נוסטלגיה פורומית?

ווינגז

New member
נוסטלגיה פורומית?

שרשור לחברי הפורום הסמויים (ואני מניחה שיש כאלו), לחברים הפעילים ולחברים החדשים (לכולם, מה אני מסתבכת) תמיד כיף לעבור על הארכיון של הפורום ולהזכר בכל מיני תקופות, אמירות, שרשורים מעניינים, מפגשים, תמונות, ציורים או... לא יודעת, כל דבר בעצם.
שרשרו לפה הודעות שמזכירות לכם תקופות אחרות בפורום, "טרנדים" (כתיבה בלי אותיות סופיות? "
"="
", אולי?), הודעות שמצחיקות אתכם, הודעות שאהבתם במיוחד וכל מה שנראה לכם מתאים.
ההודעה נכתבה בלשון זכר, ומתייחסת לנקבות ולזכרים כאחד.

Damn it

New member
קיוסק!!

והמפגש הראשון שלי, וגלי ונשיקת פקצה ותקופה שבה כל שבוע הייתה תחרות ושהשדח"ם היה מתפוצץ אחרי שתי שניות אה ושריונים!!!!!!111111111111 :|

אני זוכרת שהייתה תקופה

בה היינו כותבים, רובנו |מחר| זה התחיל בספר של הארי פוטר והמשיך לאירועים אחרים

Miss Naama

New member
דארלינג שלי >:../images/Emo23.gif

לא יודעת. נדמה לי שזה כמו קללה כזו, כל פעם שמישהי נהיית אדומה בפורום היא מתחילה לעשות הרבה פחות דוליז, ולבסוף נעלמת מהפורום ;_; כאילו מיציתי ]: לא יודעת
גם אני מתגעגעת, לאב. יש'ך מסנג'ר, יקירה?

Bleeding Roses

New member
ובכן...

א. אני מהווה נוסטלגיה P: ב. היה איזה אתר שהיו מציירים בו כאילו...נו, עם מכחולים וכאלה והיה איזה שרשור אוף מפוצץ של זה. קפצתי להגיד היי, התגעגעתי.

GalGul000

New member
אוי אני זוכרת את זה..

זה היה כזה מעצבןןןן. בכלל היו מלא דברים כאלה. כמו המשחק ההוא... לא זוכרת ממש. אבל זה היה משחק עם חדר כזה.. שהיית צריך לפענח איך יוצאים מהחדר.. כל מיני רמזים ודברים מוזרים. [שהשלב הראשון היה משהו עם קוד כזה ודיסק ששמים במחשב. והיה איזה שלב שבנו מין.. דבר כזה. עם קופסאות ומבוך מוזר כזה...]. וכולםםםםםםםם שיחקו בזה. והיה את האתר ההוא עם החיות... כל פעם נתפסים פה למשהו מעצבן כזה

GalGul000

New member
אוי זיגי ../images/Emo5.gif

לא מבינה איך הרובוט המטומטם הזה אשכרה הצחיק אותי פעם.

למעלה