נויש אלמוריש

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifזאת רותם יעביטה DDD;

תראי כמה פאקציות בילדה אחת

אני מכחישה!!!!!!!!1@#%$@#$

זו גל.
סתם.נו,הלוואי. מזה השיט הזה? פאקקקקקקקקק.צריך להשמיד הודעות כאלה.S: אומגאדדדד.למה דיברתי עם צ'.?S: והכפרעעעעעעעעעעS: בלאט.

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחחחחחחח כמה הודעות שלייD:

רקק בשירשורר הזה D: והעביטהה הזאת לא נכנסהה ואני כן , ואני בדד D:

lililulu

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני רוצה למותתתתתתתתתת................. בביצפר הכל היה בסדר ופתאום מאיזה 4 כאבה לי הבטן ממש ממש ממש........ עכשיו אני לא מפסיקה להקיא והכל כואב לי ואין לי חשק לכלום ואני עייפה ויש לי חום...
איך אני שונאת להיות חולה ככה...יענו אם הייתי מקוררת-סבבה הייתי עוברת...אם היה לי דלקת גרון/אוזניים או לא יודעת מה-בסדר גם את זה נעבור...אבל להקיא?! אני ש-ו-נ-א-ת...זה הכי מציק בעולם!!!! אני רוצה למות ולחזור בריאה.......ובדיוק מחר תכננתי משהו עם מישהו...ובדוק אמא שלי לא תסכים לי לצאת ככה...ראבקקקק

../images/Emo210.gifהריון !

את בהריון חמודה. חחחחחחחחחחחחחחח סתם D: גם אני שונאת להקיא איייייכס :\ תררגישי טוב

lililulu

New member
אני בהריון ממך../images/Emo10.gif

פויה עלייך ועל כך חברייך מה את מכניסה אותי להריון?!

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif יאאא יפה שלי ../images/Emo7.gif

יאאא למההה ?? למה את מרגישה ככה ??? הלכ בגלל החוםם!! גם לאחיי יש חוםם מסכןן עבר את ארבעים כבר |:

lililulu

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

עבר את ה-40?!?!! זה כבר מסוכןןןן!!!! שלחו אותו לרופא ע-כ-ש-י-ו! בן כמה אח שלך? הוא חתיך? אם כן שלחי אותו אליי אני כבר יטפל בו
D;D;

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עמית י'קרוווווווווווווווווווווועה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:

למעלה