נוהל קרב ! ! !

../images/Emo204.gif עכשיו הבנו למה אתה מציע....

זה עבור הווישר הימני...

לימור ../images/Emo201.gif וסטיקי

לא הבנתי מה קשור שרקי המסכן לעסק. מי שכועס כל כך זה בעצם סטיקי החמוד. אך, לא אחזור על מה שקודמיי כבר כתבו- סטיקי נשמה, יש בעיות הרבה יותר חמורות בחיים. "קח את החיים בקלות כי ממילא לא נצא מהם חיים." (ומי כמוך סטיקי, יודע אחרי מה שקרה לך לפני כחודש?? זוכר??)

תודה על התמיכה ויזה...

אבל עם לימור אני אתחשבן בנפרד... בפעם הבאה שאני רואה אותה, היא חוטפת בעיטה ישר לפנים המחוצ'קנים שלה.. {ראו תיאורה כפי שנמסר על-ידה בשרשור אחר...}... סתאאאאאאאאאאם... לימור המתוקה... מואההההההההה.

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ...../images/Emo51.gif

יש לך גם של איה וארנבון
... מתה עליהם... ואגב, היה נחמד לפגוש בך היום..., אחרי כל כך הרבה שנים - נהנית מההרקדה

יכול להיות שההרקדה היתה טובה

אבל אני לא כל כך הצלחתי לרקוד שם בגלל הריצפה. הייתי צריכה לבוא עם נעלי ספורט, אוףףף ממש התבאסתי. את לא תאמיני מה קרה לי דקה לפני שראיתי אותך... ראיתי מישהי מרחוק שמאוד הזכירה לי אותך, ואמרתי בלב...הויי כמה זמן לא ראיתי אותה ואח"כ הסתובבה וראיתי שזאת לא את... איך שאני מסתובבת אני רואה אותך יושבת מחייכת אליי... ממש לא יאומן, התביישתי ישר לספר לך את זה... אבל בטח ראית שהייתי קצת בהלם. בכל אופן שמחתי מאוד שראיתי אותך וגם את אוהדת חדשה ומתלהבת... משהו כזה. שיהיה לך המשך יום נעים דרך אגב ראו את החזרזרה שיוצא ממנה לבבות??? כי יש מחשבים שלא רואים את זה.

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif .. אני ראיתי... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אמנם נראית קצת מופתעת אבל ייחסתי זאת לגורם ההפתעה... כי באמת לא נפגשנו כבר שנים....

../images/Emo60.gifגם אני שמחתי לראותך

ומוצא חן בעניי כל הפרפרים שאת פרזרת בכל שרשור שלך, אז אני אהיה כזאת קנאית ואני אשים גם שבלול מהיום אם את מסכימה כמובן
תראי... ירון ורויטל בכחול כל המרקידים באדום את עם פרפר ואני עם שבלול... הולך??? השאלה אם אני אזכור כל פעם את ה

hadas74

New member
../images/Emo39.gif ואני עם ../images/Emo39.gif הולך ???

גם לי מותר זיהויי כלשהו לא

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif מי אני, מה אני, מה../images/Emo35.gif

כלומר - הרי לא לאישורי אתן זקוקות.... קטונתי...
רק להזכירכן, אילת כבר ניסתה את זה בעבר עם
ונשברה די מהר...
למתמידים דרושה נחישות ורגישות...

../images/Emo67.gif אני חסרת רגישות??? מעכשיו..

..בפנותי אליך,יקירתי {לשעבר} תראי את האייקון לעיל!

../images/Emo204.gif יקירתי {גם בהווה...}

ככה את עושה לעצמך חיים קלים....
נראה אותך מסמנת כל הודעה שלך.... {בכל הניקים....
+
+
}...

../images/Emo60.gif הסימן ../images/Emo8.gifיותר קשה מ../images/Emo204.gif

זה כולה לרשום פעמיים פר וזהו שבלול יותר קשה לא????

למעלה