נהנתנות

seg sug

New member
אפשר מטוגן עם חמאה ושום?

אוספת את הריר שנוזל מהרעב

Mastul4u

New member
אם תאספי מספיק....

יהיה לנו רוטב........ זה לא אני בחיי... משהו כזה
השתלט עלי

seg sug

New member
עכשיו חושבת עדיין תוהה

האם הוספתי לריר שום וחמאה

d a n i e l s 5

New member
למה רחוק....?.

כשהנהתנות היא חלק מהחיים .סגנון חיים ...... לא צריך ללכת רחוק כל כך. אני דניאל'ס ואני נהנתנית ! מענגת מתענגת ובעיקר נהניית.

d a n i e l s 5

New member
ספרי לנו, שתפי אותנו...

במשהו שהלך מזההההההההההה רחוק. אולי נלמד משהו חדש...-:)

ב ה י ר

New member
מתענגת על החיים הטובים

הרבה בעיקר בפנטזיות אך לאחרונה התחלתי להגשים כמה.. כמה רחוק? זו שאלה כללית מידיי. בגדול, יש לי בעיה בדחיית סיפוקים...

G a v ® i e L

New member
עד...

העונג הבא. והנה הפרדוקס בשאלה - "עד כמה אתם אוהבים את עצמכם ", מיהו העצמי שאני צריך לאהוב ולענג, האם הוא אני ? את יוצרת חציצה, הפרדה, חוסר חבור...תתעטפי עם עצמך והיי רקמה אנושית אחת כדי שנוכל (סופסוף) לאהוב אותך, את עצמך, או איך שלא תקראי לך. גבריאל, לא עומד שאחורי אף מילה בקשקוש הזה.

vered 37

New member
הרחק הרחק..אלך...לי...

על מנת לענג את עצמי... כי אני אישית מאד אוהבת את תענוגות החיים.. לא בטוחה שאת עצמי אני כל כך אוהבת.. אבל לענג ולהתענג בוודאי ...

שחR

New member
אם יש דבר שקרה לי אחרי הגט זה זה !

הפכתי להיות נהנתן קלאסי. ששם את עצמי במכרז. נסעתי לקרנבל בברזיל פעמיים ברציפות. נסעתי לסקנדינביה, לונדון, ניו-יורק, קולורדו, בואינוס-איירס, פראג ובטח שכחתי משהו. בחגים אני בסין והונג קונג. עד כאן נסיעות , חוץ מזה מסעדות, בילוים וכל דבר שושה לי טוב. החלטתי לחיות ! אני חי כאילו מחר אין מחר....ושרק מישהו יגיד לי לעצור. מנסה ככל האפשר לא לפגוע באף אחד בדרך, אבל מבחינתי העולם סוף סוף בשש שנים האחרונות סובב סביבי. אה כן ...יום הולדת שמח לעצמי. שלכם, שחR

d a n i e l s 5

New member
יומולדת שמח לך !!!!!!

אחרי כל ה"עולם סובב סביבי" כתבת את זה בצינעה .... שיהיה אחלה יומולדת וצא לחגוג בביג טיים כיאה למי שגילה את העולם.

vered 37

New member
מזל טוב שחר...בלונים מקסימים .....

שם בתמונה... אז מתנה אפשר לקנות לך... על בלונים נראה לי שאפשר לוותר נכון ?

למעלה