נואשת לחלוטין

t h u m p e r

New member
נואשת לחלוטין../images/Emo4.gif

אני עושה עבודה בגיאוגרפיה על זיהום בתי חולים בישראל. התבקשתי לצרף לעבודה מפה שבה מסומנים בתי החולים. אני מחפשת מעל לשבוע מפה שתכלול גם את חיפה [בית חולים רמב"ם] וגם את חדרה [בית חולים הלל יפה]. אני לא צריכה לסמן את המקומות במדויק, רק בקירוב, אבל מסתבר שגם מפה כזאת קשה למצוא. אשמח לקבל עזרה.

ש מים

New member
הצעה: תמורת מידע - שיתנו נתונים

שגם, יש לי הצעה + בקשה: שכל הפונים לבקש הפניה/יעוץ, ושיש להם נושאי עבודה מעניינים, יכתבו לנו כאן תקציר של העבודה שלהם. מאוד מעניין אותי הנושא של העבודה הנוכחית ("זיהום בתי-חולים"). הייתי שמח לדעת במה מדובר? במה העבודה עוסקת? במה היא אמורה לגעת? באיזה תחום/מקצוע היא נכתבת? שבוע טוב!

shagam11

New member
וואלה, רעיון מצויין!../images/Emo45.gif

ובכן חברים יקרים, מעתה והלאה כל המבקש עזרה או ייעוץ בנוגע להכנת עבודה (כלשהי) מתבקש להעלות אותה, או תקציר שלה, על גבי הפורום. דרך אגב, אולי אתה יודע להיכן נעלמה "ללי שוברת שתיקה"? מתגעגעים אליה... ותודה לש מים - נציגו של הרב כדורי

../images/Emo140.gifאני פהההההה!

איזה כיף לשמוע!! היתה לי חופשת פסח עמוסה ומהנה ולכן הדרתי רגלי מהפורום, שמחה מאוד לחזור. הייתי בבניאס בסוף השבוע, היה פשוט תענוג.מזג אוויר מושלם, לא היו יתושים, בקיצור.. כל מה שאפשר לבקש כשיוצאים לשטח. הסוגיה הבעייתית ואולי ראויה לדיון או התיחסות היא שהקיבוצים בסביבה ממש חסמו את דרכי הגישה לנחלים. היה קשה לפלס דרך וגם כמובן לא לנהוג (תרתי)בחוסר זהירות. בסוף מצאנו מעבר דרך השדות לנחל שאינו בתחום שום קיבוץ וזו בעצם הסוגיה. האם יש להם זכות חוקית לחסום את הגישה לנחל? ברור שיכולים לחסום את המעבר בקיבוץ, אבל לעשות שטח סטרילי גם מעבר לשטחי הקיבוץ? זה מעניין. בכל מקרה מצאנו לנו פינת זולה מקסימה והיה כיף : ) מקווה שלכולם היה חג טוב כמו שאצלי.

למעלה