"נולד לרקוד"

invisable

New member
אני באופן אישי נגד הסדרה הזאת.

לדעתי זה פשוט זלזול במחול. רקדנים הרבה יותר טובים וגדולים מאלה שהלכו להשתתף שם (בלי לזלזל, כן?) השקיעו כל כך הרבה, ואלה פשוט באים ועושים טלויזיה? מצטערת, זה לא נראה לי.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני חושבת אחרת.

לדעתי זה דבר מצוין שסוף סוף אנשים מתחילים להכיר את המחול בארץ ולפתח אותו. ואני לא מבינה מה יש לכם נגד סדרות ריאליטי... "רקדן צריך להתפתח בזכות עצמו ולא בזכות תכנית ריאליטי מטומטמת" בלה בלה בלה.. אבל זה הקטע! אנחנו בוחרים את הרקדן האמיתי ושופטים מקצועיים [טל הנדלסמן
]! וזה פאקינג משודר בטלוויזיה! בריאליטי! מחול!!!
סתם
אבל עד שהמחול מגיע לטלוויזיה, ועוד בתכנית שנשמעת מעולה, מה הבעיה? --מי שיזכיר את המיל "חלטורה" יחטוף מכות... כאב ראש עשיתם לי עם המילה הזאת
--

אני גם חושבת שזה טוב שסופסוף

נותנים פינה קטנה למחול! אני יודעת ששני רקדנים מתלמה הולכים להתחרות ואחת מהסטודיו שלי!! ליאו'וש ושנינו'ש-עדי!!!!

כככככככככככןןןןן!!!!!!!!

אני יודעת כמובן שעדי המהממת הזאת הולכת לזכות בטוח בטוח בטוח!!!!!! אין כאילו מצב שהיא לא תזכה, אין דבר כזה אפילו.... היא פשוט מדהימה אותי!

תאמיני לי שאם הבן אדם יהיה הכי כוסו

זה לא יעזור לו בטכניקה וריקודיות והוא יכול לרקוד כמו מטאטא בריקוד עובדים הרבה כדי להגיע להישגים או לתוצאות יפות,מרשימות. זה לא כמו בכוכב נולד שאתה שר יפה ובום אתה נהיה כוכב בריקוד אתה לא יכול להפוך סתם ככה לרקדן יותר טוב והתוכנית רק תפרסם אנשים ואת התחום ריקוד זה משהו שהוא איטיליגנטי מאוד ומאוד מסובך אולי את צודקת ויבוא איזה רקדן ג'אז או היפ-הופ שיהיה לו ממש חרא של אופי (ראה סובר) וילדות יקפצו אליו גם שירה זה יכול להיות איטיליגנטי אבל זה יותר נוטה לתחום הבמה והפרסום(שירה,ריקוד,משחק) שבמחול רקדנים מקצועיים ורצינים אני ושב שהם פונים רק לתחום הריקוד וממש לא למחזות זמר וכאלה

אני יודעת שגם הבן אדם הכי כוסון

עלי האדמות(לא הגזמתי בכלל) שאין לו כישרון ברור שיהיו גרופיות שירוצו אחריו... ואת הרקדנים הטובים מפרסמים וזה מעולה!!! לא ידעתי שגם שירה הולכת...ידעתי רק שאור(המווווושלם הזה!!)

י ר ד נ י

New member
הרי בסוף זה יהפוך לעניין של חתיך

או לא חתיך ומראה חיצוני. מי שרקדן בנשמה שלו לא צריך דבר כזה וילך ויתקבל למקומות בדרך הקשה ולא על ידי פרסום אינסטנט של תכנית טלויזיה בפריים טיים של ערוץ 2.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifלמה?

תחשבי שניה בהיגיון. אם יש לו דרך להתפרסם והכל, בתחרות טלוויזיונית, וגם להוכיח את עצמו כרקדן מקצועי, במקום לעשות את זה בדרך הרבה יותר קשה ומייגעת... לדעתי התכנית עדיפה.

../images/Emo6.gif

אני לא רשמתי ששירה הולכת אם לבן אדם אין כישרון אני מאמין שלא היו מקבלים אותו לתוכנית. ובריקוד זה לא הולך ומושך מי הכי יפה. מי שרוקד מדהים הוא ירקוד מדהים לא משנה איך הוא נראה,בזה שהוא רוקד מדהים לדעתי הוא נראה מדהים.

אה סליחה....

אתם פשוט לא מבינים כמה זה טוב שכל עסק הריקוד החל להתפרסם פה בארץ... אתם יודעים מזה זה יעשה לרקדנים? כמה שהעובדה הזאת תעזור להם? זה אותו דבר כמו שירה או משחק, שאלו תחומים יותר מפורסמים (כאילו האנשים שעוסקים בהם יותר מפורסמים), ככה יהיה גם ריקוד... וכל מי שאומר שזה יתמסחר ובלה בלה בלה, זה מזה בולשיט וזה כל כך לא נכון.... זה עושה רק טוב תאמינו לי!!!

Vitamin Chick

New member
לא חסרים

רקדני היפ הופ וג'אז עם קצת כשרון, שהלך להם טוב בגלל הכשרון הזה וזלזלו בטכניקה ואין עליהם טיפה ממנה ובכל זאת הם נראים טוב בג'אז ובהיפ הופ. לא חסרים כאלה... ובטלוויזיה מחפשים את כל אותם רקדני סטריט, שנראים טוב וזוהרים, וממש משנה להם אם הם עושים דאבל פירואט או סתם שנה מעפאן. ואני אומרת את כל זה למרות שסטריט הוא הסגנון המועדף עלי=)

חח אוקיי אז בידיוק התחברתי כדי

כדי לשאול מי ראה תפרסומת המהממת שמודיעה שהתוכנית מתחילה ביום שבת בשעה 21:00 למי שפיספס ואייי אני מחכה לזה בקוצר רוח זה הולך להיות פשוט גדול!!!!! דרך אגב איפה היו האודישנים האחרונים אתמול?

Vitamin Chick

New member
נצל"ש שקשור../images/Emo41.gif

יש כאן את הפרומו של נולד לרקוד חפשו את מוריכם / מכריכם / חבריכם / אנשים שעברתם אצלהם סדנאות ונהניתם / אנשים שעברתם אצלהם שיעור וממש סבלתם?

י ר ד נ י

New member
רואים את צוות השופטים לשניה

והימני בשורה-זה שקרוב יותר למצלמה קירח כזה-פעם הוא לימד בסטודיו שלי בקורס קיץ. לא זוכרת איך קוראים לו. דרך אגב. ראיתם כמה סגנונות יש שם? איך אפשר בכלל להשוות אחד לשני? זה שזה נכלל בקטגוריית "ריקוד" לא אומר שהכל אותו דבר. אפשר לשפוט בין רקדנית בלט לרקדנית בלט אחרת אבל בין רקדנית בלט לזוג רקדני סלסה למשל, מה יקבע את טיב אחד על השני? חבל שלוקחים את האומנות הזאת והופכים אותה למסחרה ולתחרות. כל העניין זה לאהוב את זה מהלב ולא בגלל שזה מגניב או פופולארי. ארררגג

למעלה