נודע לי ש...

erezhustla

New member
נודע לי ש...

אני אעשה את הבחינה באנויברסיטת תל - אביב. (בניין דן דוד לכיתות חדר 111. (כניסה דרך שער 4 מישהו יודע אם מדובר בחדר עם שולחנות או כסאות סטודנט ?

sivosh

New member
אצלי ב...

אוניברסיטת חיפה, הר-הכרמל, בשעה 9.30 בניין ראשי חדר 711 שולחנות סטודנט או רגילים???

משקלון

New member
לגבי חיפה

אני עשיתי בבניין הראשי בחדר 700 ומשהו ( לא זוכר) , בקיצור זה קומה שנייה בבניין הראשי הא ולגבי מה שחשוב כמובן - שולחנות רגילים

sivosh

New member
תודה! ../images/Emo140.gif

עכשיו זה באמת מתחיל להתקרב, זה כל הזמן נראה כל כך רחוק! חוזרת ללמוד, צ'אווו :)

PinkyRaSta

New member
מתי נרשמתם שכבר אתםן יודעים? ../images/Emo210.gif

אני מקווה גם לקבל באוניברסיטת חיפה ובמועד בוקר נרשמתי ביום חמישי האחרון... בררררר וזה באמת מתקרב אני מרגישה שאני לא מספיקה כלום עוד חודש ו11 יום אהההההה

שולחנות רגילים נוראיים וארוכים

הקרש עץ רחוק מאוד מהשולחן. ממש לא נעים. סורי

xיומה

New member
גם אני בחיפה...

בבניין למדעי החברה חדר 5008...מישהו יודע משהו???

קריאון

New member
אני נבחנתי בכיתה הזו בדצמבר!

אלה שלוחנות ארוכים , יושבים שם 3 אנשים- אחד מכל צד ואחד באמצע, זו כיתה שבנוייה בצורה מדורגת (הכי עליון רואה את כולם מלמעלה- סטייל יציע של איצטדיון), הכיסאות הם כיסאות פלסטיק מובנים שנפתחים החוצה ונסגרי אוטומטית ברגע שעוזבים אותם (צריך לשבת כמה דקות כדי לתפוס תנוחה טובה). בסה"כ כיתה טובה ומרווחת. יש שתי דלתות יציאה. אם את לא רוצה לבזבז זמן ואת צריכה ללכת לשירותים באמצע- הייתי מציע לך לשבת למטה ובצד (בכל מקרה לא באמצע)- ככה תהיה לך "דרך מילוט". בהצלחה!!!

PinkyRaSta

New member
אוף זה לא אוהב אותי ../images/Emo10.gif ../images/Emo210.gif

קיצר זה מה שאומרים: "לבניין דן דוד נכנסים משער 4 חדרים 100+ זה בקומה ראשונה, 200+ זה קומה שניה, וככה זה ממשיך נראה לי עד קומה 4 השירותים זה משמאל למעלית. ויש כיסאות סטודנט" "כיתות יחסית קטנות, כסאות סטודנט נייחים, שירותים קרובים" "לבנין דן דוויד ניתן להגיע באופן המהיר ביותר משער ההנדסה. ניתן להגיד לשער הזה בקווים 25 או 86. אחרי שנכנסים ממשיכים ממש ישר ואז רואים רחבה חדשה עם מזרקה, ולימינך תראה בניין. זה דן דוויד."

erezhustla

New member
באסה..

טוב, זה מה יש ועם זה ננצח :) יצחקו עליי אם אני אתקשר לבקש כיתה עם שולחנות, נכון?..

אלעד9898

New member
איזה מוזר......

בדצמבר קיבלנו את המיקום ביחד עם הציונים של אוקטובר..... כך שהציונים קרובים....

samatit

New member
והיית צריך לדעת לגבי המיקום

כדי להבין שהציונים קרובים...

zronz

New member
עשיתי ב112 והיו כסאות סטודנטים אבל

בכיתות ליד היו גם שולחנות.. יומיים לפני הבחינה(דצמבר) פשוט הלכתי לבדוק.. רצוי מאוד

HawkEmpire

New member
אם אני לא היחיד

כי בינתיים נראה לי שכן, שקיבל בניין 105 חדר 213 באוניברסיטת בר אילן, מחר ננצל את היום הפתוח ונביא מודיעין.

למעלה