נוסטלגיה אחרת........

shelycat

New member
נוסטלגיה אחרת........

לכולנו כבר יש וותק מסוים בפורומים וכבר ראינו לא מעט..... אז עבר מספיק זמן כדי להצליח להסתכל על דברים בהומור ובלי לחוש שוב את כל התחושות הפחות חיוביות שנלוו לדברים. אז אני מעוררת מתים ומכריזה על תחרות שבה נדרג את הפיקציות הטובות יותר ופחות של כל מיני עוברי אורח (וגם כאלה שנשארו לאורך זמן) ומתחזים שעברו בפורומים (לא רק בתפוז) השונים שהיינו בהם אז לעבודה ולהתחיל לפשפש בזיכרון.... מה היה הסיפור הארוך ביותר? הסיפור המרגש ביותר? המוצלח ביותר? המשעשע ביותר? המרגיז ביותר? זה שהתגלה הכי מהר? המורכב ביותר? השקוף ביותר? המוזר ביותר? הקיצר הבנתן.....

דפי26

New member
יש לי זכרון גרוע.....

אני רק זוכרת סיפור על שריפת בית בפגישה הראשונה.......

רחלילי

New member
המנצחת ללא ספק: מולדת

הצליחה לגרום לרוב הבנות כאן להאמין לה וללכת שולל אחריה בצורה מדהימה לדעתי זה היה שיעור מאלף בפסיכולוגיה חברתית. חבל רק שזה נעשה בצורה כה מכוערת.

אתי@

New member
גם אני חושבת ככה../images/Emo45.gif

ואני לא מצליחה להיזכר בקונספירציות אחרות.

תקציר מולדת

אחרי שהיא העמיסה על כולנו בפורום חתונות את כל הלבטים לגבי גודל החתונה (700+מוזמנים) לגבי ההכנות (בפרטי פרטים) הודיעה על ערב חתונה מדהים כמה שהיא התרגשה וכמה הוא בירך וכמה הם יפים ואיך הם עברו לבית ושבוע הכלה אחרי החתונה והכל הכל (זה סופר תקציר) היא סיפרה איך בעלה (כביכול) נפטר מהתקף לב כולנו בפורום געשנו ורעשנו חיפשנו מוטיבים מנחים איך למצוא אותה כדי לשלוח לה תנחומים ואז היא נכנסה לפורום וסיפרה שהיא צחקה על כולנו בסך הכל בחורה צעירה דתיה שמשעמם לה ...

רחלילי

New member
בא לי להקיא (ולא מהסיבות הנכונות)

הנה וסתם לפרוטוקול אני זו שמופיעה בשרשור בשם שירי71. אתן יכולות לראות שכמה בנות שואלות אותה שאלות מביכות ומנסות לרמוז שיש כאן מישהי שמפנטזת....

הילית*

New member
רחלי, את ושיר הכי הרגתם אותי

עם השאלות שלכם ....
ואפרופו השרשור, מישהו יודע לאן נעלמה מיה ? (אני יודעת שהיא ילדה אבל פתאום היא נעלמה)

nikit1

New member
רחלי, איזה נשכחות...קראתי

ושוב נדהמתי מאיך שהילדונת הזו גרמה לי ולהרבה אחרות ליפול בפח...ואני לא הבנתי מה עובר על שיר* שלנו הכ"כ נחמדה תמיד
- למה היא תוקפת את המסכנה?

*מור

New member
וואו ניקיט....אילו נשכחות יש בעמוד

הזה....יש שם הודעות שלי אחרי שהלכנו לראות את גן האומנים בפעם הראשונה

Hadar p

New member
אפילו אני כבר מופיעה בדף הזה../images/Emo9.gif

ואני כמובן זוכרת לרעה את הסוף של הסיפור עם מולדת! אני הגעתי ממש קרוב להודעה הנוראית וכל הבלאגן שהיה בפורום! ז ו ו ע ה

poogi27

New member
אחרי שקראתי על מולדת נזכרתי בחברה

שלי , שהיתה חברה מאוד טובה במשך שנים. משהו מאוד דומה למלודת , והרי הסיפור: ורק נומר שמדובר על תקופת גיל 17 לערך היתה לי חברה שקצת , איך להגיד, לא הסתדרה עם החיים, כלומר ההורים היו מאוד קשים איתה, יש לה אח גדול מאוד מוצלח ותמיד משווים אליו. בבית ספר למרות שהיא היתה חכמה לא הסתדרה אבל סיימה בגרויות. חברתית חוץ ממני ועוד 2 חברות לא היה לה אף אחד! היתה לה אהבה אוססבית לבחור , שזרק אותה ואז היא החליפה את השם לשמו! בקיצור הכל היה שם ולא ראינו. ואז באה המכה, היא באה בוכה וסיפרה ואנסו אותה....ושהבחור מאיים אליה לא ללכת למשטרה. ואת הכל היא מספרת באמיתות כזו, ישבו בהלם ולא ידענו מה לעשות , רצינו לספר , אנחנו ילדות בעצמינו , מה נעשה?? וככה אנחנו מנסות לשכנע שצריך להתלונן וכו´, וזה ניהיה בלון נפוח ולכן היא החליטה לפוצץ אותו . איזה שבוע אחרי שאנחנו עוד מעכלים את הדבר הנורא הזה היא באה שוב בדמעות ואומרת שהיא רק חיפשה תשומת לב...ולא התכוונה ולא התכוונה....ולא התכוונה באותו רגע היא איבדה אותי בתור חברה!!!!!!! האמת שהיה עוד קצת קשר , היא התגייסה לצבא, השתחררה על אי התאמה אחרי כמה חודשים , לא התאקלמה באזרחות , לא הצליחה להחזיק עבודה . ובסוף ההורים אישפזו אותה. כמה שנים היא היתה מאושפזת היום , למיטב ידיעתי היא מרגישה יותר טוב. אז באמת , אחרי שעברתי כבר משהו כזה, אני לא אומרת שצריך לסלוח לה אבל יתכן שזה נבע ממצב נפשי כלשהו וזהו. לא צריך להגעל כשנזכרים בה ,צריך רק להבין!

למעלה