t h u m p e r
New member
נה נה ../images/Emo94.gif
אני עושה השבוע את הסקר של שישי-שבת
השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד. אז אם יש לכם בעיה אתם יכולים לנשק לי את הבוהן הימנית
שאלון ה- 6!! (במקור זה היה 5
) 6 טעמים אהובים של גלידה: 6 ירקות אהובים: 6 פירות אהובים: 6 מקצועות אהובים[לא חייב של בי"ס...יכול להיות משחק ריקוד...]: 6 תחביבים אהובים: המאכל האהוב ביותר שלכם: הממתק/חטיף הכי אהוב שלכם: הדבר שתסכימו לשרוף יום שלם עליו: הקניון הכי שווה שהיית בו(בארץ!!): 6 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק"כשאתה בא לקניון: 6 הסדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: 6 הצבעים שאתה הכי אוהב: *מה סקסי בעינייך* מה סקסי בעיניך?[אפשר להפריד בין אופי לחיצוני] האם יש תחומים סקסים בעינייך?[נגיד ספורט,שירה] איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? חוטיני זה סקסי? כן\לא מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני [למשל-רוכבות אופנוע] *נקרא לזה היום יום* האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מזניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? [כמו ללמוד לאזרחות?] היום שצריך למחוק מהשבוע- אוכל ארוחת בוקר בקביעות? האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? *כללי* יש לך חיית מחמד? יודע מהי הודעה נעוצה? דובר עוד שפה?[חוץ מעברית ואנגלית] הורים גרושים? חווית אהבה חד צדדית? פחדים?[חושך ,במה וכו'] מרגיש רע כשמרכל על אחרים? זכית בהגרלה כלשהי? שומע עכשו מוסיקה? *האם קרה לך* שהתאהבת במורה? שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] להתעטש ולהפליץ באותו זמן? לרצות שיהיה לך זנב? לראות סרט כחול? להכניס למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לבלוע כפתור? להכניס ללקסיקון מילה חדשה? לתקן מורה על שגיאה? להתעטש ולנגב את האף עם עלה? להתקע במגלשה? לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? *ספורט* עושה ספורט ביום יום? הספורט המועדף עליך? הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? *עכשיו* ברגעים אלו ממש,האם אתה: -צריך לשירותים? -שומע מוסיקה? -מלטף חיה? -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? -תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה? -על מי אתה חושב עכשיו? -מה אתה חושב על אותו אדם? -מה אתם חושבים על החתימה שלי? חורף או קיץ? חצאית או מכנס? ערוץ 10 או 22? אבטיח או אפרסק? אוסטרליה או ארה"ב? ברזיל או תאילנד? כדורגל או כדורסל? ערבית או גרמנית? ישראלי או לועזי? ת"א או חיפה? שוקו או קפה? ים או בריכה? הרים או חופים? בורקס או פלאפל? מים או מיץ תפוזים? גבינה צהובה או לבנה? זכר/נקבה: גיל: גובה: משקל: מידת נעלים: מס' הפורום האהוב בתפוז: כמה סוכר בקפה/תה? מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? מהו מספר המזל שלכם? כמה חברים טובים יש לכם?
קיבינימיני,השקעתי בשאלון הזה (ליתר דיוק להעתיק פורום סקרים ושאלונים 26666 סקרים ולהדביק אותם לאחד ענק). כל מי שיחליט להתעלם או לסרב לענות יודח מהפורום לתקופת זמן בלתי מוגבלת
וכן, זה באישור שתי המנהלות (או שלא
)
אני עושה השבוע את הסקר של שישי-שבת