הדרך המהירה להתעשר
אינה נמצאת בריכטר. כך גילתה דומיניק המסכנה והענייה (לדעתה) בדרך הקשה. כמו השחקן שלה, היא מרגישה חייבת לקנות משהו שהיא רוצה כשהיא רואה אותו. בניגוד לשחקן שלה, היא אינה חכמה מספיק ושוקעת בחובות כדי להשיג את זה, וממש בניגוד לשחקן שלה, לאחר הכניסה לחוב, היא תהפוך עולמות כדי להחזיר אותו במהירות האפשרית, כי המצב שבו היא חייבת משהו למישהו מעיק עליה (בניגוד אליי, רומני גנב שכמוני, שאני אהיה חייב לכל העולם, הם יכולים לקפוץ לי. על הז*ן שלי אם הם יראו את הכסף בחזרה
) העברנו לנו יומיים בריכטר (איזה שם לעיירה הא?), שמהלכן דומיניק חיפשה דרכים מהירות וקלות לעשות הרבה כסף. לא היו כאלה. דומיניק גילתה על עצמה שלושה דברים: עבודה במלצרות זה לא בשבילה, עבודה במאפייה זה לא בשבילה, עבודה זה לא בשבילה. תבינו, דומיניק הייתה בת של אציל בווילינדורף, שעזב יחד עם הברון, ומאז למדה לחיות ביער. היא הייתה הילדה הקטנה של אבא שקיבלה מה שהיא רוצה (בעיר), וביערות למדה לחיות על הקשת שלה. אבל, עכשיו, שהיא חזרה לאזור "מתורבת", בלי הכסף של אבא, היא די נמצאת במים זרים. כשרק קוואי ואדריאן נמצאים שם להיות לה גלגלי הצלה. "מה בחורה צריכה לעשות כדי להרוויח קצת כסף קל במקום הזה?" צעקה מתישהו בקול, ונגעלה מבחור שהציע לה הצעה מגונה, ועוד יותר מעצמה, שלקח לה זמן לענות לו. מה שכן, עת היא מותשת, אחרי עבודה במאפיה, ובפונדק, כשהיא תשושה ומושפלת (לדעתה), גילו החברים ששוב האנשים בשחור בעקבותיהם. הפעם, לאחר רוגז רב על הפרעה לשינה, דומיניק החליטה שבמקום להתחבא, הם יעברו למתקפה. החברים עלו לגג הפונדק, לארוב לשחורים. עם עצבים מרוטים, דומיניק החליטה שכל תזוזה על גגות העיר תהיה חשודה, וטווחה בדבר הראשון שראתה זז. בדיעבד, אכן היה זה מישהו בשחור. דומיניק מסכמת את ריכטר: ממש לא נהניתי פה. מקום מעייף, מרושש, עם אנשים קשים ולא נחמדים. הדבר הטוב היחיד שהיה פה, זה להגיע עם אד(ריאן) להפסקת אש כלשהי, כשהיא התנצלה בפניו על כך שהייתה מכשפה כלפיו (לדעתה) לילה טוב ושבוע טוב אנשים.
אינה נמצאת בריכטר. כך גילתה דומיניק המסכנה והענייה (לדעתה) בדרך הקשה. כמו השחקן שלה, היא מרגישה חייבת לקנות משהו שהיא רוצה כשהיא רואה אותו. בניגוד לשחקן שלה, היא אינה חכמה מספיק ושוקעת בחובות כדי להשיג את זה, וממש בניגוד לשחקן שלה, לאחר הכניסה לחוב, היא תהפוך עולמות כדי להחזיר אותו במהירות האפשרית, כי המצב שבו היא חייבת משהו למישהו מעיק עליה (בניגוד אליי, רומני גנב שכמוני, שאני אהיה חייב לכל העולם, הם יכולים לקפוץ לי. על הז*ן שלי אם הם יראו את הכסף בחזרה