב השירים של לד זפלין, אבל זה פשוט עושה לי משהו בבטן.
AFI בעקרון, כל השירים שלהם מצויינים. אני ממליצה על האלבום Sing The Sorrow שהוא פשוט מעולה. שירים אהובים במיוחד: Girl's Not Grey Silver And Cold.
אמינם אבל החומרים היותר מאוחרים שלו. האלבום Encore הוא פשוט מעולה, כי שומעים שאמינם התבגר גם במוזיקה שהוא עושה וגם בתכנים שהוא כותב עליהם. אני מ-א-ד אוהבת את האלבום הזה. Mockingbird Mosh Toy Soldeirs.
Alkaline Trio האאא. אחת להקות האימו האהובות עליי. הלאבום שלהם, Good Mourning הוא פשוט יאמי. ושירים בלי קשר לאלבום: We've Had Enough I'm Dying Tomorrow Goodbye Forever This Is Getting Over You My Little Needle Stupid Kid
Atreyu אחת הלהקות שאני יותר אוהבת בכלל. מין אימו-מטאל כזה, עם בתים בנהמות בלתי ברורות ופזמונים מצויינים. The Curse ו-Visions הם אלבומים מצויינים. שירים: The Crimson
Bleeding Mascara Lip Gloss And Black Love Is Illness.
Bonnie McKee היא מין זמרת חדשה ותמוהה כזאת, ג'ינג'ית וחמודה. אני מאד אוהבת את השירים שלה, שהם פופיים מעט אבל.. לא יודעת. Somebody I Hold Her Honey
Bright Eyes אהה.
Motion Sickness No Lies, Just Love שירים מצויינים.
Dashboard Confessional הא, האימו. הם נורא חמודים. האלבום A Mark, A Mission, A Brand, A Scar הוא נורא נחמד. Hands Down Vindicated As Lovers Go The Good Fight
Deftones הו, הם כל כך כל כך כלכךכלכך מצויינים. כל כך. שוב, מין אימו-מטאל-בלתי מוגדר. האלבום האחרון שלהם, White Pony הוא פשוט תענוג. ממש. Passenger Pink Maggit Rx Queen
Embrace הם חמודים. My Weakness Is Non Of Your Business Come Back To What You Know
Exilia להקת רוק כבד/מטאל שכזאת מאיטליה, עם זמרת מגניבה עם ראסטות. הם בכלל לא מוכרים בארץ, אני שמעתי עליהם ממי שהתארחתי אצלו בגרמניה. Moony - שיר מדהים I Guess You Know - גם. אחד האהובים עליי ביותר בעולם Shout Louder The World Is Falling Down Day In Hell Starseed Stop Playing God
Faun עוד להקה ששמעתי בגרמניה, וגם הייתי בהופעה שלהם והם כל כך חמודים. מין מוזיקת עם ופולקלור גרמני, עם שירים נורא יפים בגרמנית ולטינית. אני מאד אוהבת אותם והם גם מקסימים ואוהבים את ישראל. אז זה בסדר. Unda Punagra Isis Von Den Elben
Fugazi להקת אימו חמודה
Further Seems Forever גם. Lost In You Medison Prep Godhead - Eleanor Rigby. קאבר נורא יפה.
Good Charlotte לא אכפת לי מה כולם אומרים. אני אוהבת אותם ובעיקר את החומר הישן שלהם. יש להם שירים נורא נחמדים, והאלבום האחרון שלהם מצויין. Change Seasons Hold On Ghost Of You Walk Away Mountain Say Anything
HIM הכל.
Muse כנ"ל.
Mest כנ"ל 2
The Beatles הא.
גם הכל. בעיקר אני אוהבת את: I should've known better Eleanor Rigby Sexy Sadie If I fell From Me To You Baby It's You Because Blackbird Across The Universe והכל, בעצם.
Hopesfall צריך לאהוב את הסגנון. פאנק-הארדקור-אימו-משהו. The Ones Icarus Manipulate The Eclipse
Thrice האאא
אימו כזה. The Artist In The Ambulance
My Chemical Romance וואו. הם פשוט וואו. הם כל כך מצויינים. אימו מעולה. האלבום שלהם Three Cheers For Sweet Revange הוא פשוט מעולה (Helena The Ghost Of You You Know What They Do To Guys Like Us In Jail) וגם הישן שלהם ( I brought you my bullets, You brought me your love) הוא פשוט מעולה. אני כל כך אוהבת את המוזיקה שלהם.
No Use For A Name תאהבי אם אהבת את Hopesfall.
Rammstein אני מאד אוהבת אותם. האלבום החדש שלהם,Reise Reise הוא באמת מעולה. Ohne Dich Meil Teil Morgenstern Amour
Taking Back Sunday אימוקור שכזה. הם חמודים.
The Cure
The Juliana Theory אימו חמוד. די מתקתק כזה. Into The Drak חמוד.
Yellowcard הם באמת טובים. Ocean Avenue הוא אלבום הרבה יותר טוב ממה שהוא נראה. Breathing October Nights Drifting ואחרון: New Found Glory הא.
אחת הלהקות האהובות עליי ביותר. האלבום שלהם Catalyst הוא פשוט מעולה מעולה מעולה מעולה, וכל כך כל כך נהניתי ממנו. כמובן שגם החומר היותר ישן שלהם טוב, אבל קאטאליסט הוא פשוט... נאמ. I don't Wanna Know This Disaster Ending In Tragedy Truth Of My Youth *מתפגרת* זה יצא ארוך. מצטערת.