נהנתם היום?

twigy

New member
נו אבל הכל יחסי !

לברקה יש 10 עובדים אבל המקום קטן יחסית לכן הם גם מכניסים פחות אנשים ויש להם פחות רווחים ממכירות של כרטיסים ! אני מדבר על זה שבהופעות אצליהם האמנים לוקחים פחות מ-60 שקל.

oleg_kh

New member
ובכלל...

עוד לא יודעים כמה יעלה כרטיס בכלל! להופעה של היהודים היו כרטיסים ב-65 שקל בקופה אז על מה כל הרעש!

Superdror

New member
אל תכנה את זה זבל, העובדה שזה לא

לטעמך לא אומרת שזה זבל, אני דווקא מצאתי את השיר ה"דבילי" הזה מאוד נחמד.

oleg_kh

New member
אממ ../images/Emo12.gif

לא יודע איזו הודעה קראת, אבל אני לא ראיתי בהודעה שלו את המילים "זבל" או "דבילי"... הוא רק כתב "בנאדם הם שרים שירי שאנטי כאלה לא קרוב ליהודים...השיר הכי מסחרי שלהם זה:"אין אני אין אני אין אני אין אני אין אני אין אני אין אני".." ממה הסקת שהוא קורא לזה זבל ודבילי ??

Papito

New member
מי יתן וכל אמני ארצנו

ישכילו וילמדו מפרל ג´ם שתבעו את חברת הכרטיסים כיוון שמכרו כרטיסים במחירים מופרזים לטעמם

oleg_kh

New member
זה פשוט טיפשי...

לפני שמישהו יתבע חברה כלשהי הוא יחשוב פעמיים ויראה שהוא לא צודק. הלהקה עצמה רוצה כסף על ההופעה, הפקת ההופעה עולה כסף ? עולה. אבטחה עולה כסף ? עולה. לשלם על המקום צריך ? צריך. אז על מה מתרעמים?! זה המחיר, ומי שלא יכול להרשות לעצמו אני מאוד מצטער על זה. אתה הרי לא נכנס למשביר ומתחיל לצרוח שהמעיל שהם מוכרים ב-800 שקל יקר מדי. אם הוא יקר בשבילך, אל תקנה.

Papito

New member
כן אבל מה לעשות שאני לא דיברתי

על המטומטמים בארצנו שמעניין לדעת איפה 89 אחוז מהם היו היום בלי גלגלץ אני מדבר על פרל ג´ם שמהיום הראשון להקמתה עשתה רק מה שבזין שלה מבלי להתיחס לאחרים. והלהקה הזאת בניגוד ללהקות אחרות בעולם ובארץ מה שהיא רותה מההופעה זה שהקהל שטרח ובא לראות אותה יהנה לא להרוויח כסף מההופעה ואל תגידו לי שזה לא פייר להשוות כי פה אני מדבר על הלהקה הגדולה בעולם ומצד שני עוד להקת שאנטי הכל פה עניין של גישה והאבסורד הוא שמי שמוגדרת כלהקה הגדולה בעולם אמורה לרדוף אחרי כל שקל ואילו להקת שאנטי אמורה שיהיה אכפת לה רק מהמוזיקה והקהל שלה וחבל שזה הפוך.. מאוד חבל אני להופעה הזאת לא ילך כאקט מחאתי - מי מצטרף?

Superdror

New member
אלון אתה יודע כמה האקט המחאתי

שלך או של עוד 10 אנשים מזיז לפורום ולבעליו. אנשים ילכו, אנשים ישלמו, אנשים יהנו, אתה לא תלך, אתה תשאר עם 89 שקל יותר בארנק, אתה לא תהנה. בכללי, אתה לא תרוויח שום דבר מהמחאה שלך, אולי את 89 השקלים שלך . ואולג צודק, הלהקות בארץ גם דורשות הרבה כסף.... הפורום צריך לכסות את ההוצאות הרבות, תברר בהזדמנות כמה עולה להחזיק מועדון, ארנונה, חשמל, ציוד, אבטחה...... תבין שזה די מוצדק. שנית, צא מהקטע של לשיר לא בשביל הרווח, כולם מרוויחים בדרך כלשהי, אני בטוח שהחבר´ה של פרל ג´אם לא גרים באוטובוס משנת 79 ונוסעים בו מהופעה להופעה, הם בטוח מלאים בכסף ....... וחוץ מזה, אתה לא יכול לעשות מה ש"בזין" שלך, זה לא עובד ככה, לא בישראל.

oleg_kh

New member
אני מאוד שמח בשביל פרל ג´אם

אבל האמנים בארץ גם רוצים להתפרנס ולאכול אתה יודע.. ואם הם יעבדו בהתנדבות אז לא תהיה שום תרבות יותר במדינה כי האמנים פשוט יפסיקו להופיע. מה אתה חושב שפרל ג´אם לא לוקחת כסף להופעה? ממה הם חיים? מהעניים היפות שלהם? תעשה לי טובה, נראה לי אתה מסנוור מההערצה שלך או משהו כי תאמין לי שאף אחד לא מלאך.

twigy

New member
וכל היפי נפש שמצדיקים את הפורום

תקראו את ההודעה "חז וחלילה התנדבות"

Superdror

New member
אוי ואבוי , פשלה שלי.......

במקום "מסחרי" חשבתי שהוא כתב "מסריח" אבוי לי אבוי :<

Papito

New member
אני יחזור על מה שאמרתי אתמול

אני לא מעריץ אנשים אני מעריץ מוזיקה וכן אני יודע שאני נאיבי בכל הקטע של מחאה כאילו יזיז להם ה90 ש"ח שלי ואני יודע שאני נאיבי בקטע של לעשות מוזיקה בשביל הרוח ולא בשביל הרווח אני יהיה אחד מאותם אנשים שלא יסתדרו בעולם הגדול (יופי ממש בוגר אלון, תתבגר קצת!!)

oleg_kh

New member
אהבתי אהבתי ../images/Emo6.gif

רק על זה תבוא להופעה אני מכניס אותך חינם
סתאאאאאאם איזה חינם מה אני רוצה להצטרף למעגל המובטלים??

קומיקס

New member
ת´כנס!!

אם אתה מתכוון אלי!! אני לא כתבתי שהשיר זבל!! תלמד לקרוא ואז לכתוב!! וכן יודע מה אני בדר"כ לא כותב דברים לא טובים על שירים שאני לא אוהב אבל כי עצבנת אני יגיד שזה שיר מגעיל וממוסחר וצריך לשרוף את כל השירים שממסחרים אותם!!! לדוגמא: "שיר עצוב","דרכנו","אין אני"... ועוד המון המון כך לדוגמא את היהודים!! להקה בת זונה אם אלפי מעריצים ואפילו עשרות אלפים מעריצים שאין לה שיר אחד ממוסחר ואולי ת´שמע את "אלה" ברדיו פעם בחודשיים והיא מסתדרת יפה מאוד בלי כל המסחור! מקווה שהבנת..

קומיקס

New member
אווופס....

כרגע קראתי שטעית... סוריי אבל אני לא משנה את הדעה שלי בכך שהשיר מסריח מכך שמסחרו אותו!!

Superdror

New member
זה בסדר.... גם אני בדעה

שהיהודים מסריחים, עם המסחור שלהם או בלי המסחור שלהם, הם עדיין מסריחים.

oleg_kh

New member
צודק ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

דרכו לי על כל הרגליים בהופעה האחרונה שלהם! ועוד נאלצתי לעמוד באמצע כל הקהל עם הפוגואים המעפנים האלה

למעלה