נוגה

אורמור

New member
נוגה

נוגה כמו בענן.. שקטה ומרוקנת שדפון כמו החמסין החמסין שבחוץ פושה בי מבפנים.. אוהבים ילד.. זורעים בו רק תכלת.. יוצקים חמדה.. וקוצרים באושים גודשים את הגורן בכאב במקום בפרי הילולים והלב זועק..אלוהים אייה אותה פיסת יער אייה הגפן והתאנה רוצה לשבת תחתם.. ולדעת עדנה.. ואני רצוחה ואני מתבוססת בכאב בתהייה במבוך.. אור

ואוו

כמה יפה ועצוב אני מקווה שאין קשר בין הכתוב למציאות האישית. חוץ מזה אני מת גם על העושר הלשוני שלך

mna

New member
זה נמצא H-)

זה נמצא בתוכנו, שוכן לו לבטח. אם רק נביט היטב, היא תציץ מהפתח. התקווה ליום חדש, שיאיר לנו פנים, היא נמצאת, אל חשש, אם לא - אקרא לטכנאים!! אז נצלי אותה היטב, והביטי קדימה, יחד, נרפא את הכאב, ואת הראש שוב נרימה!

אור,יש גם מצבים הפוכים B-)

דוקא אילו הזורעים בדימעה ברינה קוצרים.. מתוך מצב רוחך הנפול יזרח האור לאור והיו לאחד חיוך קסום נפש תוססת ויפה הכל במרקם של חדווה ולא בנוגה.. מרק.

דחוף לשיקום רוחני !!!

מה שיש לעיל ידי אעשה אך הבעייה תישאר והיא קשה מבחינת קבלת החלטות. בהחלטות אסור לשאת לבד ולהחליט לא להחליט איננה החלטה !!! אל תבכי ,ילדה ,אלא האבקי על חיים שפויים נגד הלא שפויים!!!

אורמור

New member
ילדה בוכה..ילדה מחייכת

ילדה בוכה.. ילדה שורדת בג`ונגל מפלסת לרוב זקופה עתים משתופפת מתאמצת ..מחייכת יכולה להם לכוחות האופל.. עד הבום הבא ושוב מזדקפת.. ככה ..נדנדה מכאב לשמחה מיאוש לתקווה חיים פתלתלים.. וילדה בוכה.. בוכה ומוחה והולכת הלאה.. ********************** אור

אוףףףףףף,לא מוצאת חן בעיניי....

אישה -ילדה ,קשה לראותך בשעות כאלה, ומה אוכל עשות להקל ברגעים אלה?

mna

New member
גלגל :cool:

ככה הם חיינו, סובבים כגלגל. צוחקים הם עלינו, ותלויים במזל. שברוב טובו, בד``כ מתהפך, לעיתים משתמש במכאובו, ולעיתים מחייך. ולכן קדימה, עלינו להביט, וראש נרימה, עד שיתהפך לו התקליט.

למעלה