נוח

yatusha

New member
מכונת תספורת לגבר-גבר

שלום,

אשמח להמלצה על מכונת תספורת לגבר שמתאימה גם לקיצוץ הזקן +חשוב שהמכונה תהיה נטענת, אך גם ניתנת לשימוש בחיבור לחשמל.

תודה

ALIsuperstar

New member
יש לי הרגשה שהסרט לא יצליח בקופות.

בעיקר בגלל הקרואו הזה... אני ממש לא מחבב אותו בזמן האחרון, וזה ניכר בצורה מעניינת, שאני ממש לא לבד... בכל מקרה לבמאי לא מתאים לעשות כזה סרט גרנדיאוזי, כי על פי הרזומה שלו, זה נראה כאילו השם שלו מתנוסס על הקרדיט אבל בכללי מדובר בהבמאי הידוע של ״היום השלישי״.

ALIsuperstar

New member
אז איך את מסבירה את האיקיו הגבוה

של הגברים? לא התפתחנו בגלל אידיאולוגייה, אצלכן לבוא ולהיות מנהלת במוסד של גברים זה נקרא אבולוצייה? זה שינוי שמתקבל בגלל השינויים בעולם. סתם שתדעי בזכות הגברים אתן פה... במעמד המתפתח שלכן... מה דעתך על זה?

shayCn

New member
היא סתם צוחקת

לילוש בתוך תוכה היא שוביניסטית ראויה!
אולימפיה דה גוז' היתה מנדה אותה מהמחתרת
והיא יכלה לשמש כמרגלת טובה בצד שלנו.

תתפלא

אני דווקא מעריכה את אולימפיה. אני מעריכה נשים שמקדימות את זמנן ומתריסות כנגד נורמות מעוותות ופסולות. קצת עשו ממנה בדיחה פה, מסכנה.

אבל יש גם דברים שאני לא סובלת בנשים. נשים לדעתי הן יותר קונפורמיות, ורובן פשוט זורמות עם הזרם מלבד בודדות נדירות. אם גברים כבשו אדמות ופתחו מלחמות, נשים הן אלה שעמדו בצד ונתנו לזה לקרות, או שהיו עסוקות באותו זמן במריבות קטנוניות עם בנות מינן.

shayCn

New member
אני גם חושב כמוך

לנשים יש את הכוח על גברים בעזרת אהבה ונתינת תקווה.
למלחמה מגיעים לאחר תקופה ארוכה של ייאוש ותיסכול כשבאותה
תקופה גברים שמים דגש על שליטה,צבירה ואחזקה גישמית.
אז כשפורצת מלחמה,זה בטח בגלל שנשים התבטלו מלעשות את עבודתן הנשית.

הקטע הוא

שרוב הנשים, ונכון שהיו מתי מעטות שהעזו להתריס נגד הסדר הקיים ולדרוש שינוי, היו פשוט נוצה פסיבית שהתעופפה ממקום למקום. הן תמיד היו בצל, מאחורי הקלעים. בזמן שגברים שינו את העולם, לטובה או לרעה. למה בעצם? למה הן לא היו אלה שמשנות. שיוזמות. וכוח פיזי זה בולשיט כי הנשים של פעם היו רולות ובלעבוסטיות שניקו, בישלו, עבדו באדמה. אני חושבת שזה משהו שטמון במין. גברים נלחמים, נשים מדברות. גברים הם בעליי היררכיה של עקרונות מוסריים, נשים מעדיפות לשים דגש על מערכות יחסים ורקמה של קשרים. גברים יתקפו מי שחלש או מאיים עליהם, נשים פשוט ירכלו וילחששו ויעשו חרם. מבין את הפואנטה?

shayCn

New member
היו לנשים שנים רבות ושחורות

שבהן לא הביעו דעתן ולא עמדו על שלהם.
לא ידוע למה..כאילו בעצמן איבדו את כוח הרצון,התקווה והערך העצמי
אבל השנים האלו הן בעוכריכן.בשנים האלו שהאישה שתקה,
הגבר נתן את הטון ושלט ללא עוררין.האישה היתה בצל,עשתה
את רצון הגבר בלי להוציא מילה מהפה.
בגלל שנים כאלו,המין הנשי בפיגור רב אחרי הגברים.
בגלל זה הייתן צריכות את הפמיניזם שיוציא את העגלה מהבוץ,הייתן צריכות את השינוי ועבדתן ועדיין עובדות קשה על מנת לשנות
דפוסי חשיבה אצל הגבר הגזען.

שי תקשיב, אתה חתיכת מותק

אבל אני תמהה. הקצב שלך מהיר, תכף אתה תדבר לכולם פה בלשון נקבה כמו מרב מיכאלי.

יאללה עלי מה נסגר? מה אנחנו ברוגז?

מה זאת הרשמיות הזאת? כולה משהו מצחיק שראיתי איפהשהוא והבאתי. עוד מעט הייתי כבר עורף את ראשי בגיליוטינה על זה שהעזתי לשלול ולהכפיש גברים כקבוצה.

ALIsuperstar

New member
אין קשר בין הדברים...

אני מת עלייך את אחלה והכל... אבל אין שום קשר בין חלוקי דיעות לבין ההרגשה שלי כלפייך... שעתי אולי נשמעת אישית ונחרצת אבל היא מתנגדת להשקפת עולם שלך, אז ברוגז אנחנו לא, אבל כשמשהו לא נראה לי אני אומר אותו, לא משנה מי עומד מולי. תתרגלי... ועדיף לך שאני אהיה כזה במקום להיות חבר עיוור, כי כזה אפשר למצוא גם בתמונה, רק נשאר לדובב.

shayCn

New member
למה לא?בטח שיעזור כאן

הדיכוטומיה כאן מובנית.תראה את שם הפורום.

למעלה