נה נה

t h u m p e r

New member
נה נה ../images/Emo94.gif

אני עושה השבוע את הסקר של שישי-שבת
השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד. אז אם יש לכם בעיה אתם יכולים לנשק לי את הבוהן הימנית
שאלון ה- 6!! (במקור זה היה 5
) 6 טעמים אהובים של גלידה: 6 ירקות אהובים: 6 פירות אהובים: 6 מקצועות אהובים[לא חייב של בי"ס...יכול להיות משחק ריקוד...]: 6 תחביבים אהובים: המאכל האהוב ביותר שלכם: הממתק/חטיף הכי אהוב שלכם: הדבר שתסכימו לשרוף יום שלם עליו: הקניון הכי שווה שהיית בו(בארץ!!): 6 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק"כשאתה בא לקניון: 6 הסדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: 6 הצבעים שאתה הכי אוהב: *מה סקסי בעינייך* מה סקסי בעיניך?[אפשר להפריד בין אופי לחיצוני] האם יש תחומים סקסים בעינייך?[נגיד ספורט,שירה] איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? חוטיני זה סקסי? כן\לא מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני [למשל-רוכבות אופנוע] *נקרא לזה היום יום* האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מזניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? [כמו ללמוד לאזרחות?] היום שצריך למחוק מהשבוע- אוכל ארוחת בוקר בקביעות? האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? *כללי* יש לך חיית מחמד? יודע מהי הודעה נעוצה? דובר עוד שפה?[חוץ מעברית ואנגלית] הורים גרושים? חווית אהבה חד צדדית? פחדים?[חושך ,במה וכו'] מרגיש רע כשמרכל על אחרים? זכית בהגרלה כלשהי? שומע עכשו מוסיקה? *האם קרה לך* שהתאהבת במורה? שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] להתעטש ולהפליץ באותו זמן? לרצות שיהיה לך זנב? לראות סרט כחול? להכניס למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לבלוע כפתור? להכניס ללקסיקון מילה חדשה? לתקן מורה על שגיאה? להתעטש ולנגב את האף עם עלה? להתקע במגלשה? לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? *ספורט* עושה ספורט ביום יום? הספורט המועדף עליך? הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? *עכשיו* ברגעים אלו ממש,האם אתה: -צריך לשירותים? -שומע מוסיקה? -מלטף חיה? -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? -תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה? -על מי אתה חושב עכשיו? -מה אתה חושב על אותו אדם? -מה אתם חושבים על החתימה שלי? חורף או קיץ? חצאית או מכנס? ערוץ 10 או 22? אבטיח או אפרסק? אוסטרליה או ארה"ב? ברזיל או תאילנד? כדורגל או כדורסל? ערבית או גרמנית? ישראלי או לועזי? ת"א או חיפה? שוקו או קפה? ים או בריכה? הרים או חופים? בורקס או פלאפל? מים או מיץ תפוזים? גבינה צהובה או לבנה? זכר/נקבה: גיל: גובה: משקל: מידת נעלים: מס' הפורום האהוב בתפוז: כמה סוכר בקפה/תה? מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? מהו מספר המזל שלכם? כמה חברים טובים יש לכם?
קיבינימיני,השקעתי בשאלון הזה (ליתר דיוק להעתיק פורום סקרים ושאלונים 26666 סקרים ולהדביק אותם לאחד ענק). כל מי שיחליט להתעלם או לסרב לענות יודח מהפורום לתקופת זמן בלתי מוגבלת
וכן, זה באישור שתי המנהלות (או שלא
)

GothicAngel

New member
../images/Emo29.gif

6 טעמים אהובים של גלידה: שוקולד, שוקולד בלגי, נוטלה, וניל איטלקי, קפה, מוקה 6 ירקות אהובים: עגבניה, גזר, וזהו..
מלפפון טיפה 6 פירות אהובים: תות, תפוז, אננס, אבטיח, דובדבן ותפוח 6 מקצועות אהובים[לא חייב של בי"ס...יכול להיות משחק ריקוד...]: חדר כושר, חופשי, גיטרה, ונמנמנמ.. זייהו 6 תחביבים אהובים: מחשב, חדר כושר, לישון, חברות טלפון, ונרגילה טיפה המאכל האהוב ביותר שלכם: מק רויאל הממתק/חטיף הכי אהוב שלכם: קינדר באונו הדבר שתסכימו לשרוף יום שלם עליו: סופרלנד עם יואב
לע, בעצם ת"א יותר טוב הקניון הכי שווה שהיית בו(בארץ!!): גראנד קניון אולי.. רק באסה שקשה להגיע אליו 6 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק"כשאתה בא לקניון: טאור רקורדס, פירסינגים, ג'ויסטיק, סטאף לפעמים, הפנינג לפעמים ומקדונלדס 6 הסדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: האמת? לא כזה ראיתי
6 הצבעים שאתה הכי אוהב: שחור, אדום, כחול, לבן, בורדו וכתום *מה סקסי בעינייך* מה סקסי בעיניך?[אפשר להפריד בין אופי לחיצוני] בגרות, עיניים כחולות, גוף שרירי, שיער כהה, ורצוי משהו ברוק, העדפות לבאסיסט או מתופף כי כבר גיטריסט יצא לי מכל החורים
האם יש תחומים סקסים בעינייך?[נגיד ספורט,שירה] ספורט, מוזיקה איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? זה מאוד תלוי במקצב. הכי טוב השיר סטרפיז הזה
חוטיני זה סקסי? כן\לא לפעמים זה סיידר, אני אישית קצת שונאת את זה, מעדיפה טנגה מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני [למשל-רוכבות אופנוע] רוקיסטים
*נקרא לזה היום יום* האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מזניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? [כמו ללמוד לאזרחות?] נייט היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? בינתיים לא *כללי* יש לך חיית מחמד? כן יודע מהי הודעה נעוצה? לא ממש, אבל יש לה סימן של קונוס דובר עוד שפה?[חוץ מעברית ואנגלית] בערך הורים גרושים? נייט חווית אהבה חד צדדית? כן פחדים?[חושך ,במה וכו'] להשאר לבד בעולם מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי מי זכית בהגרלה כלשהי? כן שומע עכשו מוסיקה? כן *האם קרה לך* שהתאהבת במורה? לא שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? [ולא ראית אותו בעבר] לא להתעטש ולהפליץ באותו זמן? כן
לרצות שיהיה לך זנב? יש לי, לא? לראות סרט כחול? כן להכניס למישהו שפיץ של מיטריה בעין? נייט לבלוע כפתור? נייט להכניס ללקסיקון מילה חדשה? יאפ לתקן מורה על שגיאה?יאפ להתעטש ולנגב את האף עם עלה? נייט להתקע במגלשה? יאפ לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? יאפ *ספורט* עושה ספורט ביום יום? בערך הספורט המועדף עליך? חדר כושר הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] פשוט טרנינג, וזהו
אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? כן *עכשיו* ברגעים אלו ממש,האם אתה: -צריך לשירותים? נייט -שומע מוסיקה? כן -מלטף חיה? נייט -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?נייט -תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה?נייט -על מי אתה חושב עכשיו?עכשיו? לא יודעת.. קורט קצת -מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא גאון -מה אתם חושבים על החתימה שלי? לא התעמקתי
חורף או קיץ? חורף, כ"כ חצאית או מכנס? מכנס ערוץ 10 או 22? 22 אבטיח או אפרסק? אבטיח אוסטרליה או ארה"ב? נמנמנמ.. שניהם סבבה, אבל ארה"ב ברזיל או תאילנד? תאילנד כדורגל או כדורסל? כדורסל ערבית או גרמנית? גרמנית ישראלי או לועזי? לועזי ת"א או חיפה? חיפה שוקו או קפה? קפה, אבל נס! או לטה.. ים או בריכה? בריכה, כי ים עצמו זה פויה, רק לפני שנכנסים זה סיידר הרים או חופים? חופים בורקס או פלאפל? בורקס (העגלה- מלחמהההה) מים או מיץ תפוזים? מים גבינה צהובה או לבנה? לבנה זכר/נקבה: נקבה גיל:14 גובה: 1.63 משקל: 50 מידת נעלים: 38-39 מס' הפורום האהוב בתפוז: 605
כמה סוכר בקפה/תה? 2, 1 וחצי.. מה שיוצא מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?9 מהו מספר המזל שלכם?4 כמה חברים טובים יש לכם?4

buffgirl

New member
כל כך משעמם לי, שאני ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

עונה על זה
שאלון ה- 6!! (במקור זה היה 5) 6 טעמים אהובים של גלידה: שוקולד, וניל, תוּת, תפוּח, פיסטוק(?), עוגיות? 6 ירקות אהובים: עגבניה (למרות שהיא בכלל פרי), מלפפון, כרוב, גזר, תפו"א ו..בטטה? 6 פירות אהובים: תפוּז, תפוּח, תוּת, אפרסק, ענבים ובננה. 6 מקצועות אהובים [לא חייב של בי"ס...יכול להיות משחק ריקוד...]: משחק, שירה, ריקוד (שלא שאני רוקדת, אני שונאת ואל יודעת), היסטוריה
, כתיבה וקולנוע. 6 תחביבים אהובים: לכתוב, לשיר, לשחק, לגלוש באינטרנט, פוטושופ וסרטים+טלוויזיה. המאכל האהוב ביותר שלכם: מרק. הממתק/חטיף הכי אהוב שלכם: עוגיות שוקולד צ'יפס של דלוקס. HEAVEN! הדבר שתסכימו לשרוף יום שלם עליו: באפי והחברים שלי. וגם מרתון סרטים
נו, טוב, יש הרבה... עזבו אותי! הקניון הכי שווה שהיית בו (בארץ): אממ... אחד בחיפה? לוידעת
6 חנויות/מקומות שאת ישר "בודקת" כשאת בא לקניון: כאלה שיש להם סיכוי למכור מוצרי באפי או דיסקים שווים. 6 הסדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: הוֹ, זה קל
. באפי, אנג'ל, הבית הלבן, ג'ואן מארקדיה, מכושפות וחברים. 6 הצבעים שאתה הכי אוהב: כתוֹם
, סגול, בורדו דם כזה
, כחול, ירוק יפה כזה, לא איכסה ו.. לוידעת
קשת (פוסטמה לייק). *מה סקסי בעינייך* מה סקסי בעיניך [אפשר להפריד בין אופי לחיצוני]? חיצוני - עיניים ושפתיים. אופי - דיבור, הליכה, סקסאפיל (
), אופי
. האם יש תחומים סקסים בעינייך [נגיד ספורט,שירה]? אממ.. אני חושבת שהכל יכול להיות סקסים, אם עושים אותו בדרך הנכונה
איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? טנגו? חוטיני זה סקסי? כל כך לא. מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני [למשל-רוכבות אופנוע]? אממ... דיבור, צורת הליכה והתבטאות וכאלה. נו, כמו שכתבתי למעלה. *נקרא לזה היום יום* האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מזניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? [כמו ללמוד לאזרחות?] אממ.. תכל'ס, כן, להתכונן למבחן חוזר בכימיה, אבל לא נראה לי שאני אתכונן. אין לי עצבים ואני אכשל גם ככה. היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי. כל כך. אוכלת ארוחת בוקר בקביעות? משתדלת. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? די, כן..
*כללי* יש לך חיית מחמד? הלוואי
יודעת מהי הודעה נעוצה? ברור. דוברת עוד שפה [חוץ מעברית ואנגלית]? באפיאיש. הורים גרושים? נופ. חווית אהבה חד צדדית? story of my life
פחדים [חושך ,במה וכו']? לפעמים חושך, לפעמים במה, מחלות וכאלה.. לאבד אנש או אנשה יקרים. ליצנים
מרגיש רע כשמרכל על אחרים? ברור. זכית בהגרלה כלשהי? אממ... לא. שומעת עכשיו מוסיקה? לא, אבא ישן. *האם קרה לך* שהתאהבת במורה? ממש לא. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות [ולא ראית אותו בעבר]? לא נראה לי..? להתעטש ולהפליץ באותו זמן? לא. לרצות שיהיה לך זנב? לא.. לראות סרט כחול? לא. להכניס למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא... איזה אנשים רעים אתם! לבלוע כפתור? נופ. להכניס ללקסיקון מילה חדשה? ללקסיקון של מי?
לתקן מורה על שגיאה? ברור. להתעטש ולנגב את האף עם עלה? איכס.. לא. להתקע במגלשה? ברור. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? לצערי, כן. *ספורט* עושה ספורט ביום יום? אם אני רצה לאוטובוס נחשב? הספורט המועדף עליך? בייסבול!
הלבוש הספורטיבי הכי יפה [של איזה משחק]? לוידעת... בייסבול?
אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? לא ממש... *עכשיו* ברגעים אלו ממש,האם את: -צריך לשירותים? לא, הלכתי כבר, תודע. -שומע מוסיקה? לא כבר שאלתם את זה? ולא. -מלטף חיה? לא. -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? נופ. -תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה? קצת, אבל לא ממש. -על מי אתה חושב עכשיו? אלן ריקמן?
-מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא שקסי בטירוף. -מה אתם חושבים על החתימה שלי? לוידעת, לא ראיתי אותה. חורף או קיץ? שניהם. חצאית או מכנס? מכנס. ערוץ 10 או 22? 22. אבטיח או אפרסק? אפרסק. אוסטרליה או ארה"ב? ארה"ב. ברזיל או תאילנד? ברזיל. כדורגל או כדורסל? כדורסל. ערבית או גרמנית? איכס על שתיהן. viva la francis! ישראלי או לועזי? שניהם. ת"א או חיפה? ת"א. שוקו או קפה? שוקוווווווו
ים או בריכה? ים. הרים או חופים? גם וגם
בורקס או פלאפל? בורקס. מים או מיץ תפוזים? מיץ תפוזים
גבינה צהובה או לבנה? לבנה. זכר/נקבה: נקבה, אוף קורס
גיל: 16.5 גובה: זה נושא כאוב. בואו לא ניכנס אליו, קיי? משקל: כנ"ל..
מידת נעלים: 37/8 מס' הפורום האהוב בתפוז: אין
היה פעם, אבל הוא די התפרק. כמה סוכר בקפה/תה? 2, ולשים קצת מים קרים בתה, כי אם לא זהח ם. ואני לא שותה קפה, תודה. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1. מהו מספר המזל שלכם? 2. כמה חברים טובים יש לכם? 4-6, ככה.

הו עניתי../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

שאלון ה- 6!! (במקור זה היה 5) 6 טעמים אהובים של גלידה:שוקולד,וניל,וניל עוגיות,מארס,קרם עוגיות וקקי
6 ירקות אהובים:מלפפון,פלפל,גמבה,עגבניה,עגבניית שרי וכרוב. 6 פירות אהובים:NONE
6 מקצועות אהובים[לא חייב של בי"ס...יכול להיות משחק ריקוד...]:שירה,דרמה,משפטים(כן זה לא מצחיק
),ביולוגיה ולפעמים גם גיאומטריה
6 תחביבים אהובים:שירה,נגינה,לעשות ביד,לראות טיוי,לדבר באיציק ובמסנג'ר ולהיות עם חברות
המאכל האהוב ביותר שלכם:שוקולד ואוכל של אמא
הממתק/חטיף הכי אהוב שלכם:מארס וM&M'S הדבר שתסכימו לשרוף יום שלם עליו:מחשב הקניון הכי שווה שהיית בו(בארץ!!):גרנד קניון אני חושבת... 6 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק"כשאתה בא לקניון:TNT,FOX,CASTRO,RENUAR,SPRINT,GOLF 6 הסדרות שהכי אהבת מהטלויזיה:חברים,ארץ נהדרת,רק בישראל,אפקט הפחד,נילס ופוקימון
6 הצבעים שאתה הכי אוהב:שחור,כחול,אדום,כתום,תכלת וסגול
*מה סקסי בעינייך* מה סקסי בעיניך?[אפשר להפריד בין אופי לחיצוני]עיניים,תחת,חזה,קול. גבר שהוא בוגר זה דבר שקשה למצוא,מעניין,חכם. האם יש תחומים סקסים בעינייך?[נגיד ספורט,שירה]שדרן ברדיו, בד"כ יש להם קול סקסי לאללה
איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לודעת,רגועה כזו... חוטיני זה סקסי? לא מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?לודעת
*נקרא לזה היום יום* האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מגניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? לא היום שצריך למחוק מהשבוע-שום יום
אולי יום חמישי... אוכל ארוחת בוקר בקביעות?כע האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא ממש
*כללי* יש לך חיית מחמד?כע יודע מהי הודעה נעוצה?וודאי, אני הרי זו שנועצת אותה
דובר עוד שפה?[חוץ מעברית ואנגלית]לא ממש...ז"א אני יודעת ערבית... הורים גרושים?לא חווית אהבה חד צדדית?אני מאמינה שכן פחדים?עד כמה שזה נשמע מוזר...סיבובים חדים באוטו ומבחנים במתמטיקה
מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא ממש.. זכית בהגרלה כלשהי?כע זכיתי בדיסק פעם
שומע עכשו מוסיקה?לא *האם קרה לך* שהתאהבת במורה?חחח לא. זה הכל צחוקים
שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? היה לי מן דה ז'ה וו כשראיתי מישהו פעם... להתעטש ולהפליץ באותו זמן?לא
לרצות שיהיה לך זנב?לא לראות סרט כחול?עוד לא
להכניס למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא לבלוע כפתור?לא להכניס ללקסיקון מילה חדשה?לא לתקן מורה על שגיאה?אכן...היום אפילו להתעטש ולנגב את האף עם עלה?לא להתקע במגלשה?לא לשנוא שם מסוים בגלל מישהו?כן *ספורט* עושה ספורט ביום יום?לא הספורט המועדף עליך?שינה הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק]טניס אבל לא עליי
אנשים ספורטיבים עושים לך את זה?לפעמים תלוי במידת הספורטיביות שלהם
*עכשיו* ברגעים אלו ממש,האם אתה: -צריך לשירותים?כע -שומע מוסיקה?לא -מלטף חיה?כע -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא -תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה?כע
-על מי אתה חושב עכשיו?על נטע -מה אתה חושב על אותו אדם?שחבל שהיא לא באה לישון אצלי -מה אתם חושבים על החתימה שלי?בלעכס
חורף או קיץ?חורף חצאית או מכנס?מכנס ערוץ 10 או 22?22 אבטיח או אפרסק?אבטיח אוסטרליה או ארה"ב?ארה"ב ברזיל או תאילנד?תאילנד אבל לא של היום
כדורגל או כדורסל?כדורסל ערבית או גרמנית?ערבית ישראלי או לועזי?לועזי ת"א או חיפה?ת"א שוקו או קפה?קפה ים או בריכה?בריכה הרים או חופים?חופים בורקס או פלאפל?בוקרס מים או מיץ תפוזים?מים גבינה צהובה או לבנה?צהובה זכר/נקבה:נקבה גיל:עוד שבועיים 15 גובה:1.60 נושא כאוב משקל:עוד נושא כאוב מידת נעלים:38-39 מס' הפורום האהוב בתפוז:605 כמה סוכר בקפה/תה? 2 סוכרזית תודה. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?1 מהו מספר המזל שלכם?21 כמה חברים טובים יש לכם?6 XD ברוך השם זה נגמר

מלאכית16

New member
בלהבלהבלהבלה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

6 טעמים אהובים של גלידה: ריבת חלב, שוקולד-תפוז, וניל פצפוצים, מקופלת, תות חמוץ ולפעמים גם פיסטוק... 6 ירקות אהובים: שישה??? אני בקושי אוהבת אחד! 6 פירות אהובים: אבטיח, ענבים ירוקים, תפוח ירוק, קיווי, בננות ושזיפים! 6 מקצועות אהובים[לא חייב של בי"ס...יכול להיות משחק ריקוד...]: ריקוד, משחק, שירה, אנגלית, כימיה ותנ"ך!
6 תחביבים אהובים: לצייר, לשיר, לרקוד, לכתוב, לקרוא ולשמוע מוזיקה!^^ המאכל האהוב ביותר שלכם: ספגטי. הממתק/חטיף הכי אהוב שלכם: דוריטוס. הדבר שתסכימו לשרוף יום שלם עליו: שיחת טלפון עם מישהו שאני אוהבת לדבר איתו.. הקניון הכי שווה שהיית בו(בארץ!!): אני חושבת שעזריאלי
6 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק"כשאתה בא לקניון: חחח...שש..לא נראה לי שיש אצלנו שש חנויות. 6 הסדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: בובספוג מכנס מרובע, המעבדה של דקסטר, ראגרטס, סיפורי ג'ינג'ר, צער גידול בנות ואריזה משפחתית. 6 הצבעים שאתה הכי אוהב: כחול, סגול, ירוק, שחור, תכלת וטורקיז. *מה סקסי בעינייך* מה סקסי בעיניך?[אפשר להפריד בין אופי לחיצוני]- אווו...הרבה דברים..כפות ידיים, כפות רגליים, עיניים, צוואר, שפתיים.. עם אופי אין לי כוח להתחיל... האם יש תחומים סקסים בעינייך?[נגיד ספורט,שירה] - מממ...מה?!?
איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מוזיקה שקטה. חוטיני זה סקסי? כן\לא - בוודאי. מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני [למשל-רוכבות אופנוע]- שחקנים (
) *נקרא לזה היום יום* האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מזניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? [כמו ללמוד לאזרחות?] - לא! אני בחמשוש בין טירונות לקורס! אני לא צריכה לעשות כלום
(למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה, אני חייבת לעשות כביסה ולסדר את התיק...
) היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי, כי הוא תקוע. אוכל ארוחת בוקר בקביעות? בטירונות כן
האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא..ממש לא.. *כללי* יש לך חיית מחמד? לא.
יודע מהי הודעה נעוצה? כן. דובר עוד שפה?[חוץ מעברית ואנגלית] מממ...קצת ספרדית, קצת ערבית וטיפל'ה יפנית... הורים גרושים? לא. תודה לאל. חווית אהבה חד צדדית? פעמיים יותר מידי. פחדים?[חושך ,במה וכו'] חושך, שירותים ומעליות. מרגיש רע כשמרכל על אחרים? מאוד. אבל אני משתדלת שלא לרכל פשוט. זכית בהגרלה כלשהי? מממ..כן, ונראה לי שגם זה היה בטעות
שומע עכשו מוסיקה? לללאאא
המחשב נחמק ואיתו כל השיריייםםם...
*האם קרה לך* שהתאהבת במורה? כן.
שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] כן... להתעטש ולהפליץ באותו זמן? לא *מרימה גבה* לרצות שיהיה לך זנב? בוודאי
לראות סרט כחול? מממ...כן.
להכניס למישהו שפיץ של מיטריה בעין? עם הכישרון שלי אני משערת שכן. לבלוע כפתור? לא....*מרימה גבה עצבנית* להכניס ללקסיקון מילה חדשה? בוודאי.^^ לתקן מורה על שגיאה? בוודאי. וזה הדבר הכי טוב שיכול לקרות. להתעטש ולנגב את האף עם עלה? לא...*מרימה שתי גבות* להתקע במגלשה? מממ...לא.. לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? כן.. *ספורט* עושה ספורט ביום יום? לא.
הספורט המועדף עליך? כדור עף, כדור רשת, כדור יד, כדורגל, כדורסל..ועוד כל מיני משחקים עם המילה כדור בתוכם
הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] קפיצה לרוחק.
אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? לא תמיד. *עכשיו* ברגעים אלו ממש,האם אתה: -צריך לשירותים? לא. -שומע מוסיקה? לא. -מלטף חיה? לא. *מרימה גבה* -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן. -תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה? בהחלט. -על מי אתה חושב עכשיו? על...על..על מישהי מהטירונות.. -מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא הבנאדם הכי חמווווד בעולםםם ושאני מתגעגעתתת...
-מה אתם חושבים על החתימה שלי? לא זכורה לי החתימה שלך.
חורף או קיץ? חורף. חצאית או מכנס? חצאית יותר סקסי, מכנס יותר נוח. הכל תלוי במצב הרוח. ערוץ 10 או 22? 22. אבטיח או אפרסק? שניהם. אוסטרליה או ארה"ב? ארה"ב. ברזיל או תאילנד? ברזיל. שם יותר יבש
כדורגל או כדורסל? כדורסל. ערבית או גרמנית? גרמנית. ערבית סתם נשמעת גועל. ישראלי או לועזי? לועזי. ת"א או חיפה? ת"א. מה איבדתי בחיפה??
שוקו או קפה? שוקו. ים או בריכה? בריכה. הרים או חופים? חופים. על הרים צריך לטפס
בורקס או פלאפל? שניהם. מים או מיץ תפוזים? תפוזים.
גבינה צהובה או לבנה? צהובה. זכר/נקבה: נקבה. גיל: 18 וחצי.. גובה: 165 וחצי. משקל: 20 קילו. מידת נעלים: 41. מס' הפורום האהוב בתפוז: 605. כמה סוכר בקפה/תה? לא שותה קפה ותה. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9. מהו מספר המזל שלכם? 1 ו-2. כמה חברים טובים יש לכם? הרבה? *משלה את עצמי*
מה? כבר נגמר??

מלאכית16

New member
../images/Emo56.gif*שניש איז אינ ת'ה האוס../images/Emo56.gif

6טעמים אהובים של גלידה: ~שוקולד לבן,קרם עוגיות,ריבת חלב,וניל צרפתי,מקופלת,אוראו (כןכן,העוגיות האלה ^^ אכלתי גלידת אוראו מדהימה בונצואלה
)~ 6 ירקות אהובים: ~עגבניה,כרוב,חציל,גזר,בצל~ 6 פירות אהובים: ~קלמטינה,תפוח,מנגו,אפרסמון,תפוז~ 6 מקצועות אהובים[לא חייב של בי"ס...יכול להיות משחק ריקוד...]: ~תיאטרון(*שחקנית העתיד*),ביולוגיה,אנגלית,ספרות(רק בגלל המורה
וזהו~ 6 תחביבים אהובים: ~לעשות ביד,להיות על המחשב (literaly),לשחק בברביות,אני בעיקר אוהבת לעשות ביד,לא יודעת מה איתכם~ המאכל האהוב ביותר שלכם: ~אוכל *מזיל ריר*~ הממתק/חטיף הכי אהוב שלכם: ~אוכל *מגרדת מאחורי האוזן עם הרגל*~ הדבר שתסכימו לשרוף יום שלם עליו: ~אוכללללל *פרכוסים* ,וחדר כושר.כדי לאזן.
~ הקניון הכי שווה שהיית בו(בארץ!!): המרכז המסחרי של שוהם הוא שאווה.
6 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק"כשאתה בא לקניון: ~אוכל סיני,בגדים תחתונים (יש לי מן אובססיה..),אם זה עזריאלי אז-dikies,"אודם"כדי לצחוק על פאקצות,ארומה קפה
,קולנוע-אם יש כסף וזמן.~ 6 הסדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: ~הכי גאים שיש
.~ 6 הצבעים שאתה הכי אוהב: ~כתום,שחור,בז',ורוד פוקסיה,ארגמן (יש-כזה-צבע ><),לבן.~ מה סקסי בעיניך?[אפשר להפריד בין אופי לחיצוני] ~אף עקום אצל גברים(אני ממש אוהבת את זה...),לבוש מחויט עושה לי את זה בטירוף,שיער קצר וקוצני(לא קוצני ערסי...קוצני...ממממ...בראד פיט?),לאאא בלונדדדדייינניייייייי. אה,אצל נשים-מלאות וסקסיות,לא אוהבת אנורקסיות
~ האם יש תחומים סקסים בעינייך?[נגיד ספורט,שירה] ~ריקד בסגנון היפ-הופ.מ-מ-ש.~ איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? ~אירית. שתקו,זה מוזיקה יפה
, והיפ הופ.~ חוטיני זה סקסי? כן\לא ~לא~ מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני [למשל-רוכבות אופנוע] ~פירסינג בלשון *גומרת*~ האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מזניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? [כמו ללמוד לאזרחות?] ~כן,לדבר עם הילה
~ היום שצריך למחוק מהשבוע- ~חמישי~ אוכל ארוחת בוקר בקביעות? ~מ'פתאום. אני אנורקסית
~ האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? ~לא,לא ממש~ יש לך חיית מחמד? ~כה,בוני הכלבלב ^^~ יודע מהי הודעה נעוצה? ~לע.~ דובר עוד שפה?[חוץ מעברית ואנגלית] ~יידיש.באמת. אביסעלה יידיש.~ הורים גרושים? ~בעזרת ה',בקרוב. סתאאאאםםם. האמת היא שהם קצת *יותר מידיי* מאוהבים.בלעכ.~ חווית אהבה חד צדדית? ~כמובן,מי לא
אפילו כמה.~ פחדים?[חושך ,במה וכו'] ~כפתורים,אני מדברת ברצינות גמורה~ ~א-אה.משתדלת מאוד שלא לרכל
~ זכית בהגרלה כלשהי? ~פעם זכיתי בדיסק טראנסים מרדיו BU~ שומע עכשו מוסיקה? ~נופ
~ שהתאהבת במורה? ~נופ.ותודה על המנטל אימאג' שהכנסתם לי עכשיו
~ שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? [ולא ראית אותו בעבר]: ~לע,מה אני נבואית
~ להתעטש ולהפליץ באותו זמן? ~כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.זה ממש כיף
~ לרצות שיהיה לך זנב? ~עדיין לא יצא לי..אבל עכשיו כשאתם מזכירים את זה...~ לראות סרט כחול? ~כן,כמה וכמה. זה מאוד משעשע.והנשים נראות הרבה יותר טוב מהגברים ^^~ להכניס למישהו שפיץ של מיטריה בעין? ~אאוץ'
~ לבלוע כפתור? ~לאאאאאאאאאאאא,אני מפחדת מכפתורים. אני לא ממש יודעת למה אבל אני מממש מבועתת מהם.~ להכניס ללקסיקון מילה חדשה? ~לע.~ לתקן מורה על שגיאה? ~כן,המוני פעמים. במיוחד את המחנכת העילגת שלי השנה.~ להתעטש ולנגב את האף עם עלה? ~לא,אבל יצא לי עם תחבושת הגיינית.לא משומשת או משו
~ להתקע במגלשה? ~נופ~ לשנוא שם מסוים בגלל מישהו? ~כן.מ-מ-ש.ועוד שם שפעם ממש אהבתי.~ עושה ספורט ביום יום? ~סי,סי. חדר כושר בייבי.~ הספורט המועדף עליך? ~ספינינג וכדורסל~ הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] ~כדורסל
~ אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? ~מממ...בהנחה שגם שחמט זה ספורט,אז לא.~ ברגעים אלו ממש,האם אתה: -צריך לשירותים? ~האמת שכן
~ -שומע מוסיקה? ~כבר שאלתם
~ -מלטף חיה? ~את הילה,זה נחשב
~ -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? ~לופ~ -תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה? ~לא.אני בטוחה שהוא משוגע לגמרי.~ -על מי אתה חושב עכשיו? ~סבא אריה
~ -מה אתה חושב על אותו אדם? ~שהוא כוסון עולמי,בשביל בן אדם בן 80~ -מה אתם חושבים על החתימה שלי? ~שהיא מכוערת. האמת היא שלא שמתי לב כל כך.~ חורף או קיץ? ~אביב.אוך,פרועה שאני
~ חצאית או מכנס? ~שניהם.בעיקר כשהם אחד על השני
~ ערוץ 10 או 22? 10,בגלל אסף הראל
אבטיח או אפרסק? ~אבטיח. לאפרסק יש שערוווותתתת *צמרמרה*
~ אוסטרליה או ארה"ב? ~אוסטרליה,בגלל המבטא. ארה"ב כי היא המדינה היחידה שיש לה ראשי תיבות
~ ברזיל או תאילנד? ~ברזיל,ברור.~ כדורגל או כדורסל? ~כדורסל,ועדיף מכבי תלאביב~ ערבית או גרמנית? ~אפחד מהן. אם כבר יפנית.~ ישראלי או לועזי? ~תלוי מה
~ ת"א או חיפה? ~
שוהם|
~ שוקו או קפה: ~קפאין *מריירת*~ ים או בריכה? ~צלוליטיס
~ הרים או חופים? ~הרים,אח,אוויר ^^~ בורקס או פלאפל? ~צלוליטיס,לא קלטתם עדיין
~ מים או מיץ תפוזים? ~מים.מיייייייייים~ גבינה צהובה או לבנה? ~צהובה,כי גבינה לבנה על פיצה יהיה קצת מוזר
~ זכר/נקבה: ~נקבה בזמני החופשי~ גיל: ~ססובר.
משעשעת אני.~ גובה: ~1.71~ משקל: ~>_<~ מידת נעלים: ~41,יש וואחד זין~ מס' הפורום האהוב בתפוז: ~666. עמכם הסליחה.~ כמה סוכר בקפה/תה? ~יש סוכרזית~ מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? ~2,כמדומני~ מהו מספר המזל שלכם? ~אין אחד כזה.~ כמה חברים טובים יש לכם? ~המוווון,אני ממש מקובלת *פורצת בבכי*~

האיחור האופנתי שלי../images/Emo54.gif

6 טעמים אהובים של גלידה:שוקולדתפוז, ריבת חלב, אגסים ביין, קרמל, קפה, מסטיק
6 ירקות אהובים:אבוקדו(אני ארביץ לאותו בנאדם שיגיד שזה פרי), מלפפון, עגבניה, גמבה, תפו"א, בטטה 6 פירות אהובים:בננה, תפוח, תפוז, רימון, תות,אבטיח. 6 מקצועות אהובים[לא חייב של בי"ס...יכול להיות משחק ריקוד...]:ברררררררר 6 תחביבים אהובים:שירה במקלחת, שינה למרחקים ארוכים, האזנה למוזיקה בדציבלים הולכים ועולים, קריאה, כתיבת שירים, הליכות ארוכות בחוף לאור השקיעה
המאכל האהוב ביותר שלכם:וואלה, אני לא יודעת הממתק/חטיף הכי אהוב שלכם:במבה........ הדבר שתסכימו לשרוף יום שלם עליו:ספר טוב הקניון הכי שווה שהיית בו(בארץ!!):איכס קניון-גועל
6 חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק"כשאתה בא לקניון:לא לא לא.....קונים ברחובות
6 הסדרות שהכי אהבת מהטלויזיה:רגליים קרות, סיינפלד, חברים, שנות ה70, ארץ נהדרת, גראהם נורטון 6 הצבעים שאתה הכי אוהב:אדום, כתום, צהוב,ירוק, כחול, סגול
*מה סקסי בעינייך* מה סקסי בעיניך?[אפשר להפריד בין אופי לחיצוני]כריזמה, חוצפה. האם יש תחומים סקסים בעינייך?[נגיד ספורט,שירה]-דוגמנות איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? רועשת ובוטה חוטיני זה סקסי? כן\לא-כע.....מאוד. מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני [למשל-רוכבות אופנוע]-בראד פיט, אין מה לעשות. *נקרא לזה היום יום* האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מזניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? [כמו ללמוד לאזרחות?]לא. היום שצריך למחוק מהשבוע-שני אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כן *כללי* יש לך חיית מחמד?כן- חתולה יודע מהי הודעה נעוצה?יאפ דובר עוד שפה?[חוץ מעברית ואנגלית]צרפתית הורים גרושים?לא חווית אהבה חד צדדית?כן פחדים?[חושך ,במה וכו']פחד במה בהחלט מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לאאאאאאאאאאאא
זכית בהגרלה כלשהי?לא שומע עכשו מוסיקה?כן *האם קרה לך* שהתאהבת במורה?אבינועם?!?!
לא. שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר]כן להתעטש ולהפליץ באותו זמן?אומייגאד לא לרצות שיהיה לך זנב?כן
לראות סרט כחול?ברור... להכניס למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא לבלוע כפתור?לא להכניס ללקסיקון מילה חדשה?כן! לתקן מורה על שגיאה?כן להתעטש ולנגב את האף עם עלה?לא להתקע במגלשה?לא לשנוא שם מסוים בגלל מישהו?כן *ספורט* עושה ספורט ביום יום?לא הספורט המועדף עליך?הליכה הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק]-החלקה אומנותית אנשים ספורטיבים עושים לך את זה?לא *עכשיו* ברגעים אלו ממש,האם אתה: -צריך לשירותים?לא -שומע מוסיקה?כן -מלטף חיה?לא -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא -תוהה על שפיותו של כותב שאלון זה?לא -על מי אתה חושב עכשיו?עצמי -מה אתה חושב על אותו אדם?אני כזאת מותק
-מה אתם חושבים על החתימה שלי?וואלה, לא זוכרת מה החתימה שלך.... חורף או קיץ?קיץ חצאית או מכנס?חצאית ערוץ 10 או 22?שניהם זבל, אבל ב22 יש "ארץ נהדרת" אבטיח או אפרסק?אבטיח אוסטרליה או ארה"ב?אוסטרליה ברזיל או תאילנד?ברזיל כדורגל או כדורסל?כדורסל ערבית או גרמנית?גרמנית ישראלי או לועזי?ישראלי ת"א או חיפה?חיפה שוקו או קפה?קפה ים או בריכה?ים הרים או חופים?תלוי מתי ואיפה בורקס או פלאפל?פלאפל מים או מיץ תפוזים?תפוזים גבינה צהובה או לבנה?לבנה זכר/נקבה:נקבה גיל:20 גובה:163 משקל:שני טון מידת נעלים:38 מס' הפורום האהוב בתפוז:605 כמה סוכר בקפה/תה?כפית מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?3 מהו מספר המזל שלכם?13 כמה חברים טובים יש לכם?מלאנתלפים

Minerva

New member
אכתוב עד שייגרשו אותי מהמחשב...

6 טעמים אהובים של גלידה: וניל, פירות יער, נוטלה, ריבת חלב, פסיפלורה, רום-צימוקים. 6 ירקות אהובים: רוקט, גמבה, פטריות, קישוא, אספרגוס
, מלפפון אולי... 6 פירות אהובים: תות, אנונה, משמש, אבטיח, אפרסק, קיווי 6 מקצועות אהובים[לא חייב של בי"ס...יכול להיות משחק ריקוד...]: מדע, מוזיקה, ציור, משחק... טוב לוידעת, אני מדברת יותר מידי בכלליות.
6 תחביבים אהובים: ראה סעיף קודם.
המאכל האהוב ביותר שלכם: מממ, לוידעת. הממתק/חטיף הכי אהוב שלכם: גלידה הדבר שתסכימו לשרוף יום שלם עליו: אוווו, הרבה דברים. טיול. הקניון הכי שווה שהיית בו(בארץ!!): 6לוידעת. חנויות/מקומות שאתה ישר "בודק"כשאתה בא לקניון: זארה? 6 הסדרות שהכי אהבת מהטלויזיה: כבר אין לי שום מודעות לTV. 6 הצבעים שאתה הכי אוהב: סגול, שחור, כחול, בורדו, צהוב-כתום, ירוק. האם יש תחומים סקסים בעינייך?[נגיד ספורט,שירה] מממ, מוזיקאים. איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? ג'אז, ואני בכלל לא מתה על ג'אז
חוטיני זה סקסי? לא כ"כ מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני [למשל-רוכבות אופנוע] מממ, סנייפ? האם בזמן הזה בו אתה פותר שאלון מזניב זה עליך לעשות משהו חשוב אחר ואתה מתחמק? בהחלט היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי אוכל ארוחת בוקר בקביעות? יאפ
האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? *כללי* היא קצת עמוסה מידי. יש לך חיית מחמד? יאפ
יודע מהי הודעה נעוצה? לא דובר עוד שפה?[חוץ מעברית ואנגלית] לא הורים גרושים? לא חווית אהבה חד צדדית? תלוי מצד מי
פחדים?[חושך ,במה וכו'] כן מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לוידעת זכית בהגרלה כלשהי? באופניים שומע עכשו מוסיקה? לא *האם קרה לך* שהתאהבת במורה? קצת

למעלה