איזה טעם אהבתם?
משתפרת1 Well-known member 15/1/22 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: איזה טעם אהבתם? צפה בקובץ המצורף 40840 לחץ כדי להרחיב... לא אהבתי את הסוכריות מהסוג הזה (חלק חיצוני קשה עם תוך רך). העדפתי סוכריות חמוצות בלי מילוי.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: איזה טעם אהבתם? צפה בקובץ המצורף 40840 לחץ כדי להרחיב... לא אהבתי את הסוכריות מהסוג הזה (חלק חיצוני קשה עם תוך רך). העדפתי סוכריות חמוצות בלי מילוי.
GoldenEyes Well-known member 16/1/22 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: איזה טעם אהבתם? צפה בקובץ המצורף 40840 לחץ כדי להרחיב... גם אני לא אהבתי אותן וכשהיו לי כאלה , חילקתי ברחוב לילדים (בטח ירקו את זה אחרי שהכניסו לפה)
נכתב ע"י שמלת תחרה1: איזה טעם אהבתם? צפה בקובץ המצורף 40840 לחץ כדי להרחיב... גם אני לא אהבתי אותן וכשהיו לי כאלה , חילקתי ברחוב לילדים (בטח ירקו את זה אחרי שהכניסו לפה)
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 16/1/22 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: איזה טעם אהבתם? צפה בקובץ המצורף 40840 לחץ כדי להרחיב... גם אני לא אהבתי אותן לטעם הפירות היה נלווה טעם כימיקלי כלשהו. אבל בגלל מחירן הזול היו מרבים לקנות אותן בשביל לזרוק בבתי הכנסת לשבת חתן /בר מצווה.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: איזה טעם אהבתם? צפה בקובץ המצורף 40840 לחץ כדי להרחיב... גם אני לא אהבתי אותן לטעם הפירות היה נלווה טעם כימיקלי כלשהו. אבל בגלל מחירן הזול היו מרבים לקנות אותן בשביל לזרוק בבתי הכנסת לשבת חתן /בר מצווה.