נהנתם היום?

קומיקס

New member
אז נראה לי שאני יודע מי אתה...

אתה ענק כזה.? כאילו אתה איזה מטר 98 ולקחת לאיזה אחת זרחן והיא שיגעה אותך שתחזיר לה? אני לא בטוח אבל...

oleg_kh

New member
חחחחחחח כן ../images/Emo6.gif

וואי איזה קרציה היא
החזרתי לה את זה בסוף ההופעה. ואני רק מטר 85 אבל חפיף

קומיקס

New member
חחח...

אני והמנהלת של הפורום, שירלי היינו ממש מאחורייך מידי פעם ייצא שדחפתי אותך בזמן פוגו ביגלל ששירלי הייתה דוחפת אותי...,היה לי סרט(אתה יודע שמעלה את החסה)בשיער חחח אתה ממש ענק... הסתרת לי כמעט כל ההופעה... אבל חפיף...

oleg_kh

New member
../images/Emo13.gif

שירלי? מי זאת? לא משנה, היית מבקש שאני אזוז מה הלחץ
כולם שם ביקשו שאני אזוז.. לקראת הסוף עמדנו שם כבר שניים..אבל אני שמח שבאו כל כך קצת אנשים, היה גן ילדים יחסית להופעה הקודמת (ביחס לעבודה..)

malka em kavod

New member
שוטי הנבואה!!!

טוב אל תשווה אותם בכלל ליהודים הם מנגנים מוזיקה כמו מוש בן ארי וכמו להקת שבע כל הלהקות שאנטי האלה אתה יודע למה אני מתכוונת רוק זה בכלל לא הסטייל שלהם.

malka em kavod

New member
ההופעה של הכנסייה

לא יודעת מה איתך אבל אני מזה נהנתי בהופעה... זה שלקחת 2 מפרטים זה לא אומר שאתה אלוהים. לקחתי מלא נקודות למחשבה מההופעה, מקווה שנוכל לשלב את הדברים ביחד. יפעת(אנומליה)

אני בכלל אומר שאורפנד לנד צריכים

להגיע לכאן. לפחות דבר טוב אחד. אבל בכל מקרה, טוב שיש כאן הופעות.

Papito

New member
אוף שתוק כבר

ותפסיק לדחוף את המטאל שלכם לכל מקום אתם לא יכולים לראות שרשור אחד מבלי לדחוף ת´מטאל שלכם? חלאס!!! ויפעת!! מאיפה את כותבת??

malka em kavod

New member
קשיו? כן!!!!

אני עכשיו בצפון אני רושמת מהמחשב של דוד שלי מה קורה איתך? הכל טוב? ראית מה קרה לאורית?

טאלנה

New member
עודד...

איך מה שאמרת כרגע קשור לשרשור ולפורום? אתה יודע שאם תמשיך לדבר ככה, יעיפו אותך מהפורום נכון?!? וחוץ מזה, אתה יודע שהם לא יגיעו לפה, אז למה אתה בכלל מעלה את זה?

malka em kavod

New member
אפרת?!?!

תודה רבה ! מה קורה עם הלהקה שלך שמעתי שיש לך שם אבל אני לא זוכרת האם תזכירי לי אותו? בקיצור הכל טוב? ומה כל הפגישות האלו אני לא מבינה?

טאלנה

New member
../images/Emo13.gif

HERESY זה השם של הלהקה.. אבל אני עדיין בחיפושים אחרי בסיסט, הבסיסט שלי קצת נעלם, יהיה טוב.. יש היום פגישת פורום..

malka em kavod

New member
אלון?!?!

אלון למה אתה לא מחובר? תפסיק לישון אל תשאל אתמול כשניגנתי באורית היא נישברה כלומר הצוואר שלה נשבר לחצי מה עושים?

Papito

New member
מחובר בטח שמחובר

ובקשר לאורית...אל תדאגי יש ביטוח

למעלה