נווד יקר

drall

New member
נווד יקר

עד כמה שאני זוכר לא בדיוק נפרדנו כידידים בעידן ה"דלי" אבל מה אני אגיד לך , אתה מנהל כאן אחלה של פורום עם הרבה הודעות תוססות וזה ממש נחמד בסך הכל נראה לי שצדקת ואם מתייחסים לאנשים בסבלנות ניתן ללמוד הרבה בדרך אז עלה והצלח דרול

morning_star

New member
ברוך הבא דרול

שלום שלום! תודה על המחמאות. אשמח אם תישאר בפורום ותפרה אותו. כפי שאתה שם לב בודאי, סבלנות היא דווקא לא הצד החזק של הפורום הזה, אם כי יש בו כמה שמשתדלים... אבל זה מוסיף קצת מלח ופלפל. שלך הנווד

Justin Angel

New member
כופר! כופר! כופר!

תשרפו את המכשפה! *ג´סטין שולף מהקיט-באק שלו מיכל בנזין ,גרזן ,חבל ומלקט עצים במהירות* איך אתה מעז לעוות את השם ככה?! צריך לקחת אותך החוצה לחצר ,ולעשות לך דברים נוראיים! נוראיים! כותבים את השם בעברית "דראל", וזה בכלל כפירה לרשום את זה בעברית! כופר! תשרפו אותו! איך אתה מעז לעוות שם מבבילון 5?! מה אתה אמרת על סבלנות?

morning star

New member
את דרול אני מכיר מפורום אחר

וכפי שאתה לא רוצה שיעוותו את שמך (עם א´ או ב-ז´), אני משער שדרול גם לא ירצה שיעוותו את שמו. בפורומים האחרים דרול כתב את שמו כך ולכן אני משתמש בזה. אני מופתע שאתה יודע לאיית את המילה המגונה הזו, "סבלנות".

drall

New member
אנאלפבית יקר

אני תמיד כותב את השם שלי בעברית וזה שהוא מופיע כאן באנגלית הוא בגלל תצורת האי מייל השמרנית שעדיין נהוגה בחלרים מסוימים של העולם. בכל מקרה דרול זה השם שלי עוד מלפני שהבמאי של באבילון למד לאונן ולפיכך הייתי מציע לך לקחת את שאר הילדים המסטולים וללכת לשחק דוקים של הארי פוטר בכבוד רב דרול

למעלה