נהדר

vantan

New member
בוודאי שאפשר להגיע להכרעה צבאית

אם רק נרצה. מה היה לחוסיין בספטמבר 1970 שאין לנו? רק רצון לנצח, שלנו אין. מבחינת הכוח אנחנו הרבה יותר חזקים, רק שהכוח שלנו לא מופעיל. אני מבין שלך קשה בכלל לחשוב בקטגוריות החורגות מהקיבעון השמאלני האנטי-ציוני שלך. תיכף תכנה אותי 'ימני', אבל אני תלמיד של יצחק שדה ושמעון אבידן, יגאל אלון ומשה כרמל, שכולם היו מהשמאל הציוני - מפקדי כוח ההגנה של היישות הציונית שהביסה את כל מדינות ערב ואת הפלסטינים ב-1948. אתה אפילו לא תלמיד של צ'מברליין, כי צ'מברליין בשלב מסויים הפסיק להתרפס בפני היטלר וייצא להילחם בו, מה שאתה לעולם לא תעשה. אתה תעדיף כמו יהודי תלוש בעיירה לברוח מפני הפוגרומשצ'יקים.

Fleddermaus

New member
אתה הוא האנטי-ציוני.

כי בדרך שלך לא תישאר מדינה ליהודים. אנחנו לא במחלחמה כמו צ'יימברלין או חוסיין, אנחנו במאבק בארגוני טרור. אין שום קשר בין 1948 להיום, ואם אתה מקשר אותם, אז אתה לא רק מנותק מהמציאות, אלא גם טיפש. אין שום דרך להביא את ארגוני הטרור "להכרעה", זה לא עבד בשום מקום בעולם. מחקרים שהוגשו לאחרונה לרמטכ"ל דן חלוץ מוכיחים שאין שום סיכוי לפתרון צבאי של הסכסוך. אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך, תמשיך להאמין שאתה ממשיך דרכו של יצחק שדה, שבטוח היה מעיף אותך מכל המדרגות.

the mnm factor

New member
בקיצור הפתרון שלך הוא מלחמה

עם כל האומות הערביות? הרי אתה בעצמך כתבת שאנחנו בלב האומות הערביות... ואתה ימני כך שאני בטוח שאתה חושב שכל האומות הערביות רוצות לחסל אותנו (ואולי יש משהו בזה) אז אם תכנס עכשיו בפלשתנאים, אתה לא חושב שזה יהווה טריגר לכל האומות האלה סוף סוף להכנס בנו? ואני מניח שאתה חושב שהעולם יעמוד מלכת בעוד אנחנו נטבח בפלשתנאים ואז נכריח אותם "לעשות איתנו שלום"? או שאולי אתה אפילו חושב שהן יהיו בעדנו? אגב, מהמשפט "הכתבת תנאי שלום" אני מסיק שאין לך מושג שלום מהו... כי שלום לא ניתן להכתיב... שלום עושים ביחד- דרך משא ומתן.. אם אני נותן לך מכות וקורע לך את היד ואז לוקח אותה וחותם איתה על הסכם אני לא עושה איתך שלום... אני אונס אותך לעשות מה שאני אומר לך. אז בבקשה אל תשתמש במילה "שלום" בתוך המשפטים שלך.

vantan

New member
תשובות לקושיותיך:

אני בעד להילחם במי שנלחם בנו. אתה בעד להיכנע. 'האומות הערביות'? חלק כרתו איתנו שלום אחרי שהובסו במלחמות, חלק יושבות בשקט יחסי (סוריה) ונלחמות בנו באמצעות שליחים. אני תומך באיום צבאי על סוריה כמו שעשתה לה טורקיה ובאולטימטום לחסל את בסיס הטרור בשטחה. אתה בעד המשך קיומם על דמת סוריה ללא תגובה. "אני מסיק שאין לך מושג שלום מהו... כי שלום לא ניתן להכתיב... שלום עושים ביחד- דרך משא ומתן.." אולי 'שלום בית' במרצ, עד לסיבוב הבא, אבל לא בין מדינות לוחמות. השלום בין גרמניה וצרפת הושג ב'מו"מ'? או בין יפן לארה"ב? רק בתור דוגמאות. לך תלמד היסטוריה לפני שאתה אומר דברים חסרי בסיס כנ"ל.

vantan

New member
אז מה, לא סגדתם לו,לא כרכרתם סביבו?

עכשו אתם מחפשים את יורשיו שיהיה לכם סביב מי לכרכר.

the mnm factor

New member
קרקור כותבים עם ק'...

אלא אם כן אתה מתכוון שהתחלנו לבנות סביב ערפאת כרכרות... אתה שולח את כולם פה ללמוד היסטוריה, אולי כדאי שתלמד קודם לשון.

croovy

New member
../images/Emo204.gif|אהמ אהמ|

לכרכר (פ') לפזז, לרקוד, לרקד, לקפץ, לדלג, לנתר, לקפוץ, לקפצץ; להתחנף, להתרפס, "ללקק", להסתובב סביב-

כן יש דרך אחרת

או פשוט לא לדבר איתם.. או פשוט להתנתק ולחלופין להתכנס.. ועדיף שיגיבהו את החומות בעוד כמה מטרים טובים בשביל שגם הריח של הביוב שלהם לא יגיע לפה

איזה כיבושים ?

מה אנחנו הנביא מוחמד? בידיוק כאן אניי מוצא הבדל מהותי בין אנשי השמאל,הימין והמרכז.. הפת"ח הוא גם מושחת מאוד... ישראל לא דוחקת כלום לשוליים.. חוץ מאולי החילונים.. בעצם הינה יש כאן משהו משותף תמיד דופקים תחילונים גם הפלסיטנים וגם הישראלים... חחח

ממתי מדינת ישראל צריכה

להתערב בעיניינים פוליטיים?!!! אתם מרצ יחד! אבירי הדמוקרטיה!!

למעלה