~נוסטלגיה~

PopPy

New member
~נוסטלגיה~

חיפשתי היום משהו בפורום, והגעתי לשרשור הזה, שרשור המלצות מוזיקליות שפתחתי לפני יותר משנה. למי שאין כח לקרוא את כל זיוני השכל שלי בהמשך (חוצפנים >.<), הייתי שמחה לראות כאן עכשיו שרשור המלצות נוסף. לא צריך להגזים עם רשימות, רק להמליץ על שיר/אלבום - בלי הגדרות ספציפיות, כל אחד בהתאם לטעם שלו - וקצת לפרט עליו, עדיף משהו שהוא פחות מוכר. היום כשאני עוברת על הרשימה, אני מגלה שלא ידעתי מי זו סוזאן וגה, בכלל לא חיבבתי את היהודים [שלשום הייתי בהופעה
], לא הבנתי למה כולם מתלהבים מעברי לידר ולא הכרתי 90% מהשירים ברשימה הלועזית ו99% מהשירים בעברית.. עכשיו אני אולי לא יכולה להגיד שאני שומעת את כל מה שמוזכר שם - בכל זאת, רשימה של המון אנשים - אבל אני מכירה כמעט הכל והרבה מעבר. הרשימה הזו נתנה לי נקודת פתיחה ועזרה לי להכיר המון דברים מכל הסגנונות, מאלאן פארסונס פרוג'קט, לאואזיס ועד עברי לידר.. סיננתי את מה שאני אוהבת והמשכתי משם לנסות עוד דברים בהתאם למה שאהבתי, והיום אני בעלים גאים של טעם מוזיקלי מתפתח, ידע מוזיקלי צנוע (אבל לא רע בשביל שנה ומשהו) ובין 160 ל180 אלבומים (אף פעם לא ממש בדקתי את זה במדויק) (לא מקוריים, נו. מקוריים יש לי רק בודדים). אז אני מניחה שזה.. תודה?

AGENT SHESH

New member
אוקיי, רשימה קצרצרה:

U2 - Sometimes You Can't Make It On Your Own שמעתי את זה בעונה השניה של האו.סי. ומאז נדבקתי לשיר הזה, הוא פשוט שיר מצוין. Anastacia - Heavy On My Heart Bell Book and Candle - Universe Bryan Adams - Room Service C.O. Club Oriented - California (Chino Radio Mix) Cabin Crew - Star To Fall Damien Rice - The Blowers Daughter David Guetta Feat JD Davis - The World Is Mine (Original Mix) Eminem - Mockingbird Green Day - Holiday Kylie - Giving You Up Liquido - Ordinary Life Mario - Let Me Love You Natalie Imbruglia - Shiver Nelly Furtado - The Grass Is Green New Order - Krafty (אגב New Order, אני ממליץ ממש על גירסת האלבום של Crystal - 7 דקות שיר איכותי) P.A.R.C. - Suspicious Minds (P. Aliberti) Rammstein - Keine Lust Robyn - Be Mine Snoop Dogg feat. Charlie Murphy And Justin Timberlake - Signs Vanilla Ninja - I Know הידד. עד כאן בינתיים.

PopPy

New member
השיר של U2 באמת חמוד, עד כמה

שאני זוכרת (לא שמעתי אותו המון המון זמן). קליפורניה זה השיר נושא של O.C, לא? ואני מכירה שיר בשם Bell, Book & Candle, אגב.

HuGo Hell

New member
זנות. ../images/Emo1.gif

אני שולח לך כל הזמן שירים, ואת? מתעלמת! ואז אני שואל אותך "נו שמעת?" אחרי חודש, ואת עונה "לא.". ~_~ זמרת: Kari Rueslatten אלבום: Other People´s Stories שירים: Stevie Nicks & Sheryl Crow - If You Ever Did Believe Stevie Nicks - Crystal Lisa Hall - Is This Real להקות: The Gathering Ambeon Boa (תזהרי, יש זמרת בשם BoA שהיא זמרת יפנית, אז שימי לב איך כתוב השם הורדה P:) Lacuna Coil NightWish Sonata Arctica (הלהקה היחידה שיש לה סולן שאני מוכן לשמוע :X) תהני

PopPy

New member
אבל אתה שולח לי שירים ביפנית ;;

בכלמקרה, נראה לי שדי לא הובנתי - זה לא שרשור-יצירת-פלייליסט נוסף, סתם לשמוע מה כולם שומעים ועל מה ממליצים :) בכל אופן - את סטיבי ניקס אני מכירה מI miss you now (שהיה במכושפות) ואת שריל קרואו, טוב, מהיותה שריל קרואו אז אני כן אגנוב את מה שהזכרת שם שלהן

Kouryuu

New member
מעניין איך אתה מכיר את 2 הלהקות

הראשונות... |קרדיט~|

thebaby

New member
טוב אז ככה.../images/Emo101.gif

ננסה להמליץ על כמה להקות חביבות שאני נהנה לשמוע, לא יהיה אזכור לאלבומים כי אני לא מסדר לפי אלבומים ואין לי כח לבדוק איזה שיר בא מאיזה אלבום. אני פשוט אמליץ על להקות. בטוח תכירי חלק וחלק פחות
.

Elvis Presley Emery Fountains of Wayne Finger Eleven Dashboard Confessional Chantal Kreviazuk Cat Power Bush Bright Eyes Brian McFadden Blondie Black Rebel Motorcycle Club Beck A Girl Called Eddy 30 Seconds to Mars 3 Doors Down Interpol Jimmy Eat World Lamb Mindless Self Indulgence Modest Mouse My Chemical Romance Nick Drake Nickelback NOFX Pennywise Puddle of Mudd Queens of the Stone Age Rammstein Robbie Williams Rufio Ryan Adams Saosin Sarah McLachlan Scissor Sisters Smash Mouth Static-X Stereophonics Sugarcult Sum 41 Supergrass Switchfoot The All-American Rejects The Beach Boys The Cardigans The Cranberries The Early November The Hives The Killers The Slackers The Strokes The Wallflowers The Who Tool Weezer Yellowcard​
בהתחלה השתדלתי לכתוב רק דברים פחות מוכרים ולא לכתוב את היותר מידי מוכרים אלא אם כן אני ממש אוהב אותם ואז איפושהו באמצע פשוט כתבתי מה שבא לי לכתוב... אז זה יצא קצת הרבה :-X. יש לי טעם מוזיקלי מאוד מגוון... אם בא לך סגנון מסויים תגידי ואשתדל להמליץ במכוון. למרות שאני לא ממש טוב בלסווג להקות
. מקווה שעזרתי ושבכלל תקראי את זה...

PopPy

New member
הלכת עם הרשימה עד הסוף, מה?../images/Emo6.gif

וואו. ארוך. סתם בשביל הכיף, את כל אלה אני לא מכירה:
Emery Fountains of Wayne Finger Eleven Dashboard Confessional Chantal Kreviazuk Bright Eyes Brian McFadden Black Rebel Motorcycle Club A Girl Called Eddy 30 Seconds to Mars Interpol Mindless Self Indulgence Modest Mouse My Chemical Romance NOFX Pennywise Queens of the Stone Age Rufio Saosin Sugarcult Supergrass Switchfoot The All-American Rejects The Early November The Hives The Slackers The Wallflowers Tool​

Kouryuu

New member
באלי להגיב~!

מקרא-
- אוהבת (כמו את החטיפים הממולאים משהו של טבעול~!).
- הדבר הזה מכוער כמעט כמוך. >.>
-סביר משהו.
- אני לא מכירה אתזה! :OOO
-מחבבת משהו. Elvis Presley-
Emery-
Fountains of Wayne-
Finger Eleven-
Dashboard Confessional-
Chantal Kreviazuk-
Cat Power-
Bush-
Bright Eyes-
Brian McFadden-
Blondie-
Black Rebel Motorcycle Club-
Beck-
A Girl Called Eddy-
30 Seconds to Mars-
3 Doors Down-
Interpol-
Jimmy Eat World-
Lamb-
Mindless Self Indulgence-
Modest Mouse-
My Chemical Romance-
Nick Drake-
שמעתי עליו, לא אותו. :| Nickelback-
NOFX-
Pennywise-
Puddle of Mudd-
Queens of the Stone Age-
Rammstein-
Robbie Williams-
Rufio-
Ryan Adams-
Saosin-
Sarah McLachlan-
Scissor Sisters-
Smash Mouth-
Static-X-
'שחורלבן' שיר אדיר~ Stereophonics-
Sugarcult-
שוב, אותו סיפור של שמעתי עליהם ולא אותם. בעצם שמעתי שיר אחד, היה חביב. אז זה
חלקי. Sum 41-
Supergrass-
Switchfoot-
The All-American Rejects-
The Beach Boys-
The Cardigans-
The Cranberries-
The Early November-
The Hives-
The Killers-
The Slackers-
The Strokes-
The Wallflowers-
וזאת בזכותך, הנדב~ :O The Who-
Tool-
איכס, מיינארד. למוקד, הוא ולהקתו השנייה- 'מעגל מושלם'. Weezer-
Yellowcard-
56 להקות (נראלי, אני עייפה למדי, אולי טעיתי בחישוב), מתוכם 5 סיועים שלמים ואחד חלקי. מצבי רע. :-\

Gizmo16

New member
אני מכירה רק 11:X../images/Emo28.gif

ומתוכם רק ל-5 בערך יש שירים שאני מכירה

Knotted String

New member
בא לי גם.../images/Emo129.gif

את כל אלה אני מכירה:
Elvis Presley Dashboard Confessional Bright Eyes Brian McFadden Blondie Beck 3 Doors Down Jimmy Eat World My Chemical Romance Nickelback NOFX Puddle of Mudd Queens of the Stone Age Rammstein Robbie Williams Ryan Adams Sarah McLachlan Scissor Sisters Smash Mouth Stereophonics Sugarcult Sum 41 The All-American Rejects The Beach Boys The Cranberries The Hives The Killers The Strokes The Who Weezer Yellowcard​
*מרגישה חכמה* *מכירה אולי שיר אחד של הרוב*

Kryptonite

New member
בל נשכח../images/Emo168.gif

את הידע שצברת ממני במהלך השנה.
מי מאממי שיודעת לזהות טוקסיק, לשיר את אבריטיים ולזהות איזה סיבוב הופעות של בריטני זה, מי?

PopPy

New member
לזהות סיבוב הופעות של בריטני?../images/Emo122.gif

הגזמנו. אם כבר יש מישהי שקילקלת, זו לין. *אנחה מאוכזבת* אני יודעת לזהות מתי היא הייתה פחות זונה ומתי היא יותר זונה, וככה יודעים אם זה משהו ישן או משהו חדש, ואני יודעת לצרוח כשמתחיל ה"טה-נה-נה-נה-נה" המעצבן של טוקסיק שרודף אותי. אני מודה באשמה, את המילים של הפזמון של אבריטיים אני יודעת (אבל רק בגלל השיבוש עם ה I fall without my knees :X מצחיק בכל פעם מחדש :X). והכי חשוב - אני יודעת שיש לה קליפ עם פאר-פא-רים מאממים!!!11

Kryptonite

New member
אה, ואני אמליץ על../images/Emo168.gif

Lucie Silvas - What You're Made Of שאת עוד עלולה חס-וחלילה-השם-יישמור-טפו-טפו-טפו לחבב. למחוק תמיד אפשר :)

PopPy

New member
גם את זה מצאת כשחיפשת

בריטני בתפוז? כי אני רוצה עוד דברים כמו Bizarre Love Triangle ^^ [תשלח לי, אני מוריד מכושפות 717 ואין לי כח לתוכנות שיתוף :X].

Kryptonite

New member
פחחחח../images/Emo168.gif

אם תאהבי אני מבטיח לספר לך איך מצאתי אותה. >:)

Knotted String

New member
ניאה. טוף.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אלו הדברים שאני נוטה לחבב בזמן האחרון, להקות, ואם יש שירים מיוחדים, אז שירים. אני מניחה שאת חלקם הגדול תכירי, אבל ניחא. ;^^. חלק מהאמנים יהיו כאלה שמופיעים ברשימה של נדב.
ונתחיל באופן רנדומלי וכלל לא אלפבתי: Led Zeppelin - Baby I'm Gonna Leave You אני מחבבת את רוב השירים של לד זפלין, אבל זה פשוט עושה לי משהו בבטן. AFI בעקרון, כל השירים שלהם מצויינים. אני ממליצה על האלבום Sing The Sorrow שהוא פשוט מעולה. שירים אהובים במיוחד: Girl's Not Grey Silver And Cold. אמינם אבל החומרים היותר מאוחרים שלו. האלבום Encore הוא פשוט מעולה, כי שומעים שאמינם התבגר גם במוזיקה שהוא עושה וגם בתכנים שהוא כותב עליהם. אני מ-א-ד אוהבת את האלבום הזה. Mockingbird Mosh Toy Soldeirs. Alkaline Trio האאא. אחת להקות האימו האהובות עליי. הלאבום שלהם, Good Mourning הוא פשוט יאמי. ושירים בלי קשר לאלבום: We've Had Enough I'm Dying Tomorrow Goodbye Forever This Is Getting Over You My Little Needle Stupid Kid Atreyu אחת הלהקות שאני יותר אוהבת בכלל. מין אימו-מטאל כזה, עם בתים בנהמות בלתי ברורות ופזמונים מצויינים. The Curse ו-Visions הם אלבומים מצויינים. שירים: The Crimson
Bleeding Mascara Lip Gloss And Black Love Is Illness. Bonnie McKee היא מין זמרת חדשה ותמוהה כזאת, ג'ינג'ית וחמודה. אני מאד אוהבת את השירים שלה, שהם פופיים מעט אבל.. לא יודעת. Somebody I Hold Her Honey Bright Eyes אהה.
Motion Sickness No Lies, Just Love שירים מצויינים. Dashboard Confessional הא, האימו. הם נורא חמודים. האלבום A Mark, A Mission, A Brand, A Scar הוא נורא נחמד. Hands Down Vindicated As Lovers Go The Good Fight Deftones הו, הם כל כך כל כך כלכךכלכך מצויינים. כל כך. שוב, מין אימו-מטאל-בלתי מוגדר. האלבום האחרון שלהם, White Pony הוא פשוט תענוג. ממש. Passenger Pink Maggit Rx Queen Embrace הם חמודים. My Weakness Is Non Of Your Business Come Back To What You Know Exilia להקת רוק כבד/מטאל שכזאת מאיטליה, עם זמרת מגניבה עם ראסטות. הם בכלל לא מוכרים בארץ, אני שמעתי עליהם ממי שהתארחתי אצלו בגרמניה. Moony - שיר מדהים I Guess You Know - גם. אחד האהובים עליי ביותר בעולם Shout Louder The World Is Falling Down Day In Hell Starseed Stop Playing God Faun עוד להקה ששמעתי בגרמניה, וגם הייתי בהופעה שלהם והם כל כך חמודים. מין מוזיקת עם ופולקלור גרמני, עם שירים נורא יפים בגרמנית ולטינית. אני מאד אוהבת אותם והם גם מקסימים ואוהבים את ישראל. אז זה בסדר. Unda Punagra Isis Von Den Elben Fugazi להקת אימו חמודה Further Seems Forever גם. Lost In You Medison Prep Godhead - Eleanor Rigby. קאבר נורא יפה. Good Charlotte לא אכפת לי מה כולם אומרים. אני אוהבת אותם ובעיקר את החומר הישן שלהם. יש להם שירים נורא נחמדים, והאלבום האחרון שלהם מצויין. Change Seasons Hold On Ghost Of You Walk Away Mountain Say Anything HIM הכל. Muse כנ"ל. Mest כנ"ל 2 The Beatles הא.
גם הכל. בעיקר אני אוהבת את: I should've known better Eleanor Rigby Sexy Sadie If I fell From Me To You Baby It's You Because Blackbird Across The Universe והכל, בעצם.
Hopesfall צריך לאהוב את הסגנון. פאנק-הארדקור-אימו-משהו. The Ones Icarus Manipulate The Eclipse Thrice האאא
אימו כזה. The Artist In The Ambulance My Chemical Romance וואו. הם פשוט וואו. הם כל כך מצויינים. אימו מעולה. האלבום שלהם Three Cheers For Sweet Revange הוא פשוט מעולה (Helena The Ghost Of You You Know What They Do To Guys Like Us In Jail) וגם הישן שלהם ( I brought you my bullets, You brought me your love) הוא פשוט מעולה. אני כל כך אוהבת את המוזיקה שלהם. No Use For A Name תאהבי אם אהבת את Hopesfall. Rammstein אני מאד אוהבת אותם. האלבום החדש שלהם,Reise Reise הוא באמת מעולה. Ohne Dich Meil Teil Morgenstern Amour Taking Back Sunday אימוקור שכזה. הם חמודים. The Cure
The Juliana Theory אימו חמוד. די מתקתק כזה. Into The Drak חמוד. Yellowcard הם באמת טובים. Ocean Avenue הוא אלבום הרבה יותר טוב ממה שהוא נראה. Breathing October Nights Drifting ואחרון: New Found Glory הא.
אחת הלהקות האהובות עליי ביותר. האלבום שלהם Catalyst הוא פשוט מעולה מעולה מעולה מעולה, וכל כך כל כך נהניתי ממנו. כמובן שגם החומר היותר ישן שלהם טוב, אבל קאטאליסט הוא פשוט... נאמ. I don't Wanna Know This Disaster Ending In Tragedy Truth Of My Youth *מתפגרת* זה יצא ארוך. מצטערת.

למעלה