נוסה או לא נוסה?

נוסה או לא נוסה?

בתמונה יש שתי שפו פינוק אחד נוסה והשני לא מה קורה עם פינק באופן כללי?

Weird Eyal

New member
טוב אז ככה

של מי זה פינוק תזכירי לי בבקשה...... ועוד משהו קטן אבל מדהים שאני תמיד חוזר עליו..... אל תסמכו על הסמל של הארנב כי אין לגביו שום חוק וכל חברה יכולה לשים אותו!!!

Weird Eyal

New member
אני זוכר שראיתי פעם

על קולגייט ועל אקוופראש ארנב חוץ מזה אתם יכולים לשאול את מי שאתם רוצים...לסמל הזה אין חוק... אני מחר יכול לשים אותו על בושם שנוסה על בעליי חים ואף אחד לאיכול לעשות לי כלום

Neta558

New member
הארנב

עד כמה שידוע לי, הארנב מסמל שאותו מוצר לא נוסה על בע"ח. כלומר, קולגייט יכולים לשים ארנב על משחת השיניים אם משחת השיניים לא נוסתה על בע"ח. זה שקולגייט היא חברת בת של חברה שעושה ניסויים בבע"ח, לא קשור, כביכול, לארנב. כך שגם אם אפשר לדעת ע"י סימון הארנב, שהמוצר עצמו לא נוסה על בע"ח, אין זה אומר שום דבר לגבי החברה.

guruyaya

New member
וראוי לציין כי

שום סמל לא מבטיח שמרכיביו לא נוסו על בעלי חיים. נכון, לא ניתן למצוא כיום שמפו שמרכיביו לא נוסו (כל שמפו מכיל מים). אבל ניתן למצוא כאלה שלא נעשו ניסויים חדשים לשם פיתוחם.

אז איך אני אדע בוודאות?

השמפו עם ריח טוב.....(לא ניסיתי) ומה שאומרת לילית בטוח?

תֶּשֶׁת

New member
מוצרי גילוח

האם ג´ילט מבצעת ניסויים על בעלי חיים? אם כן, אילו מוצרי גילוח לא נוסו על בעלי חיים ולא מכילים מוצרים מהחי? תודה.

primakuku

New member
לגבי גילט-על פי PETA

הם שוקלים להפסיק את הניסויים ועל כן הם נמצאים ברשימה של החברות שמנסות את מוצריהן על בעלי חיים.

m_shy

New member
חשוב להבהיר../images/Emo70.gif

ג´ילט לא מבטיחה שלא לחזור לעשות ניסויים, אבל היא נמצאת כבר הרבה מאוד זמן במצב של השהיית הניסויים בבעלי חיים. כלומר, כרגע - הם לא מנסים בבעלי חיים, וזה מה שחשוב, לדעתי. כמו שכתבה לילית, צריך לעודד אותם להמשיך לא לעשות...

dylan

New member
ע"פ מה החלטת שאחד נוסה?

זה שלא כתוב שהוא לא נוסה לא אומר בהכרח שהוא כן..

למעלה