נהנתם היום?

Papito

New member
הייתה הופעה של כנסיית השכל

בברקה

Superdror

New member
גרררררררר ואיך זה שאני לא יודע על

דברים כאלו ?:( נו טוב, ככה זה שמתנתקים מהעולם ל3 ימים ורק עובדים ועובדים ועובדים :< אהה, וגם יושבים במוסך, שכחתי לציין :>

Hamall

New member
הייתה גם הופעה של כנסיית השכל

בבי"ס שלי. אני וחברים שלי בחרנו ללכת ולראות טלויזיה.

yellow cheese

New member
מישהו יודע אם יש בסוף "שוטי הנבואה"

בפורום
היום זה אמור להיות לדעתי..

oleg_kh

New member
ב-17/12 שוטי הנבואה בפורום ... ../images/Emo79.gif

מה הם מנגנים
משהו כמו היהודים או שהם רגועים יותר

קומיקס

New member
חחח אלק היהודים...

בנאדם הם שרים שירי שאנטי כאלה לא קרוב ליהודים... השיר הכי מסחרי שלהם זה:"אין אני אין אני אין אני אין אני אין אני אין אני אין אני"

oleg_kh

New member
אה וואלה ../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחח איזה יופי
זאת הופעה שבה אני בטוח עובד.. לשבת בצ´יל אאוט כזה ועוד לקבל על זה כסף

twigy

New member
רק חבל שאין לפורום פרופורציות

בטח הם ימכרו כרטיס באיזה 89 שקל.... וילדים קטנים שכל מה שהם ביקשו זה להנות מהלהקה המועדפת עליהם, יצטרכו לבזבז את כל דמי הכיס שלהם כדי לנפח את חשבון הבנק כמה אנשים עם חליפה.

oleg_kh

New member
חחח..

א. אין אפחד בפורום עם חליפה
ב. האומנים עצמם מבקשים סכומים מאוד גבוהים להופעה, אז מה אתה מצפה שהפורום יעבוד בהתנדבות

twigy

New member
חז וחלילה התנדבות

זה לא יעלה על הדעת. אבל בקשר ל"סכומים הגדולים" שהלהקות הרעות מבקשות, ושרק בגללן הפורום המסכן "נאלץ" סכומים גבוהים כדי שהוא יוכל לקיים את עצמו ביושר ובכבוד ב-ו-ל-ש-י-ט שוטי הנבואה הופיעו בבארקה בדיוק לפני חודש וקצת והמחיר של הכרטיס היה 60 שקלים ! וזה עוד אחרי שכמובן הבארקה דאגו לרווח הפרטי שלהם (ואני בטוח שהם לא יצאו פראירים) אז כמה כבר ביקשו שוטי הנבואה ? בחיאת תעשה טובה, הפורום, גם אם הוא יעשה 10 שקל רווח לכרטיס (וככה אולי יוזיל את הכרטיס נניח ל-65 שקל) הוא עדיין יעשה רווח ענק !.

oleg_kh

New member
חחח אתה משווה את הברקה לפורום ..??

בברקה יש כמה? 10 עובדים??
ברור שהפורום רוצה להרוויח, אבל אל תשווה את הברקה לפורום! ואל תחשוב שהלהקות לא ´רעות´ כמו שאתה אומר.

למעלה