נוייז גייט?

byrdparis

New member
נוייז גייט?

יש כאן ממכם שמשתמשים בנוייז גייט?
אם כן, איזה יש לכם, מתי אתם משתמשים ואיך אתם מכוונים ?

יש לי נוייז גייט בתוך ה NOVA שלי והוא עושה עבודה מופלאה, מה שיפה\מבאס שאפשר לכוון אותו בכל כך הרבה דרכים ולפעמים זה די מעיק.., השאלה אם ISP למשל יהיה עדיף בטכנולוגיה שלו וכיוצ'.. ?

אני גם אשמח לשמוע על הנושא

אני לפעמים כל כך מתעצבן שאני על סינגל
ומנגן עם פאז+בוסטר+קומפרסור
הרעש הנלווה בלתי אפשרי

DC400

New member
בתקופה שהיה לי INTELLIFEX

התוודעתי לטכנולוגיה של רוקטרון . הייתי נורא מרוצה מה NOISE GATE
שלהם (HUSH) .

יש להם גם פדאל כזה , אבל לא ניסיתי אותו אף פעם.

zangiamit91

New member
אני משתמש בNG יחסית הרבה

בגלל כמות הגיין שאני מתשתמש לרוב ובפאוור קורדים שצריך פאלם מיוטים ועצירות אין דבר יפה מזה שאתה נותן שאגה -> שקט. 2 שאגות -> שקט וכו'.
אני משתמש בNS-2 ולפעמים גם בG MAJOR 2 לגייט. לאחרונה התחלתי להשתמש בADA MP2 בגייט המובנה והוא עושה אחלה של עבודה. בעיה עיקרית זה כשיש הרבה גיין והרבה גייט אי אפשר לנגן כשהווליום בגיטרה נמוך (כדי להוריד גיין ולתת משהו יותר קראנצ'י) אבל שוב זה תלוי בכמות הגיין ובמה רוצים להשיג, לרוב בסולואים אני מוריד את הגייט.

byrdparis

New member
אתמול ניסיתי לשחק -

קצת יותר עם ה NG שלי...יש לי TC.E מסדרת ה NOVA שיש לו גם קומפרסור מצד שני.. פדאל מצויין לטעמי, בטח למחיר המצחיק שלו!

ניסיתי להעביד אותו על ערוצים שונים, אני כמובן מפעיל אותו בערוצי גיין עם כמות רעש "נחמדה" ומעלה ולא על קלינים וכאלה.
הוא מאד משוכלל, עם כמה פרמטרים לשינוי DRY BLEND וכיוצ', אני אצטרך עוד מעט זמן כדי לשלוט על הרגישות שלו.
כרגע הצלחתי להגיע לנקודה טובה עם ערוץ אחד, אבל בערוצים אחרים הוא או חלש מידי או חזק מידי ואז יש תחושה כמו של
זקנה על כביש (ברקס גז ברקס גז)..

נראה מה ילד יום איתו

אולי כדאי לי ללכת על איזה ISP G STRING ונגמר

zangiamit91

New member
זה באמת עניין של הגדרות

אל תעמיס על הגייט יותר מידי שלא יחנוק לך את הסאונד אלא אם כן אתה נותן ליווי עם הרבה עצירות כזה עושה עבודה מעולה. לליד אני בכלל מציע להוריד את הגייט כמעט ובכלל ולדחוף עם בוסט כשצריך.. אין מה לעשות החיה הזאת קשה לגידול =]

byrdparis

New member
כן כמובן

זו מכונה בעייתית NG.. לא פשוט בכלל.
בכלל אני מפעיל אותה רק בגיין גבוה, אז צריך למצוא פשוט הגדרה נכונה עבורי וזהו.. משם זה HOME RUN
לגבי בוסט וכו, לא קשור לגייט :)
אבל יש משהו יפה ב JVM שיש לו שני MV, ואפשר להפעיל את השני עם הפוטסוויצ' שלו, כך שניתן בכל צ'אנל וכיוצ', להכניס עוד קצת ווליום לסולו.. כמו בוסט שקוף לגמרי באותו הסאונד בדיוק.
בגדול, סנטיאגו יצר את שני ה MV כדי שיהיה אפשר לווסת את הווליום בין הצ'אנלים השונים... קלין לדרייב וכו..
מאד חכם ובנוי פשוט טוב.

למעלה