נולד לי בן במזל טוב

b r e r e z

New member
נולד לי בן במזל טוב

אתמול בלילה ב23:18 נולד לנו בן חמוד וחתיך. שוקל 3.160 לאם ולתינוק שלום. וגם לאבא הגאה... המשך צום קל לצמים. ארז ברוכי

dkey

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שתזכו להרבה נחת ואהבה הדדית בין כולם. האם נולד במסגרת הורות אחרת?

סבבב

New member
שיהיה בשעה טובה...

ושתזכו לגדלו חופה, מצוות ומעשים טובים - אמן... יומולדת בתשעה באב זה אמנם קצת מבעס, אבל אני בטוח שהאהבה שתרעיפו עליו תפצה על זה... המון מזל-טוב ושנשמע בשורות טובות, ישועות ונחמות...

../images/Emo49.gif חמה חמה

ואם בברכות עסקינן, שמתם לב, שהתינוק החדש הסיח מאיתנו את האבל על החורבן? הוא לא אשם בזה. גם הוריו לא אשמים. זוהי מתנת שמים ו7מותר לשמוח עליה גם בתשעה באב למרות האבל. למה? יש בזה סמליות מסוימת: תינוק, שנולד בתשעה באב (לילו כיומו) מסמל את לידת המשיח, שעל פי המסורת עתיד להיוולד בתשעה באב. כדי לא להלעוט את הגולשים אזכיר את האגדה על רבי עקיבא וחבריו מתוך סיום מסכת "מכות", שרבי עקיבא התנחם דווקא כשראה ש"שועל יוצא מבית קודשי הקודשים", ואילו אנחנו, ששמענו על תינוק, שיצא לאוויר העולם בליל תשעה באב, לא נתנחם?! ארז היקר! שתזכה להרבה נחת ובריאות וגם אושר ועושר ולהכניסו בבריתו של אאע"ה בעיתו ובזמנו ולגדלו לתורה, לחופה ולמעשים טובים, ואם הוא לא הגואל בעצמו, שיזכה עם הוריו ועם כולנו לגאולה השלמה. אנחנו גאים בך, ארז!...

רעותי 17

New member
חתיך?? חתיך??

אני רוצה!!
שיהיה המון מזל טוב. שתזכו לגדלו להיות איש טוב, מאושר חלקו, ירא ה' ועושה רצון בוראו.

../images/Emo51.gif

והמתפלל(ת) על חברו והוא(היא) צריך(ה) לאותו דבר, הוא נענה תחילה. בגיל שלך יש לך הרבה יותר סיכוים ואני מאחל לך מכל הלב, שיהיה לך רק טוב. העיקר: איך עבר הצום?

סוד כמוס

פרט כך כך סודי את רוצה לדעת באינטרנט?! כך בפני כולם?! אני מוכן לגלות לך באופן אישי בלבד בתנאי, שלא תגלי זאת לאף אחד: נולדתי בשנת 1958... אבל אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לגלות... חוץ מזה "שידוכים" לא עושיפ בפורום אבל שמעתי, שאסף זהבי מומחה לזה... גם הוא לא מגלה את כל הסודות בפורום...

מזל טוב!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))

אפשר קצת "הסרת ערפל"?
אחרי הכל זה פורום הומואים דתיים.. מי האמא וכו
בכל אופן מזל טוב עצבני

טוהרtoar

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif

מזל טוב להורים הגאים שולח לכם את כל הברכות האפשריות בעולם אכן בשורה בזמנה למעבר מאבל ויגון לגיל וששון...

טוהרtoar

New member
אמנם נהוג לא לערבב שמחה בשמחה

אך אני חושב שזה לא מונע איחולי
לך ליכודניק על יום-ההולדת ששמועה עליו גונבה לעיני...

b r e r e z

New member
תודה רבה על הברכות

עכשיו הוא כבר בן יום. מסתכל על העולם בסקרנות ( סביר להניח שהרבה הוא לא רואה ) ועסוק בלאכול ולישון. לכל המתעניינים - הבאתי את הילד בהורות משותפת יחד עם ורד ,סטרייטית דתיה שרצתה ילד(וגם אבא לילד). לאחר היכרות ארוכה חתמנו חוזה בסיוע אירגון משפחה חדשה. "עשינו" אותו בהזרעה במרפאה ואחרי מספר נסיונות העסק תפס... מקווה שסיפקתי את סקרנותכם. אשמח לענות על כל שאלה. שוב תודה על הברכות והאיחולים. ארז.

למעלה