נוסגוט' או לא להיות?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
הדרך המהירה להתעשר

אינה נמצאת בריכטר. כך גילתה דומיניק המסכנה והענייה (לדעתה) בדרך הקשה. כמו השחקן שלה, היא מרגישה חייבת לקנות משהו שהיא רוצה כשהיא רואה אותו. בניגוד לשחקן שלה, היא אינה חכמה מספיק ושוקעת בחובות כדי להשיג את זה, וממש בניגוד לשחקן שלה, לאחר הכניסה לחוב, היא תהפוך עולמות כדי להחזיר אותו במהירות האפשרית, כי המצב שבו היא חייבת משהו למישהו מעיק עליה (בניגוד אליי, רומני גנב שכמוני, שאני אהיה חייב לכל העולם, הם יכולים לקפוץ לי. על הז*ן שלי אם הם יראו את הכסף בחזרה
) העברנו לנו יומיים בריכטר (איזה שם לעיירה הא?), שמהלכן דומיניק חיפשה דרכים מהירות וקלות לעשות הרבה כסף. לא היו כאלה. דומיניק גילתה על עצמה שלושה דברים: עבודה במלצרות זה לא בשבילה, עבודה במאפייה זה לא בשבילה, עבודה זה לא בשבילה. תבינו, דומיניק הייתה בת של אציל בווילינדורף, שעזב יחד עם הברון, ומאז למדה לחיות ביער. היא הייתה הילדה הקטנה של אבא שקיבלה מה שהיא רוצה (בעיר), וביערות למדה לחיות על הקשת שלה. אבל, עכשיו, שהיא חזרה לאזור "מתורבת", בלי הכסף של אבא, היא די נמצאת במים זרים. כשרק קוואי ואדריאן נמצאים שם להיות לה גלגלי הצלה. "מה בחורה צריכה לעשות כדי להרוויח קצת כסף קל במקום הזה?" צעקה מתישהו בקול, ונגעלה מבחור שהציע לה הצעה מגונה, ועוד יותר מעצמה, שלקח לה זמן לענות לו. מה שכן, עת היא מותשת, אחרי עבודה במאפיה, ובפונדק, כשהיא תשושה ומושפלת (לדעתה), גילו החברים ששוב האנשים בשחור בעקבותיהם. הפעם, לאחר רוגז רב על הפרעה לשינה, דומיניק החליטה שבמקום להתחבא, הם יעברו למתקפה. החברים עלו לגג הפונדק, לארוב לשחורים. עם עצבים מרוטים, דומיניק החליטה שכל תזוזה על גגות העיר תהיה חשודה, וטווחה בדבר הראשון שראתה זז. בדיעבד, אכן היה זה מישהו בשחור. דומיניק מסכמת את ריכטר: ממש לא נהניתי פה. מקום מעייף, מרושש, עם אנשים קשים ולא נחמדים. הדבר הטוב היחיד שהיה פה, זה להגיע עם אד(ריאן) להפסקת אש כלשהי, כשהיא התנצלה בפניו על כך שהייתה מכשפה כלפיו (לדעתה) לילה טוב ושבוע טוב אנשים.

Nihau

New member
ניצוצות של אהבה! רומנטיקה באוויר...

אולי זה שעות השינה המרובות. אולי זו הקדחתנות שבה אדריאן מבלה את שעותיו בעיירה בניסיון לנגן כפי שלא טרח מאז חצר המלוכה אולי אלו הבגדים הנשיים יותר של דומיניק (באדיבות קוואי... השדכן? או האינטרסנט?) אולי זה נסיונותיו הנחושים של קוואי (שסוף סוף!) עלו בהצלחה אולי זה פשוט שגם אדריאן לא מצא את בחירת מיטתו במשך כבר כמה חודשים... אולי זו אווירת המרדף שהם חוו יחדיו והמצבים הנואשים מהם יצאו כמעט ללא פגע... אולי זו פשוט הערכה כלפי דומיניק התמירה, הנחושה, המוכשרת, העצמאית, הסנובית, הבלונדינית, הקטלנית, הציידת והנגנית. כן, מסתבר שגם היא מאוהבי כלי המיתר! ואפילו יודעת לנגן עליו כראוי. אולי זה שילוב של כל אלו ואולי אף אחד מהם אבל אדריאן במצב רוח מאוהב וכל העיירה איתו כי בשעות הערב הוא מעביר הופעות שבטח עוד 9 חודשים יביאו להגדלת אוכלוסיית המקום... הרומנטיקה באוויר... ואפילו הרוצחים בשחור (ואולי אף בגללם) לא יצליחו לעצור אותה!

DDN

New member
קצת תיקונים

איזה שעות שינה? דומיניק לא זוכרת שום דבר כזה ביומיים האחרונים. הבגדים הנשיים יותר של דומיניק אינם באדיבות קוואי (שקנה לה בגדי יערנים), הם בגדים שלה. באמת שכחתי לומר לקוואי מזל טוב (FINALLY QUAI GOT LUCKY). בזמן שאדריאן ושאר העיירה במצב רוח מאוהב, אני מרגיש שדומיניק היא כרגע יותר כמו הזקנים מהחבובות, שרוטנים להם על כל דבר (כמו חוסר שעות שינה, ומחסור בכסף) אחרי ההפרעה בשינה, דומיניק הגיעה למסקנה שזה הזמן לצבוע את הרוצחים בשחור בצבע חדש אדום

DDN

New member
זה עדיין קופץ?

אם כן, עדכון נוזגות' של אתמול יגיע כאן מאוחר יותר היום. אם לא, בפתיל חדש.

Nihau

New member
שוב בדרכי נוסגות' המסוכנות!

לאחר שינת לילה טובה החליטה חבורת נוסגות' לערוך מסע צדדי קטן למען שלוות הנפש של קוואי שומר הראש המעולה של אדריאן. מעל לעיר חרשי הנשק הגדולה והמפורסמת Coorhagen מצוי מנזר שלו שקוואי חפץ לבקרו. החבורה יצאה לדרך בשמחה אך למען הזהירות המשכנו בשגרה של ללכת כמה שפחות בשבילים וכמה שיותר ביערות, בהדרכת דומיניק כמובן. אל תוך היער העבות נכנסנו... מידי פעם נשמעה ציפור מצייצת... היער כמעט דומם. גם אנחנו הולכים חרש חרש. לפתע נשמע קול פיצוח ענף! היער דמם! החלטה זריזה פה אחד וכולנו מתחבאים בדממה עם נשקים שלופים ודרוכים. תנועה צדה את עינו של אדריאן! עור ירוק מבצבץ מבין העלים... עור ירוק!?! אדריאן יורה אבל היצור כבר זז והחץ החטיא לחלוטין. אדריאן טוען מחדש את רובה הקשת הקטן אך הקטלני שלו ומנסה לחפש שוב את היצור כאשר לפתע נשמעת צעקה איומה ספק שאגה חיתית ספק קריאת תיגר בשפה לא מובנת. אל השאגה מצתרפות עוד שלוש שאגות דומות! אנחנו כמעט מוקפים! אדריאן מנסה לירות לעבר היצור השואג אבל ידיו רועדות מידי והחץ מחטיא לחלוטין שוב. הוא שולף את חרבו ומתכונן לקרב! אמשיך אחר כך

לקחתם קצת חופש יצירתי ? ../images/Emo58.gif

ספוילר מרומז
אם (ורק אם) אני זוכר נכון אתם משחקים בתקופת bo1 נכון ? אם כן אז coorhagen אמורה להראות קצת.. אחרת.. חופש יצירתי או טעות שלי ?

דרגורן

New member
חופש יצירתי הוא זכות! ../images/Emo8.gif

התקופה היא קצת לפני BO1 - קיין עוד לא נולד/ילד קטן. ישנה בעיתיות מסוימת לשחק את נוסגוט' בהצמדות נוקשה למשחקים. נדרשת גמישות, ויצירתיות כך שרוח העולם תשמר, אך פה ושם דברים משתנים... ודרך אגב, ההסבר שלי לזה הוא שזה עוד קו זמן, ויתכן והשחקנים יגרמו למצב בו קו הזמן משתנה/מתוקן לקו הזמן שמשחקים במשחקים...

DDN

New member
זו בדיוק הבעיה שלי עם עולמות מוכנים

מישהו יכול לבוא פתאום ולומר: "אבל זה לא צריך להיות ככה!" בגלל זה אני נותן את כל הקרדיט לדרגורן שאמנם משתמש בעולם מוכן כבסיס, אבל מעבר לזה, החליט שהכל "שלו", הוא לא מצמיד את עצמו למידע הידוע. אם כן, איפה היה הכיף בזה? כששחקנים אחרים יודעים בדיוק מי ומה ולמה וכמה ונגד מי? כמו שאמרת - גמישות ויצירתיות. קבל ח"ח. הרשמים שלי בנוגע לפגישה של יום שלישי יעלו מאוחר יותר. אבל רק נתחיל בחידה קטנה: מה זה גדול, מסריח, ירוק מבחוץ ואדום מבפנים?

DDN

New member
אין לי שמץ!

אבל ארבעה כאלה הסתערו עלינו ביער. אדריאן שלף את חרבו, קוואי חימם ידיים ורגליים, מל נעלמה לתוך שיח ודומיניק חיש טיפסה על העץ הכי קרוב. ארבעה דמויי אדם, ירוקים, מסריחים וגדולים כאלה מעולם לא נראו, לפחות לא באיזורים המתורבתים. הריח המתועב שלהם עמד באוויר, והם תקפו אותנו עם גרזנים! שניים מהם נשארו מאחור, אחד גדול יותר, כנראה הבוס. קוואי ומל תקפו ידנית אחד, בעוד אדריאן הולך על אחר, ודומיניק מחפה עליהם בחיצים מלמעלה. בשלב מסוים, הבוס החל לנסות להטיל לחשים, והחטיא לחש מגן שפגע באדריאן (והציל אותו מכמה וכמה מכות) בסופו של דבר, הצלחנו להביס אותם, הבוס שמן ברח. אני גרוע בלתאר קרבות

Nihau

New member
גם לאדריאן לא היה שמץ!

שזה מה שקרה... והוא עדיין בשוק טוטאלי! בסוף הקרב לאחר שהביט למוות 3 פעמים בגרזן... ונותר חי הוא ערך בדיקת מלאי לראות שכל החלקים שלו במקומם ואז הבחין בבגדיו הקרועים ובעורו שנותר ללא פגע ופשוט התיישב בהלם על הקרקע! ואז התעשת מספיק כדי לנסות לטפל במל הפצועה קשה. הוא מחבב את הנוכלת הקטנה שמזכירה לו את הצדדים הטובים ביותר של ילדותו העגומה. קשה לו מאוד לראות אותה שבורה ורצוצה ככה... חייבים להגיע אל העיר! שם נמצא מרפאים טובים יותר בשביל מל!

DDN

New member
מישהו מכם זוכר?

אנחנו רצינו לקחת גרזן שלהם להראות בעיר. אנחנו לקחנו בסוף?

DDN

New member
גרררר

אנחנו זזנו משם כבר? אני משוכנע שציינתי את זה (למרות שיותר ויותר אני מגלה שאני חושב דברים ואחרי זה טוען שאמרתי אותם) שדומיניק רוצה לקחת גרזן. אנחנו חייבים להביא אותו לעיר (יחד עם הראש והשיניים)

מקובל עלי ../images/Emo13.gif

בכל מקרה בתקופה הזאת קורהאגן אמורה להיות בסוודר גמור
אני מסכים בעניין הגמישות.. הרי אם לא הייתם לוקחים חופש יצירתי הייתם פשוט משחקים מחדש את העלילות המוכרות.. בקיצור תהנו
(ואני אהנה לקרוא את העידכונים)

Nihau

New member
מילה אחת - כן.

הרבה מידע חסר במשחקים. לדוגמה: רק על ווילינדורף מספרים שהכלכלה שלה נסמכת על מכרות היהלומים בדרום וגם זה בגלל שיש שם את קסם שיפור ההסוואה שיאפשר לקיין להכנס לארמון. אנחנו היינו צריכים להשלים הרבה פרטים מסביב כדי שהעולם יהפוך למשהו עם ייתכנות כלכלית, חברתית, אקולוגית וכו...

Nihau

New member
אסון טראגי! נמחקה לי כל ההודעה!

כתבתי כאן מגילת אסתר עצבנית לחלוטין מלאה בתיאורים מרשימים ודרמטיים והאינטרנט נפל בדיוק כששלחתי אותה ועכשיו היא לא פה!!!!!!!!! אוף!!!!!!!!!!!!!!! אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף, אוף!!!!!!!! אין לי כוח! עצבים! סבלנות לכתוב שוב פעם הכל! שמישהו אחר ימשיך!

BluePrint

New member
vetran's advice

אחרי שגומרים לכתוב, ולקרוא מחדש, ולתקן שגיאות, ולהוסיף עוד משהוא שנשכח, ומוכנים ללחוץ "שלח\י"... לעצור! לסמן כל הכתוב ולשלוח לClipboard. שיהיה. אם שומרים, לא מצטערים.

למעלה