"נולד לרקוד"

maholnikit

New member
"נולד לרקוד"

טוב ככה. אתמול היו האודישנים האחרונים לנולד לרקוד.נבחרו 8 בנים ו8 בנות מתוך חמישים ושבוע הבא מתחילה התוכנית. יש כמובן גם נציגות לדנסיטי. 4 רקדנים ב50 האחרונים ואחד שנבחר לתוכנית. אדם רייבי. אכן כבוד!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאדם נבחר?!../images/Emo2.gif

כפרעליו

amitush26

New member
../images/Emo187.gifיואוווווווווווווווווווווו

בגלל שלפני שהלכתי לישון אתמול כתבתי את ההודעה הנ"ל חלמתי שאדם מעביר לנו שיעור
LOL חחחחח מצחיקה אני
הוא היה לא מסופר ונראה כמו הומלס וכל הזמן פחדתי שהוא שמע אותי אומרת את זה
LOL

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהתכוונתי למגולח../images/Emo3.gif

אני יודעת שיש לו תלתלימלימלימלימלים
דיברתי על שפם-זקן

amitush26

New member
../images/Emo187.gifגמני חשבתי על זה...

כי זה די ברור שאם יהיה פורום רקדן נולד כולנו נגלוש שם... הבעיה היא שכרגע אין לנו מנהל מוגדר.

י ר ד נ י

New member
לללללללאאאא

אני בזה לתכנית הזאת ולרעיון הזה כי זה פשוט מגעיל בעיניי שהופכים את האומנות הזאת למסחרה טלויזיונית והרי בסופו של דבר זה יהפוך לעניין של מי יותר חתיך ומי שמנה ומי פה ומי שם. אני לא מבינה מה הרקדנים צריכים את זה! הרי יש מיליון להקות בארץ ומלא סטודיואים אז למה ללכת להבחר באיזו תכנית ריאליטי מטופשת? בשביל להתפרסם?! ארררררג

norco22

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש ../images/Emo41.gif

נראה לי שבאמת יש סיכוי גדול שאחרי שתתחיל התוכנית יעשו לפורום שלנו פוסט בעמוד שער של תפוז > "אוהבים את נולד לרקוד בואו לדבר על זה בפורום מחול". בטח יבואו המוון אנשים חדשים !!!!! מה אתם אומרים ??

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני אומרת../images/Emo6.gif

שיפתח פורום לנולד לרקוד ושאנחנו נהיה סתם לא קשורים

the mush

New member
הרבה סיבות.

הפורום יהיה על התוכנית, ובכלל לא על ריקוד בכללי. כל הפורום יהיה מוצף בילדות בנות 12 שישאירו הודעות סטייל "X*זה כ!ס!ן" וכאלה
וחוץ מזה, שאני לא אראה ת'תוכנית הזאתי. אז אני אהיה ממש לא קשורה פה בפורום, לא יהיה לי מושג על מה מדברים וכו'.

למעלה