נוחות

rrredshay

New member
העם דורש

צדק חברתי.....
}{

o r n i t

New member
כוסברה

איזה מצחיק אתה. יוגה חחחחחח רק המחשבה שהיית שם קורעת אותי מצחוק. זה מזכיר שלפני שבועיים הלכתי עם חברה לשיעור יוגה ;נכנסנו כולי אושר לוחשת לחברה "איזה כייף תראי המורה דאבה יהיה קל" (כי בעיצוב גוף קרעו לנו את הצורה!) בקיצור הדאבה מרימה רגל שמה על הכתף הנגדית אני והחברה בשוק בהלם המומות , אמרתי תכף היא תפרוק כתף מהכובד... לא רק שלא פרקה לקחה את הרגל השנייה ואותו דבר, בקיצור הדאבה גמישה לאללה קרעה לנו את הצורה עם כל תנוחות הכלב, ליוויתן וואט אבר ואני בכלל תכננתי על שאנטי באנטי שיפור יציבה, ובחיי שעד אותו שיעור חשבתי שאם אני רצה ביומיום על עקב של מינימום 10 ס"מ אני יציבה הבנתי שלא כך הדבר... יצאתי מהשיעור הזה תפוסה ומזועזעת, מסתבר שיש אנשים שלמרות משקלם מצליחים להרגיש בנוח וקלילות עם גופם ואני למרות שמידתי קטנה מאוד אינני מאלה שמתהדרות בהליכה קלילה ובשמירה על יציבות כל האמור לעיל כמובן כשמדובר על נעליים שטוחות תן לי זוג נעלי עקב ותראה איך אני מתהלכת בבטחון גמור ובקלילות (-; לא פעם שואלים אותי מנויים במכון כושר "למה את באה בכלל את רזה" ,תמיד יש מה לשפר ואין בכלל קשר למשקל, מזה חודשיים שאני מקפידה על פעילות ספורטיבית הליכה מידי יום ופעמיים בשבוע יוגה או פילטיס לשיפור התנועתיות. בקיצור גם מקרר סמסונג כפול יכול להתנועע בקלילות אם הוא רק "יעבוד" על העניין.

Prince315

New member
דרך חיים../images/Emo13.gif

קלילות הגוף, זו בדיוק הסיבה שאני מתמידה כבר 4 שנים עם ספורט. הסיבה היא לא רק הפיגורה. והדרך בה תיארת את זה, זה בדיוק מה שמרגישים. אם יש שבוע שאני מפספסת, אני מתחילה להרגיש כמו ביזון הרים ענקי שזקוק להביט אחורה תוך כדי הליכה על מנת לוודא שכלללל הגוף שלי הולך איתי ולא נשאר מאחור. מעבר לתחושה הקלילה, כמעשנת, יכולה לומר לך שזה תורם גם ליכולת לנשום כראוי. 5 ק"מ בריצה ועוד 5 ק"מ באופניים...אח"כ עובדים על שרירי השוורצנגר.. גם כאן כמו בכל דבר, לא משנה הכמות, אלא ההתמדה. גם אם מדובר בפעילות גופנית מינימאלית, כל עוד היא נעשת בהתמדה רואים תוצאות. לא צריך להיות קלי משקל על מנת להרגיש קלילים, הספורט עושה את העבודה כבר מהשבוע הראשון. ממליצה כדרך חיים.
וכן, אני אוהבת ללבוש את הגוף שלי.....

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

אני לא בטוח שזה רק תלוי בכמות הספורט. לרוב אנשים שעושים פעילות גופנית רבה, הופכים לקפיציים יותר והגוף מתוח, אבל יש אנשים, יחודי סגולה שהגוף שלהם כאילו איננו מטרד, שום מאמץ לא נדרש מהם. אני אפילו לא בטוח שהם מקפידים על ספורט מסודר. מעבר לזה את צודקת, אין כמו חדר אושר לגרום להרגשת נעימות בגוף.

אייבורי

New member
לצערי אני לא כלכך מוכשר

הקופירייטרית של חדר האושר רק הדביקה אותי בביטוי

חחחח

הנחירות שלך הגיעו עד לכאן.... אני מקנאה בכל מי שעושה ספורט, יוגה, ריקוד, זומבה, ריקודי עם, סלוניים, סלסה, וכו'.... אני חולמת לעשות משהו ולא עושה.... זה לא מפריע לי להתנהל בנוחות אינסופית עם הגוף שלי ממש כמו בתיאורים שלך אבל אני בטוחה שאילו הייתי עושה זומבה הייתי מרגישה נפלא והגוף שלי היה משדר משהו מעבר לנינוחות הטבעית... אני לא מקנאה בהן אבל תענוג לי גם להסתכל ולראות אשה /גבר שנראים טוב ומרגישים טוב עם המראה שלהם... אצלי זה אף פעם לא הוביל למחשבות על זיונים... מעניין אם לרוב הגברים תמיד קופצות המחשבות הללו על הסקס והזיונים כשהם רואים אשה נדמה לי שזה משהו בטבע של הגבר ומעניין אם אני יוצאת דופן כאשה שלא חושבת על סקס כשאני רואה גברים....

b e c k y

New member
זה הכל בראש.

כשאתה אוכל, אתה לא מרגיש שמן. להיפך אולי, אפילו מרגיש טוב עם הגוף. כשאתה עושה סקס, אתה לא מרגיש שמן. להיפך אולי, אתה מרגיש עונג עם הגוף. כשאתה מבלה עם חברים, אתה לא מרגיש שמן. להיפך אולי, אתה מרגיש מלא אנרגיה. אתה מבין מה אני מנסה לומר? יש כל כך הרבה רגעים בכל יום בהם אתה בכלל לא מתייחס לגודל. ואפילו להיפך, הגוף שלך מפיק עונג או נינוחות. וברגעים מסויימים, אתה בוחר לצאת ממקום הנוחות הזה ולהגדיר את עצמך ואת הקשר שלך עם הגוף אחרת. למדתי על בשרי, שחיבור עם הגוף והרגשת נוחות בעור של עצמי הוא עניין מנטלי שאפשר לעבוד עליו. ברגע שמחשבה מגעילה כמו "אני ביזון הרים" עולה, תעצור לרגע, תזכר בסקס טוב שהיה לאחרונה או במשהו אחר נעים ותעלים את המחשבה הביזונית. תכריח את עצמך להסתכל על עצמך עירום במראה ולראות את שלל הנעימויות שאתה מרגיש עם הגוף, במקום את הדעה שלך על עודף משקל.

למעלה