נה!נה!נה! מפגש פורום :>

polichan

New member
../images/Emo45.gif תאריך מעולה!

ההורים שלי כבר יהיו בבית ייאי!!!

polichan

New member
רגע פולינה למה לא???

למה את לא יכולה לבוא??? אני כן למה את לא??? אהה לא זה צריך להיות מפגש פולינות נארוטו מרגש!!!

כי אין לי איך להגיע!

אמא שלי מיתכוננת למיבחן כדי לעלות דרגה{היא אחות!} אבא שלי חוזר מאוחר! אוף זה רחוק עז אני לא יודעת איך להגיע לשם! מישהו גר בירושלים?

polichan

New member
תקחי אוטובוס לרכבת!!!!

אף הורה לא באמת מסיע...רק אולי מי שגר לייד ת"א...אם את גרה בירושלים זה מעולה! אני גרה באיזור שלא מגיעים אליו אוטובוסים כמו אצלך...

polichan

New member
תשובה....

אני גרה בצפון לייד כרמיאל...בישוב שקוראים לו אשחר...תשאלי את ההורים שלך או אחים או מישהו שיודע איך את יכולה לדעת מתי ואיפה יש אוטובוסים שמגיעים לרכבת...

polichan

New member
ותגידי...

יש לך אייסיקיו או מסנג'ר כדי שהתקשורת שלנו לא תהיה כל כך קטועה...?

יש לי בעיה אם האייסיקיו

אני מנסה להוריד אבל זה עודה לי ???????????????? בימקום אותיות! היתי שמחה לישאול אחים אבל יש לי אחות אחת בת 1 וקמה חודשים אני יודעת בערך איך מגיעים לשם אבל לא נירא לי שההורים שלי יסכימו ללכת לשם לבד!

polichan

New member
אני מבינה אותך...

טוב תכתבי הודעה אולי אם יש מישהו מירושליים...יהיה חבל מאד אם לא תבואי

Snake Bandage

New member
המממ...

אני תמיד מנסה להגיע לתחנה ב-10. ככה יש סיכוי טוב לעלות על האוטובוס של 10:15 או 10:30. מגיעים לתחנה המרכזית בתל אביב בערך חמישים דקות אחרי, ואז הולכים קצת ברגל לעזריאלי. ממש לא נורא, זה לוקח רק עשרים דקות. איך נוסעים אחרי... זה תלוי. יש סיכוי שאבא שלי יבוא לקחת אותי ואז נוכל לתת לך טרמפ (אין סיבה שהוא לא יסכים), או שפשוט נלך חזרה לתחנה המרכזית ונעלה על אוטובוס לירושלים. בכל מקרה אנחנו מסודרות.

למעלה