נויש אלמוריש

גו3י

New member
נויש אלמוריש

אני מחדרה זה רחוק אין פה הופעות שלהם אם תדעי על הופעות שלהם שקרובות אליי תגידי לי אני חייבת לראות אותם!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבנות כנסו כולן .

תקשיבו , בזמן האחרון ? יש הרבה מריבות בפורום . הרבה . כן , ואני מודה , גמאני חלק מהן , גם אני הייתי שותפת להן . אבל די , כמה אפשר , היום חשבתי על זה , הסתכלתי על פורומים אחרים , על הרבה פורומים , ואין באף פורום ריבים כמו אצלנו . ואם יש , זה רק על הודעות נאצה, אבל די כל זה כבר נימאס , אני רוצה שהפורום יהיה סבבה , שכולם יהיו סבבה עם כולם . זוכרות שהייתה כאן ילדה שעשתה חרם על מישהי ? אז ככה אנחנו עושות בפורום , ואולי אתן לא מרגישות ככה , אבל אני כן . אני כן מרגישה שהרבה בנות נגד ספיר , אז סבבה , זה האופי של ספיר, ואתן מכירות אותו , אבל זהו , אל תריבו יותר . חופש הביטוי , זכותה של ספיר להתבטאות איך שהיא רוצה , למרות שהיא מורחת אותיות ולפעמים זה לא ברור מה שהיא כותבת , אז בסדר , היא יכולה להשתנות , להתחיל לכתוב יותר ברור . וזה לא שדיברתי איתה לפני זה , פשוט כל הריבים פה , הם ניראים ילדותיים כאלו . כל אחד שנכנס לפה , אתן מעירות לו , בוחנות אותו . וגם אלו שלא יודעים לנצל"ש , אז וואלה ? שמים להם את אומנות השרשור , אולי יבינו משהו , לפחות . ותראו , יש עוד משהו שמפריע לי , הדיבורים בפורום כאילו זה שיחה במסן \ אייסי , תראו , זה לא יפה לראות את זה ככה . אם יש לכן משהו לדבר עם מישהי בפורום , דברו באייסי , זה סתם מבלאגן , ויודעות מה ? תגיבו 5 פעמים לאותה ילדה גג , אבל אשכרה לעשות מזה שיחה ולקפל אשכול ? זה כבר מוגזם . ותראו שכל הריבים בשרשורים מקופלים , על כל דבר יש לכן מה להגיד , די , אם אתן בוגרות באמת ? אל תגיבו לאותה ילדה שפותחת מריבה . בקשר לבדיקות חתימה - תראו , אני לא יודעת בשביל מה זה , זה נורא מטומטם האמת , אתן יכולות להגיב על משהו , ולראות את החתימה החדשה , וגם כשאתן שומרות את החתימה אח"כ אתן רואות את החתימה , אז בשביל מה ? זה מיותר . תראו , אני לא מנהלת פה או משהו כזה , אבל סתם אני אומרת לכן , אתן יכולות לקחת את זה לתשומת לבכן , ואתן יכולות להתעלם ולהמשיך בשלכן . הבחירה אצלכן . זהו , חפרתי קצת

../images/Emo210.gifסוף סוף.

חיכיתי להודעה הזא. מסכימה עם שירה :) מקווה שספיר תפסיק ומקווה שיהיה בסדר. השלמתי גם עם שירלי .. אז אני מקווה שיהיה בססדר עכשיו. ושירה ?! אהבתי ת'קטע שאמרת על החתימה DD: ככה כולן אומרות "תתחדשי" וכו' D:

../images/Emo109.gif את כל כך צודקת !!!!!!!!!!!!!!!!!!

מגיעה לך אלף חיבוקים
ונשיקות
מה שכתבת כל כך נכון ולי בכלל לא חפרת
את פשוט מלאך
שמתם לב שאני נדלקתי על האיקונים

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif אוו אוו שירהה י'חכמה 3>

לאבב יאא , חחח באתי להגיב לךך שלחת לי ת'הודעה באייסי והתנתקת \: חחחחח פעם הבאהה אני דורשת שתשלחי לי D:

למעלה