נוסטלגיה אחרת........

רחלילי

New member
עכשיו הזכרת לי שהיתה לי מישהי כזו ב

בצבא עם סיפורים מכאן ועד להודעה חדשה והיא יהתה קרובה אלי ואני האמנתי לה עד שזה התחיל להשמע מוזר מידי ובירור קצר (בצבא זה לא קשה) העלה שבכלל לא קיים הסיפור שהיא בדתה. אבל זה לא לפורום. רק מה מאז אני כל פעם נזכרת בה ואיך הייתי מקשיבה לסיפורים שלה ואיך לקח לי זמן להבין שהיא פשוט ממממציאה הכל מתוך תחושת מסכנות או אני לא יודעת מה.

keren1877

New member
באמת לוקחת בגדול!

אני עדיין בהלם מהבחורה. פשוט לא יאומן! בחיים לא הייתי מאמינה שמישהי תבדה סיפורים שכאלה...

kisses

New member
אני רק זוכרת מתחזה אחת

שעשתה לכולנו רע וזו מולדת

uti

New member
מצחיק ביותר...

בפעם הראשונה שאני נכנסתי לכאן היה שרשור על הפאדיחות הכי גדולות שהיו לבנות, פשוט נקרעתי מצחוק והתאהבתי!!!! היתה פה מישהי שכמעט שרפה את הבית של חבר שלה (שהם רק הכירו) וזה פשוט הצחיק אותי איך שהיא כתבה את זה...מאז ועד היום אני כאן כ- 3 חודשים.

daldan

New member
בעניין הסיפור המסתורי ביותר

ולא בהכרח של מתחזה. הוא האלמונית ההריונית שגרם לכולנו לעשות הימורים (והסתבר אגב שהוא משך לכאן לא מעט גולשים). החלק המרתק בכל העניין שהוא עדיין לא הסתיים...

גם עלי המציאו פיקציה

שאני במצב לא טוב בבית חולים לפני הלידה מישהי כתבה שהסתבך לי ההריון והיא בדרך לבקר אותי ואני בכלל הייתי אצל ההורים שלי לארוחת ערב עם בטן ענקית של שבוע 42

סמיילי22

New member
פרט לסיפור מולדת

היו בקיץ 2 נודניקיות (שאולי זאת הייתה אחת עם 2 שמות שונים - שיר ושרון) שהיו נכנסות מדי פעם לפורום ואומרות כמה שהוא צבוע וכמה שהוא לקקני ומותחות ביקורות על החברים.

נופר30

New member
וואי אני זוכרת את זה איזה התקפת לב

זה עשה לי ( מזל שבדיוק היינו בשיחה את ואני כשקראתי את זה )

הילית*

New member
משהו שריגש אותי ברמה האישית

בטח הותיקות זוכרות שיום לפני החתונה שלי אחי אושפז לניתוח באופן פתאומי ועמד בפני סכנת חיים. אני נקרעתי מבפנים כשאני ממשיכה את ההכנות וההורים שלי עומדים מחוץ לחדר הניתוח. אמא שלי ביקשה מדודה שלי ללכת איתי למקווה. התכוננתי והכל ואז אחי יצא מחדר הניתוח ואמא שלי במהירות הצטרפה אלינו וכך היא היתה עם שנינו בזמנים מרגשים וקשים. אני זוכרת שקיבלתי פה (בפורום חתונות) המון תמיכה וזכיתי גם לשיחות טלפון מרגשות מאתי אלבכרי ויאיר ז´רמון ביום החתונה. זה קטע שלעולם לא אשכח !

אתי@

New member
נדמה לי ששלי התכוונה לסיפורי קונספי

רציות... אבל זה לא ממש משנה. הסיפור שלך עם אחיך בהחלט היה סיפור מאוד עצוב/שמח/מרגש. סיפור אחר, שהיה עצוב ומרגש כאחד, היה הסיפור של תמרה. וגם הסיפור הישן של נופר ריגש והעציב אותי. וכמובן שהסוף הטוב שלו שימח אותי.

הילית*

New member
כן, הסיפור של תמרה היה בימים

הראשונים שלי בפורום האי או אל. אני זוכרת שאתי אלבכרי אירגנה לה מעגל אנרגיה וזה היה נורא מרגש והסיפור של נופר גרם לי מאוד להתרגש כשהיא סיפרה שהיא מתחתנת

נופר30

New member
../images/Emo9.gif וואי לא חשבתי שזה ככה משפיע

כייף לדעת וכן הסוף הטוב כל יום מחדש מפתיע אותי

מאז

New member
../images/Emo47.gifמה עם זאתי שהתחתנה ב"הנוצץ"

באזור החגים השנה, בפורום חתונות, היתה אחת שתיארה את השמלה המפוארת שלה, ואת התכנון להכנס עם סוס לחתונה,ובסוף קרעה את כולנו מצחוק בתיאור החתונה...

יעלי2

New member
טוב, אז יש 2 סיפורי בדיה

אחד מהם הוא מולדת, בת עמי וחברותיה שהיו כולן אותה בחורה בניק ניימים שונים. אני לא אשכח איך בלילה ש"ישראל מת" ניסחתי מכתב תנחומים ושרונס (היום פעילה בהריון ולידה) חיפשה בירושלים את האולם בו מולדת "התחתנה" כדי לברר לאן לשלוח לה את מכתב התנחומים בשם כולנו. זה היה ערב נוראי שבו חלקתי עם בעלי (אני חושבת שאז עוד לא נישאנו) את העצבות שלי מהטרגדיה. כשהבנתי שזה היה מצוץ מהאצבע, אני שלחתי לאותה גיברת הודעה שאני עומדת להגיש נגדה תביעה. לא התכוונתי למשש את זה, אבל זה עבד והיא רשמה התנצלות. מאז אני מאוד סקפטית לגבי הרבה משתתפים שכותבים משהו לא אמין והודעות "מפתיעות" לא מקבלות ממני תגובה אם המשתף לא פעיל בד"כ. אז אפשר לאמר שלמדתי משהו מהסיפור הזה. סיפור נוסף הוא "רוני" מ YNET, שהיתה "חולת סרטן" ובסוף התברר שלא היה ולא נברא. היו אז אלפי תגובות רועשות, גועשות וזועמות-על תחושת ההונאה הקולקטיבית. זה חלק מהאינטרנט, וצריך לכבדיהו וחשדיהו. עדין לא הייתי מוותרת על ההשתתפות בפורום רק בגלל שני סיפורים, אבל זה נתן חומר למחשבה, הכניס לפרופורציות הנכונות ובעיקר לימד לא להאמין לכל מילה של משתתף וירטואלי (הייתי מוסיפה משתתף חדש, אבל מולדת השתתפה לפחות חודשים בצורה פעילה).

lital_helmer

New member
ואוו איזה סיפורים!

הסיפור של "מולדת" ו"בת עמי" ...איך אפשר להיות כזאת נבזית? יעלי2...היכן שמעת את הסיפור של "רוני" מYNET? האם את קוראת את הפורום? ליטל

יעלי2

New member
לליטל לגבי רוני מ YNET

אני לא קוראת שם אבל כשהסיפור התפוצץ זה תפס כותרת של עמוד הבית של YNET וככה התוודאתי לסיפור ולאלפי התגובות שהיו בעקבותיו.

למעלה