נולד לי בן במזל טוב

לצערי אני לא מצליח לראות את התמונה.

אני מחובר דרך הסוללרי כי בגלל עיסקה מגעילה עם חברת אורנ`ג שאם אני רוצה לקנות דור שלישי אני חייב להתחבר לאינטרנט ושמעתי שאצל חברות אחרות זה אחרת! אז בקיצור אצלי בסלולרי אני לא יכול לראות את התמונה וזאת בגלל שהתמונה בקובץ יותר מדי גדולה ולא ניתן לראות אותה אצלי בסלולרי. מקווה לראות את התינוק במציאות. ארז תגיד לי, אתה מתכוון לגדל את התינוק עם האמא ביחד או גם ביחד עם הבן זוג שעתיד להיות?

BabyBoy1

New member
חמוד../images/Emo70.gif

מזל טוב

ezzv

New member
המון אבל המוןןןןןןן מזל טוב ../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ארז הוא בלי עין הרע ממש יפיוף שיהיה בשעה טובה מי יתן ותדעו ממינו רק נחת המון מזל טוב אושר ושמחה

dkey

New member
שמח בשמחתך ותודה על ששיתפת אותנו

המונח הורות משותפת נשמע באמת יותר טוב מהורות אחרת. מזל טוב לשניכם.

רעותי 17

New member
ארז, איש יקר..

עכשיו, אני הרבה יותר מתרגשת. לא יודעת למה. אולי כי אני יודעת שאפשר גם אחרת, ואולי כי התמונות פשוט המסו את ליבי. אבל בחיי שדמעה זולגת לה לאט לאט. אין לך מושג כמה אושר גרמת לי על הבוקר.
מאחלת לכם שהילד יגדל ויהיה האיש הכי טוב בעולם.

מזל טוב גדוד גדול.../images/Emo42.gif

לארז ברוכי יקירנו. יהי רצון שהילד יביא הרבה אור ושמש לעולמך ולעולמה של ורד. וכמובן לעולמם של משפחתך הבסיסית והמורחבת שלך ולעולמה הבסיסית והמורחבת של משפחתה של ורד. ולכולנו תקווה גדולה שישנה אפשרות להביא ילד לעולם גם במצבנו החברתי והאישי של הומואים דתיים. וכן.... אכן אתה חלוץ.
בגאווה ובאהבה מכולנו. ואסף.

יצחק 25

New member
ספר לנו את הסיפור שלך!

הסיפור שלך ודאי יעניין את כולם- מי אתה ארז- הומו נשוי עם ילד? האם הדבר אפשרי? איך? איך האישה מקבלת אותך?(הרי אתה מוצהר, אז אין מצב שאינה יודעת!) אשמח אם תספר לנו על עצמך!

ניצן70

New member
מזל טוב

מתרגשת מאד בשבילך (ההיא מיישוב של ההורים שבטעות חברות מבת-קול סיפרו לך עליה...)

יום.

New member
מזל טוב להולדת הבן

איך שיר נולד כמו תינוק בהתחלה זה כואב אחר כך יוצר החוצה וכולם שמחים ופתאום איזה יופי הוא הולך לבד

../images/Emo24.gifברכות מאליפות נפש ועד בשר

שלום לך ארז. אני מברך אותך בכל מילי דמיטב לרגל הולדת בינך/ם. אני מתאר לעצמי שזו חווי'ה מאד מרגשת בפרט כשמדובר במשהו שיש בו חידוש לחיים ובכלל. בספרים הק' מובא שבתשעה באב נולדה נישמתו של מלך המשיח. מי יתן שתזכו לגדלו לתורה, למצוות, לחופה (עם מי שיבחר) ולמעשים טובים מזל טוב מזל טוב ובשעה טובה ומוצלחת
ובע"ה שיכנס בבריתו של אברהם אבינו ע"ה בעיתו ובזמנו הפליט משוק הדגים

angel 01

New member
מזל טוב !!!

היי, אני חדש פה , אבל רציתי לברך אותך בהמון מזל טוב, ואני שמח לשמוע שיש אנשים אמיצים . מאמים ומקווה שהיו עוד רבים כמוך.

סבבב

New member
ברית מרגשת... כך נמסר לי ממקורות יודעי דבר...

ארז יקירנו, שמוע משעתי כי הדרית היתה מרגשת מאוד ושמחתי לשמוע זאת... ספר לנו בבקשה (בשרשור חדש...) איך היה בברית ואיך קוראים לתינוק... כולנו חוגגים איתכם ביחד!!!

גם אני מצטרף

לברכות הלבביות לרגל הכנסתו בבריתו של אאע"ה ומאחל להוריו ולבן זוגו של נארז המון מזל מטוב, אושר ונחת ו... בריאות כמובן.

למעלה