נה!נה!נה! מפגש פורום :>

מקווה שתוכלי להגיע ^_^

המ.. בגלל שזה יומיים אחרי החתונה של דודה שלי, אז אני ממילא בצפון..^_^ וגם כי זה לא באוגוסט, ואוגוסט זה רע :< האהא.. וקראת לי חופית-סאמה?! XD את הראשונה שקוראת לי ככה P= טחח..

A K I R A

New member
../images/Emo31.gif אני מה20 ליולי עד ה7 באוגוסט

בארה"ב. חופית אם יש עוד תאריכים, תגידי. ואם לא, אז אני לא אבוא. בכל מקרה אין לי רעיון לתחפושת. הטיול הזה דפק לי את הנסיעה לאילת עם חברים ועכשיו גם את המפגש T_T יווו...אני כל כך מקווה שזה שווה את זה... ._.

Kawaii Me

New member
לא רוצה T______T ../images/Emo29.gif

אם את לא יכולה, נארגן עוד מפגש בתאריך שתוכלי אני רוצה לראות אותך T^T

A K I R A

New member
גם אני אתכן =[[[[

חופית, מכל החודשיים האלה את יכולה רק בתאריך הזה? P: אין עוד איזה יום שתיהי באיזור ככה במקרה? ומ7 לאוגוסט אני פנויה אז נקבע כבר איפשהו באוגוסט עוד מפגש שכולללם יוכלו לבוא =] אגב יצא פרק 12 >.>

;__; בעע..

הומ.. בעיקרון כן, כי גם אימא שלי לא בדיוק מרוצה מזה שאני הולכת למפגשים @.@;; אז.. ~_~ ואולי אני אוכל באוגוסט, אבל זה ממש לא בטוח. היא רוצה לארגן נסיעה לחו"ל ><;

Kawaii Me

New member
*כואב* איי..אחח..|דרמה| ../images/Emo29.gif

פרק 12 ממתין שאראה אותו..אבל אין לי אומץ, אני פוחדת :( לא יכולה!!X_____________X

A K I R A

New member
O.O

אם את חוששת מזה שזה הפרק האחרון של לאבלסס אז אל תדאגי, למרות שהסדרה נגמרה המנגה עדין יוצאת! =] או שהפרק פשוט מפחיד? XP אחח איזה כיף להתקע בפרק 8

Snake Bandage

New member
יא... אין לי מושג. ם.ם

עקרונית אני אוכל להגיע. עכשיו מרשים לי לנסוע באוטובוס לבד והכל. הקטע הוא שההורים שלי ואחותי חוזרים באותו יום בצהריים מים המלח, אז... לא יודעת. אני אשאל אותם.

Sunnaiko

New member
../images/Emo31.gif ;___;

יש מצב לשינוי התאריך למתישהו לפני ה-15 לחודש? ;; אני גם לא יכולה לבוא למפגש הקוספליי, ובטח יצא לי להפסיד עוד איזה מפגש או שניים אחרי. *בוכה בפינה*

;___; ניאה..

אם יש לך תאריך אחר, תציעי.. אבל אני לא אוכל לבוא P= יש לי ב14 מועד ב' במתמטיקה =[ בעע.. רציתי לראות אותך :<

Sunnaiko

New member
אה... אז לא חשוב. :<

גמאני רציתי לפגוש אותך. ;; בהצלחה בבגרות! אני אשתדל לבוא לכל מפגש אחרי שאחזור מחו"ל! הנסיעה הזאת גורמת לי לפספס כל-כך הרבה דברים... אני מקווה שהיא שווה את זה. x_x

מה? O_O

רגע, את טסה ב-15? ;o; לא!!! עדיין לא נפגשנו ועשינו שטויות! עדיין לא קניתי לך משו למומולדת אפילו ;o;

למעלה