טוב,סליחה..באמת שרשור יפה
B berta84 New member 18/2/09 #21 לי אמרו ממש לא מזמן שבשביל לזכות באהבת אמת צריכים להיות אמיתיים עד הסוף, ואני ממש מסכימה.
ה הפיה בלבן היחידה New member 18/2/09 #23 לא תמיד אני מסכימה עם זה כי לפעמיםפ אם אנו גלויים מדי, זה יכול לגרום לצד השני לברוח, למרות שאינני מבינה למה ואין לי מושג אם אי פעם אבין.
לא תמיד אני מסכימה עם זה כי לפעמיםפ אם אנו גלויים מדי, זה יכול לגרום לצד השני לברוח, למרות שאינני מבינה למה ואין לי מושג אם אי פעם אבין.
B berta84 New member 18/2/09 #24 אה נכון, אבל אולי הכוונה היא ללא להיות צבועים ולא ללחשוף הכל בבת אחת, זה באמת יכול להרוס כי הכרות צריכה להיות הדרגתית
אה נכון, אבל אולי הכוונה היא ללא להיות צבועים ולא ללחשוף הכל בבת אחת, זה באמת יכול להרוס כי הכרות צריכה להיות הדרגתית
B berta84 New member 18/2/09 #26 לא כניראה, צריך. פיה, הנה שיר(לא לאונרד) קצת יותר יפה מזה של קטי http://www.youtube.com/watch?v=wCyGHjim5fc
לא כניראה, צריך. פיה, הנה שיר(לא לאונרד) קצת יותר יפה מזה של קטי http://www.youtube.com/watch?v=wCyGHjim5fc
ה הפיה בלבן היחידה New member 18/2/09 #35 ואני אומרת אין כמו סטיבי I JUST CALLED TO SAY I LOVE YOU אין הרבה גברים כאלה שעושים זאת, שבאמת אכפת להם מהבת זוג שלהם ומתגעגעים. לא כולם כאלה אבל רובם כן.
ואני אומרת אין כמו סטיבי I JUST CALLED TO SAY I LOVE YOU אין הרבה גברים כאלה שעושים זאת, שבאמת אכפת להם מהבת זוג שלהם ומתגעגעים. לא כולם כאלה אבל רובם כן.
B berta84 New member 18/2/09 #37 אולי הם פשוט לא יודעים איך להראות את זה ויש גם כאלה שאכפת להם יותר מדי כמו זה למשל מה שעצוב שיש בחורות עשר שנים מעל זאתי ומוחמאות מגבר שמקנא להן בכזאת אובססיביות
אולי הם פשוט לא יודעים איך להראות את זה ויש גם כאלה שאכפת להם יותר מדי כמו זה למשל מה שעצוב שיש בחורות עשר שנים מעל זאתי ומוחמאות מגבר שמקנא להן בכזאת אובססיביות
ה הפיה בלבן היחידה New member 18/2/09 #30 ואני מוסיפה שיילכו כל הגברים הביצ'יים האלה לקיבנימט, לאזעזאל. נמאס מכם! <ברטה, אל תשימי לב אליי>
מ מֵירַב New member 18/2/09 #40 יש לי גם ללמוד, זה לא נגמר... לא בא לי אווווווווווף. ממש צוות הווי ובידור אנחנו
ה הפיה בלבן היחידה New member 18/2/09 #43 לא חשבתי להחליף את המקצוע שלי לליצנית ובחיים לא באתי בשביל לבדר, תהני ברטה, כי אני הולכת. יאללה תיהנו, לילה טוב.
לא חשבתי להחליף את המקצוע שלי לליצנית ובחיים לא באתי בשביל לבדר, תהני ברטה, כי אני הולכת. יאללה תיהנו, לילה טוב.
B berta84 New member 18/2/09 #44 פיה יקרה, אני יודעת שאת רצינית אבל למה לא לצחוק קצת זה נותן הרגשה טובה צחוק מרפא כשכואב