נוחות

אייבורי

New member
נוחות

אני מקנא באנשים הלובשים בנוחות את הגוף שלהם. היום בלונה פארק עמדה אישה נאה, זקופה והיה ברור לכולם שהיא לובשת את הגוף בנוחות יש נשים שתנועתן עגולה, לרוב כמו חתולות הן מותחות את הגוף בתנועה עגולה אותן אני אוהב לזיין. לפני כמה ימים ראיתי את מדריכת היוגה בסופר, אני תוהה אם היא באמת הולכת או מרחפת הנוחות שלה עם הגוף והתנועה מעוררות קינאה. שלא תחשבו שלא רציתי גם, שהרי אני מקרר סמסונג אורגינל שתי דלתות צד ומקפיא מלמטה. אצלנו במשפחה לובשים את הגוף כמו ביזון הרים ענקיסטי, התנועה שלנו כבדה ואיטית ואני עדין מקנא באנשים שלובשים את הגוף בנוחות. אז הלכתי פעם לקורס יוגה למתחילים. מדריכה קלילת גוף ומשוחררת שרירים עמודה מולנו ארבע מטרוניות כבודות בנות שישים ואחד אייבורי ביזון הרים (עשיתי תלתלים בחזה) היא הניפה רגל לימין, רגל שמאל הלכה ליכיוון אחר, קישקשה בזנב אני חושב כי זה השלב שבערך נפלתי. אחכ היא התעקשה לגעת בקצוות האצבעות, ביננו, איך יכול ביזון הרים כרסתן לגעת בקצוות האצבעות ניסיתי, באמת ניסיתי בסוף החלטתי שעשיתי מספיק השתדלות והברכיים יכולים טיפה לעזור. האמת אחרי שעה שמתחו אותי, שהפילו אותי בכל מיני תנועות גוף משונות שרק אנשים הלבושים חליפת נוחות מסוגלים עשו לנו הרפיה שם הדגמתי להם במיומנות רבת שנים כיצד ביזון הרים נוחר את המקום. השבוע המקום בשיפוצים

הנוחות שבגוף

אני חושבת שזה אחד הנושאים שכל אחד ואחד מאיתנו מתמודד איתו בחיים יש תקופות שאוהבים יותר יש תקופות שאוהבים פחות הכי חשוב לדעתי זה לזכור שהכל זמני וניתן ללמוד בכל שלב ושלב להתמודד עם מה שיש ואם לא אז לנסות ולשנות נ.ב. הזכרת לי לא לפספס את היוגה השבוע אוחחחחחחח על תנוחת הכלב שלהם
נ.ב.2 מה משפצים פה?

אייבורי

New member
זה לא רק נוחות עם הגוף

יש לא מעט אנשים שמרגישים נוח עם הגוף שלהם אבל יש בודדים שכל התנועה שלהם אומרת נוחות, הגוף קל להם לא כואב לעולם הם נראים שמסוגלים לעמוד שעות על הרגליים. נ.ב. אפשר לבוא לראות ? נ.ב. 2 חכי שתשמעי אותי נוחר, אח"כ צריך לעשות טיח

לישון זה נוח, לא? ../images/Emo8.gif

שני הסנט שלי: נוחות עם הגוף לא חייבת בהכרח להיות קשורה לכושר גופני. מרימי משקולות, למשל, לא נראה לי שהם מרגישים בנוח בגוף שלהם... כך גם מתעמלות מסוג נאדיה קומנצ'י (איפה הילדה החמודה הזו היום? בטח נהייתה רולה). עוד שאלות שמטרידות אותי מאוד: למה המקפיא מלמטה? האם בגלל שזה יותר ארגונומי? ואיפה קוביות הקרח?

אייבורי

New member
שלש סנטים, קול

בהחלט כיוונתי לאנשים שהגוף נראה יושב להם נוח. נאדיה קומנצי דוגמא מעולה. תשובות יותר מטרידות יש לי ידיים חמות נורא, כנראה שאין לי לב בכלל. ואם יש אז הוא קפוא. קוביות הקרח במקפיא, יש ברז בדלת, לוחצים וזה יוצא וזה אופנתי

../images/Emo45.gif

(זה לא אייקון של הסכמה, אני פשוט מנסה ללחוץ על הברז! אולי נקרא לטכנאי?)

סעמקקקקקקקק תפוז היום

ועכשיו תכיני לי בבקשה משקה אחד קר במיוחד יש לי עוד יום ארוך היום

יערית

New member
קלעת בול

לתחושה שלי מאז שעליתי בחודשיים האחרונים 6 קילו. אז מרימים גבות ורוצים להרוג אותי, אני לא מרגישה בנוח עם ק"ג אחד מיותר (מבחינתי). אני צנצנת אם זה לא ירד,אוהבת לרחף בקלילות ולהתכופף בלי צמיג קטן שמזכיר לי את המילה "שומן". בריאות קודמת לכל!

אייבורי

New member
עלק בריאות

את סתם רוצה לנקר עיניים לנשים אחרות [גברים ישמחו לקצת צמיג]

יערית

New member
עלק לנקר

לקנות מכנסיים רחבות יותר זה נקרא לנקר? אני סובלת ולא מעניין אותי עיניים של אחרים, דיברת על נוחות אני שאגתי:)

למעלה