נוסחת זמן-אהבה-מרחק

yulinka

New member
כמה סיפורים יותר אופטימיים../images/Emo140.gif

חברה שלי מהתיכון גרה בקריית שמונה התחילהלצאת עםבחור נחמד..אחרי חצי שנה המשפחה שלה עוברת לבאר שבע ...היא והבחור המשיכו לצאת שנה וחצי עד סוף יב´...עכשיו 4 שנים אחרי הם נשואים+ילד:)
חברה שלי מבצבא יצאה עם חור מהסיס שלנו חצי שנ הואז הגיע זמן השחרור...היא גרה במושב ליד כינרת הוא גר ביבנה....הם כבר שנתיים ביחד:)
ידיד שלי מהצ´אט שגר באילת הכיר בחורה מראשון לציון ...חצי שנה הם נסעוחד לשני...עכשיו שוכרים דירה ביחד במרכז וגרים באושר ועושר:)
ולסיום:) יולה חתולה :) גרה בבאר שבע:) הדובי שלי גר בחייפה :) אנחנו ביחד כמעט 3 חודשים ורואים אחד אתהשני לפחות 4 ימים בשבוע :) תחזיקו לנו אצבעות:)

yulinka

New member
טוב תתעלמו משגיעות כתיב:)

אני אחרי 10 שעות רצופות של נקיונות לקראת מסיבת יום הולדת לאמא שלי מחר :)

תרוצים ../images/Emo70.gif

מה הוא מרחק לעומת אהבה? אתם לא רציניים נכון? יסלח לי מי שיפגע אבל מי שקשר קם או נופל על מרחק, לא רוצה באמת קשר עם אותו אדם!!!! כבר יצאתי עם גבר שגר ברמת הגולן ואני באזור ת"א אז מה? בסופי השבוע היינו יחד,פעם אני נסעתי אליו ,פעם הוא אלי, באמצע השבוע יצא גם לפעמים הקשר נפל מסיבה אחת בלבד - לא היתה שם אהבה מצידי.

הלו???

אהבה זה לא. הכירו, קישקשו, רקדו, דיברו בטלפון, גילו שהם מאד מתקשים להפגש, החליטו שלא מתאים... הכירו כולה שבוע... כשיש אהבה ההתמודדות עם סיטואציות בעייתיות שונה.

נקודה

את שאלת "כמה פעמים התאהבתם במישהו שגר רחוק מידי? אפשר לדעתכם לקיים קשר מרחוק?" ועל כך עניתי ,לא התייחסתי לשאר... וגם במקרה הנ"ל - כמה פעמים כבר קורה שמישהו באמת מוצא חן בענינו ואנו רואים סיכוי? אינך חושבת שהמאמץ שווה?

אני לא דוגמא

אני בעבר הלכתי אחרי האהבה בעיניים עצומות עד קצה העולם ועוד צעד. אני צריכה את הגבר שלי במיטה שלי, כמו שאמרתי קודם, אבל אני לא יכולה לחיות עם המרחק והנסיעות והבלאגן... אבל זו אני, זה לא מתאים לכל אחד וזה בודאי לא מתאים במקום שיש הדלקות ולא אהבה. תודה לכל מי שהגיב

רננה321

New member
תקראו היטב את מה שאני כותבת

ותלמדו איך אפשר לחיות ולאהוב עם המרחק! אני גרה במרכז -החבר שלי גר במעלות( יודעים איפוא זה - חצי שעה מצפת!!) והקשר הזה - שמשך כבר שנה , עם כל הקושי, הוא קשר שיש בו המון געגועים וכאשר אנחנו נפגשים , כל פעם, זו כאילו פגישה ראשונה. אז נכון שאין את הקטע של עוד חצי שעה אני אצלך ונכון שכאשר אני נורא צריכה אותו, שילטף או יעזור , אז הוא לא כאן אבל, אני עובדת במשרה נהדרת במרכז הוא עובד בצפון ואין כל מצב שנוותר על מקום העבודה. על כן מצאנו את הדרך לנצל את הזמן שלנו איכותי לחלוטין ועם כל התסכול והקושיים וההרגשה של "חמשושים" - יש בזה המון ולדעתי שם המשחק הוא אהבה, וויתור והתחשבות ואז הכל יותר קל, יותר זורם, יותר כיפי!!

למעלה