נהנתנות עד כמה את/ה אוהבים עצמכם? כמה רחוק תלכו על מנת לענג עצמכם?
M Mastul4u New member 13/7/05 #2 אינטואיטיבית , נראה לי שלא צריך .. ללכת רחוק בכדאי להתענג..... מסטול שהלך עד המנגל להכין חזה... עוף
D d a n i e l s 5 New member 13/7/05 #9 וואלה...... אם כבר הדלקת את המנגל אני הייתי הולכת על...נקניקיות .......צ'וריטוס....
M Mastul4u New member 13/7/05 #20 פתוח למשא ומתן....... האחרון היה שום+סויה+ בלסמי+ גרנד מארינר.. יצא בינוני...
M Mastul4u New member 13/7/05 #24 ../images/Emo12.gif זה עוד כלום לעומת איך שאני אוהב ת'בת זוגה כשיש כזו
M Mastul4u New member 13/7/05 #28 מותק...... היומרה היחידה שיש לי באוכל היא שאני אוהב אותו... אז המלצות למיניהן ממומחים למיניהם יתקבלו בברכה נ.ב אני בחופש..... אז מוכן המלצות להכל.....................
מותק...... היומרה היחידה שיש לי באוכל היא שאני אוהב אותו... אז המלצות למיניהן ממומחים למיניהם יתקבלו בברכה נ.ב אני בחופש..... אז מוכן המלצות להכל.....................
M Mastul4u New member 13/7/05 #33 סליחה, זה היה מותק ולא.... מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זזה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 13/7/05 #38 ../images/Emo9.gif (קוקו שיש לה אחושילינג מרשם לרוטב...עבור הג'מבו שרימפס )