כשנולדה בתי אפשר היה להשיג חיתולי פמפרס במחירים מזעזעים. אני חושבת שבכל תקופת החיתולים שלה קנינו רק חבילה אחת ששימשה אותנו בנסיעות ארוכות במהלכן לא יכולנו לשטוף חיתול בד. חיתולי הבד דרשו המון זמן עבודה (שטיפות, שטיפות יסודיות לחיתול כבד, הכנסה למכונה, תליה ליבוש, קיפול).זיהום אוויר
בזבוז כסף
חיתולי בד מול חיתולי חד פעמי.
בעיקרון השתמשנו בחיתולים חד פעמיים.זיהום אוויר
בזבוז כסף
גם לנו היו כמה רב פעמיים, כולל כאלה מפלנל. להניח על הכתף כשמרימים את התינוק לגרעפס, לכסות את המזרון של העגלה, לשים על משטח טיפולים, להצל על העגלה וכו'.בעיקרון השתמשנו בחיתולים חד פעמיים.
אבל תמיד רכשנו כמה חיתולי בד כאלה כמו בתמונה, לשימושים שונים.
הם החזיקו מעמד המון זמן, אפילו עברו מילד אחד לילדה השנייה.
כנ"ל.גם לנו היו כמה רב פעמיים, כולל כאלה מפלנל. להניח על הכתף כשמרימים את התינוק לגרעפס, לכסות את המזרון של העגלה, לשים על משטח טיפולים, להצל על העגלה וכו'.
חד-פעמי.זיהום אוויר
בזבוז כסף
איכות הסביבה? ומה עם בזבוז המים והזיהום שגורמות אבקות הכביסה למיניהן במשך החודשים (ואף השנים) שמשתמשים בחיתולי בד?חד-פעמי.
ניסינו איזו תקופה לעבור לבד, אבל לא הצלחנו להתמיד.
כמובן שמבחינת איכות הסביבה וכיו"ב עדיף לעשות זאת. אבל הנוחות של החד"פ, על אף המחירים הגבוהים שלהם, הייתה חזקה מאיתנו.
גם נכון. אבל הטענה בדרך כלל וכמדומני גם כאן למעלה הייתה שהחד"פ יותר גרוע לסביבה. לא נכנסתי לשאלה עד כמה טענה זו נכונה או מדויקת (לא נכנסתי = לא במובן של לא נכנסתי בתגובתי כאן, אם כי גם זה נכון, אלא במובן של מעולם לא התעמקתי וזה לא עניין אותי יותר מדי).איכות הסביבה? ומה עם בזבוז המים והזיהום שגורמות אבקות הכביסה למיניהן במשך החודשים (ואף השנים) שמשתמשים בחיתולי בד?
גם אתה ואני מהווים חלק מהסביבה, ולפחות במקרה שלי חיתולי בד הינם נזק רציני.גם נכון. אבל הטענה בדרך כלל וכמדומני גם כאן למעלה הייתה שהחד"פ יותר גרוע לסביבה. לא נכנסתי לשאלה עד כמה טענה זו נכונה או מדויקת (לא נכנסתי = לא במובן של לא נכנסתי בתגובתי כאן, אם כי גם זה נכון, אלא במובן של מעולם לא התעמקתי וזה לא עניין אותי יותר מדי).
כשאני ילדתי לראשונה... נעלם הביזנס של שירותישיתפוצץ כדור הארץ ושניקבר תחת הררי זבל. לא הייתי עוברת לחיתולי בד לו הייתי צריכה. יש גבול למודעות הסביבתית שלי.
זה חזר מסיבות סביבתיות ויש נשים שמאמינות שבד כותנה אורגנית בריא יותר לעור התינוק מכל הכימיקלים שיש בטיטול. אצלנו במשפחה יש תינוק שמחותל בחיתול בד ומעליו יש מין תחתון רב פעמי למנוע דליפות. זה לא השיגעון היחידי של הוריוכשאני ילדתי לראשונה... נעלם הביזנס של שירותי
כביסה לחיתולים... ב"ה
היו אז 'תפנוקים' ו'טיטולים'...
מעריכה ששרותי כביסה לחיתולים עבר מן העולם ולתמיד - וטוב שכך...!!!
הייתי שמה מעל החיתול נייר רשת, כדי לזרוק את הצואה.זה חזר מסיבות סביבתיות ויש נשים שמאמינות שבד כותנה אורגנית בריא יותר לעור התינוק מכל הכימיקלים שיש בטיטול. אצלנו במשפחה יש תינוק שמחותל בחיתול בד ומעליו יש מין תחתון רב פעמי למנוע דליפות. זה לא השיגעון היחידי של הוריו![]()
רק מי שיודע להכין גבינות יכול להעריך את הבדובל נשכח איזה גבינות עושים עם החיתולים הללו..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.